Kullandığınız İnternet Paketini Paylaşır mısınız?

• Kullanıcı UgurSeyma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
kesin bilgimi fiber olanlarda ip değişmiyormu şimdi benimde sözleşme bitiyordu fibere geçecektim

kesin bilgimi fiber olanlarda ip değişmiyormu şimdi benimde sözleşme bitiyordu fibere geçecektim
Superonline kullanan arkadaşlar fiber net ise fiber çeviriciyi kapatıp açın modemi değil ip değişir benimde superonline modem kapatıp açınca değişmiyor ama fiber çeviriciyi kapatıp açınca değişiyor

nette pek bilgi yok bunla ilgili..samsungun bu msjını gördüm
nese ya fiber şart değil bana
zırt pırt kesilmesin ip de sınırsız kolayca değişsin de kafi kafasındayım

dsmart tv+ dsmart net kullanıyorum.

24mbps hattım var. cok rahat 20-24 mblerde takılıyorum. tv paketimde süper paket +HD,spor felan var yani:)

aslında paketim 8 mbps di , fakat 3-4 ay önce mahallemde yapılan alt yapı çalışması sonucu hattımın 24 mbps yükseltildigine dair sms geldi. hiç bir ücret talep edilmeden.

bu arada tüm bu hizmetlerin bedeli olarak sadece 65 tl ödüyorum.

dipnot: akk var diyorlar ama su ana kadar hiç yakalanmadım, dsmartta bu olaya denk gelen insan sayısı gerçekten düşük.

benimki dsmart adsl

8mbps + tv 80tl ödüyorum neden böyle acaba akkye her ay yakalanıyorum

Uydunet diyorlar sanırım genel adı bu, kablosuz Nanostation 5 Ghz ile bağlanıyorum, şöyle diyim çatıda bir cihaz var mahallede bulunan baz istasyonundan sinyal geliyor bana bende bu şekilde internete bağlanıyorum

10 Mbit Hız
Limitsiz
30 Lira

Kesilme donma kopma yok memnunum TTNet ile anlaşamadığım kadar bu sistemle anlaşıyorum.

Uydunet diyorlar sanırım genel adı bu, kablosuz Nanostation 5 Ghz ile bağlanıyorum, şöyle diyim çatıda bir cihaz var mahallede bulunan baz istasyonundan sinyal geliyor bana bende bu şekilde internete bağlanıyorum

10 Mbit Hız
Limitsiz
30 Lira

Kesilme donma kopma yok memnunum TTNet ile anlaşamadığım kadar bu sistemle anlaşıyorum.
ip nasıl değişiyorsun
bridge moduna faalan mı alıyosun

ttnet ben net limitsiz 16mbits pişmanım upload en fazla 1mbits gördü çok sık internet gelip gidiyor aradım modemden diyorlar ama modem yeni sıfır almıştım airties modem kullanıyorum ttnet pişmanlıktır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri