Kulaklık alacağım!!

kasap77

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kulaklık alacağım. Fikirlerinizi bekliyorum.
Aklımda logitech g230 ve g430 var ancak. Şöyle bir sıkıntım var Laptobumdaki kulaklı ve mikrofon girişi tek jak. Mikrofonlu kulaklı almak istiyorum. Sizin de aklınızda bulunan , kullandığınız kulaklı modelleri nelerdir fikir almak istiyorum.

Steoro ses yada 7.1 surrond ses olması önemli değil. Yanında mikrofon istiyorum kulaklılığın.

Son düzenleme:
G430 USB işe bağlanıyor hocam, içinde kendi ses kartı var. Onu tercih edebilirsiniz.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var hocam da ben birtek amazonda gördüm o aparatı

Sinir bozucu olan olay zaten kulaklı alcaktım. Ancak dün akşam SENNHEISER mx 365 kulaklı bozuldu. Ankaradayım bugun kentpark cepa vatan alıp dönmek istiyoru. Dolar yüzünden zaten fiyatlar fahiş olarak artmış durumda :(

qYpboR.jpg

Bende bu var ama M-Audio fast track ses kartı yanında gelmişti.
Alternatif olarak ;
http://www.vatanbilgisayar.com/sb-play-usb-ses-karti.html
Daha ucuzları'da var elbet ama ses kalitesi ne olur bilemem :)
Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi iş görür ancak bu tür oyuncu kulaklıklarında ne kadar performans verecek onu merak ediyorum. Bir de şöyle bir seçenek var
CREATIVE Blaster Tactic 3D Rage USB Kulaküstü Kulakl1k Kulakl1k

Ama almaya değer mi bilmiyorum :)

7.1 olması nasıl önemli değil ya. 7.1 olmadıktan sonra o kadar para verip neden kulaklık alayım.

g430 çok hafif ve sportif bir kulaklık tavsiye ederim. Mikrofonu da iyidir. Tek kötü yanı 7.1 aparatının kulaklık dışında olması ve ekstra takılması.

G35 ise g430'dan geçiş yaptığım kulaklık. Bunun avantajı 7.1 aparatı içeride ve tek bir hareketle kapayıp açma işlemi var kolayca.

Ayrıca kulaklık üstünde ses açıp kapama bölümü ve ekstra tuş atayabileceğin 3 farklı tuş var.
Dezavantajı g430'a göre biraz ağır kalması ve jak olmaması. Sadece usb ile çalışıyor.

Sennheiser vb. kulaklıkları denemedim.

7.1 olması nasıl önemli değil ya. 7.1 olmadıktan sonra o kadar para verip neden kulaklık alayım.

g430 çok hafif ve sportif bir kulaklık tavsiye ederim. Mikrofonu da iyidir. Tek kötü yanı 7.1 aparatının kulaklık dışında olması ve ekstra takılması.

G35 ise g430'dan geçiş yaptığım kulaklık. Bunun avantajı 7.1 aparatı içeride ve tek bir hareketle kapayıp açma işlemi var kolayca.

Ayrıca kulaklık üstünde ses açıp kapama bölümü ve ekstra tuş atayabileceğin 3 farklı tuş var.
Dezavantajı g430'a göre biraz ağır kalması ve jak olmaması. Sadece usb ile çalışıyor.

Sennheiser vb. kulaklıkları denemedim.

Hocam işte bu zevk ve renk meselesi :) Kimisi için önemli kimsi için değil . Mesela benim için önemli olan klavye ve faredir.
G710+ Mekanik Klavye
G502 Mouse benim de takıntılarım bunlar mesela :D

Aklımda benım 430 var ancak dolar sağolsun fiyatlar uçtu. 3-4 ay önce fiyatı 190-200 liraya alabileceğim bir kulaklıktı şimdi fiyat olmuş 280-300 bandı yazıktır günahtır :(

---------- Spam Engelliyici 13:05 ---------- Önceki Mesaj 13:03 ----------

Logitech tercih ederim ben hocam :)

2pcs-font-b-High-b-font-font-b-quality-b-font-Earphone-3-5mm-extension-font.jpg

Şöyle birşe bulmaya bak o halde :)

Altın vuruşlu olanından bulursam 230la birlikte bunu alıcam büyük ihtimal. Ama bulamazsam 430 alacam gibi duruyor.

Hocam işte bu zevk ve renk meselesi :) Kimisi için önemli kimsi için değil . Mesela benim için önemli olan klavye ve faredir.
G710+ Mekanik Klavye
G502 Mouse benim de takıntılarım bunlar mesela :D

Aklımda benım 430 var ancak dolar sağolsun fiyatlar uçtu. 3-4 ay önce fiyatı 190-200 liraya alabileceğim bir kulaklıktı şimdi fiyat olmuş 280-300 bandı yazıktır günahtır :(

---------- Spam Engelliyici 13:05 ---------- Önceki Mesaj 13:03 ----------

Altın vuruşlu olanından bulursam 230la birlikte bunu alıcam büyük ihtimal. Ama bulamazsam 430 alacam gibi duruyor.
581062271101t4.jpg

LogiLink CA0021 4 pin 3.5mm Stereo Erkek - 2 x 3.5mm Stereo Dişi,

Bunu buldum hocam :D

Logitech g430 kullanıyorum. Dolby var usb ile bağlıyoruz çok memnunum şiddetle tavsiye ederim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri