Kullandığınız kablosuz modem ve model tavsiyesi

• Kullanıcı drdvll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
arkadaşın baktığı access point değil modem. şirkette oldugumdan girmiyor siteye yazıya bakaraktan yorum yaptım

Hepsi bir arada olanı arıyorum hocam linkini verdiğim modem Wireless N ADSL2+ Modem Router bir arada.

Bir yanlışınız olmasın. iyi bakın araştırın router alıyorsunuz siz yani modeminiz var ayrı bir odaya bir paraler internet çekmek ve kablosuz kullanmanızı sağlayan bir ürün bu.

48971546.jpg

Huawei HG532e 300mps wifi si falan super bi modem suan kullanmaktayim

Bir yanlışınız olmasın. iyi bakın araştırın router alıyorsunuz siz yani modeminiz var ayrı bir odaya bir paraler internet çekmek ve kablosuz kullanmanızı sağlayan bir ürün bu.

belirttiğim gibi şirketteyim siteyi açamadım isimden yola çıktım eve gidince daha net bir şey söylüyebilirim

hocam modem+acces point 4 port router tek cihazda belirtiliyor üründe yanlışınız var bir daha bakın derim.

Dostum 50 liranı çöpe atma derim bu modem 5 para etmez daha önce kullandım 5 ay kullandım kutusuna koydum şuan kullanmiyorum.

Ben aktif olarak kullanıyorum, gayet memnunum.

Aslında böyle şeyler alırken yorumlara pek takılmamak lazım.
Sonuçta aldığı bir ürün kötü çıktı diye insanlar teknoloji devi "Huawei" yi bile karalayabiliyor.
Elektronik sonuçta bu. En kral dediğimiz markaların bile bir ton şikayetine rastlayabiliyoruz internette.
Ben ev içinde çeksin kablo kalabalığı olmasın diye aldım bu modemi.
Evin içinde sıkıntı yok.
Evin çevresindede bir miktar çekiyor.
Fazlasını istesem pahalısını alırdım ama gerek görmedim.

torrent kullanacaksan airties 5341 önermiyorum sorun çıkarıyor.

Ben aktif olarak kullanıyorum, gayet memnunum.

Aslında böyle şeyler alırken yorumlara pek takılmamak lazım.
Sonuçta aldığı bir ürün kötü çıktı diye insanlar teknoloji devi "Huawei" yi bile karalayabiliyor.
Elektronik sonuçta bu. En kral dediğimiz markaların bile bir ton şikayetine rastlayabiliyoruz internette.
Ben ev içinde çeksin kablo kalabalığı olmasın diye aldım bu modemi.
Evin içinde sıkıntı yok.
Evin çevresindede bir miktar çekiyor.
Fazlasını istesem pahalısını alırdım ama gerek görmedim.
Dostum biz 3 adet aldık hiç memnun kalmadık.. Sürekli bağlanti gidiyor ünlem işareti çıkıyor ağ işaretinde. ayrıca bu sorun sadece bende tecelli etmiyor çoğu kişide sorun oluştu ve buna müştei hizmetleri bile çözüm bulamadı.. bence internetten yorumlara bakarak ürün almak istişare yapmak en mantıklsı...

Dostum biz 3 adet aldık hiç memnun kalmadık.. Sürekli bağlanti gidiyor ünlem işareti çıkıyor ağ işaretinde. ayrıca bu sorun sadece bende tecelli etmiyor çoğu kişide sorun oluştu ve buna müştei hizmetleri bile çözüm bulamadı.. bence internetten yorumlara bakarak ürün almak istişare yapmak en mantıklsı...

Evet haklısın. Ben de bir ürün alırken internette çok araştırırım.
Demek istediğim kendini kanıtlamış firmalar hakkındada şikayet mesajlarına sıklıkla rastlayabiliyoruz.
Neyse ben dediğiniz sorunlarla karşılaşmadım. Elektronik işi biraz da şans.
Ayrıca markası ne olursa olsun ucuz etin yahnisi her zaman yavan olur.
Arkadaşın istediği fiyata göre öneri yaptım ben sadece.
Bana kalırsa da imkan varsa modem konusunda ucuza kaçılmamalı.

Datron marka almada ne alirsan al kardesim :D

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri