Küfür ettiği için mahkemelik olan var mı?

Açarlarsa bi daha küfür edersin iş tatlıya bağlanır.

Dostum adamlar büyük firmalar uğraşılmaz onlarla. Her türlü yolunu bulur üste çıkarlar. Açıkcası o adamlarda senin küfür etmeni kaale almazlar kolay kolay.

neonsunucu mu büyük firma? sakhdakshdag bi tarafımla güldüm bu lafa :D:D adamların birbirlerinden haberi bile yok. biri format atıyor 100 gb hdd koyuyor, diğeri eksik yapıldığı için tekrar format atıp 200 koyuyor, tekrar format atılıyor başka bi şey eksik oluyor böyle dandik bi firma. allah korusun bir daha böylesinden, böyle hatalardan. şimdi bende vds olsa ve çalışabilsem milyarlar ***ürmüştüm. sadece 2 gün önce oluşturduğum 2 kanalın bugün bıraktığı 700 lira. bu adamlar yüzünden sürekli zarardayım, boş boş takılıyorum pc de.

neonsunucu mu büyük firma? sakhdakshdag bi tarafımla güldüm bu lafa :D:D adamların birbirlerinden haberi bile yok. biri format atıyor 100 gb hdd koyuyor, diğeri eksik yapıldığı için tekrar format atıp 200 koyuyor, tekrar format atılıyor başka bi şey eksik oluyor böyle dandik bi firma. allah korusun bir daha böylesinden, böyle hatalardan. şimdi bende vds olsa ve çalışabilsem milyarlar ***ürmüştüm. sadece 2 gün önce oluşturduğum 2 kanalın bugün bıraktığı 700 lira. bu adamlar yüzünden sürekli zarardayım, boş boş takılıyorum pc de.

Niyetliyim güzel kardeşim diğer konuları okurken kafam karıştı. :) Sen yazınca benim birden kafam süperonline tarzı kuruluşlara gitti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri