Kundakci E-Book

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim. Benim burdan bir kar etme amacım yok. Sadece bu dönemdemde biraz sıkıştım. E bollukta istemiyorum. Sagolsun youtubede yetiyor. Hani ramazan ayı sevap ayı, dedimki 10 tl olsun. Beğenmezseniz vallahi satmıyacağım. Amacım bu yani.

Saygılarımla
Tövbe kardeşim, satışını yapabilirsin tabii ki. Söylediklerine itiraz etmedim :) Benim düşüncem genel olarak bu şekilde. Yani senin düşünceni bende destekliyorum.

Konuya yorum yazma amacım da zaten arkadaşlar beni etiketlemiş, bana bildirim geldi kitap hakkında düşüncemi sormuşlar.

Yakında güzel bir proje ile karşınızda olacağım YTPara ailesinin. ALLAH Herkesin sadakasını, orucunu kabul eylesin. Amin ! Vesselam.

Tövbe kardeşim, satışını yapabilirsin tabii ki. Söylediklerine itiraz etmedim :) Benim düşüncem genel olarak bu şekilde. Yani senin düşünceni bende destekliyorum.

Konuya yorum yazma amacım da zaten arkadaşlar beni etiketlemiş, bana bildirim geldi kitap hakkında düşüncemi sormuşlar.

Yakında güzel bir proje ile karşınızda olacağım YTPara ailesinin. ALLAH Herkesin sadakasını, orucunu kabul eylesin. Amin ! Vesselam.

Yok yok bunda darılmaca kızmaca. Ben sadece ihtiyacım olan 5 tl yi söyledim. 10 tl demem yarısını bağış yapmam dekontunu koymam.
Arkadaşlarda şunu bilsin ki, imkan olurda bağışı dilediğimiz isimle yapabilirsek ytpara aile olarak yazdıracağım. Buda bize en büyük anı, en büyük armağan olarak kalacaktır.

Yok yok bunda darılmaca kızmaca. Ben sadece ihtiyacım olan 5 tl yi söyledim. 10 tl demem yarısını bağış yapmam dekontunu koymam.
Arkadaşlarda şunu bilsin ki, imkan olurda bağışı dilediğimiz isimle yapabilirsek ytpara aile olarak yazdıracağım. Buda bize en büyük anı, en büyük armağan olarak kalacaktır.
Düşüncen güzel kardeşim. Kitabı serkan abiye yada bana yolla. Mail adresim üstte mevcut. İnceleyelim. Sıkıntı olmaz, yorumumuzu atar, satışını yaparsın. İyi forumlar Vesselam !

Düşüncen güzel kardeşim. Kitabı serkan abiye yada bana yolla. Mail adresim üstte mevcut. İnceleyelim. Sıkıntı olmaz, yorumumuzu atar, satışını yaparsın. İyi forumlar Vesselam !

İkinize birden attım. Maillerinizi kontrol edebilirsiniz. Sizlerden ricam. Faydalı olmayacaksa satma demenizdir. Bunu söylemenizdeki neden bir tarafı sevindirirken diğer tarafı üzmememizdendir.

İkinize birden attım. Maillerinizi kontrol edebilirsiniz. Sizlerden ricam. Faydalı olmayacaksa satma demenizdir. Bunu söylemenizdeki neden bir tarafı sevindirirken diğer tarafı üzmememizdendir.

Belediye'de çalışıyorum şu anda paralar vs. sayılıyor kardeşim. Bankadan geliyorlar. Ondan dolayı buraya bile zor yazıyorum. Eve gidince yorumumu atarım, kusura bakmazsan. İyi forumlar. Vesselam

Belediye'de çalışıyorum şu anda paralar vs. sayılıyor kardeşim. Bankadan geliyorlar. Ondan dolayı buraya bile zor yazıyorum. Eve gidince yorumumu atarım, kusura bakmazsan. İyi forumlar. Vesselam

Sorun değil. Müsait olduğunuz zaan okursunuz. Onay verdiğiniz takdirde satışlar başlar. Saygılarımla

yönetimin onayi doğrultusunda satişina başlanilacaktir.

---------- Mesaj saat 17:20:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:03:50 civarında gönderildi. ----------

Gercekden guzel bir dusunce tebri kediyorum.Bizimde forum olarak bir calismamiz olacak ama henuz baslatmadik ne zaman yapacagimiza karar veremedik insallah bizde yapacagiz.
Kitabini mumkunse banada gonder bi inceliyeyim.Odeme yapacagim adreside yolla ilk satis benden gelsin hem bizimde corbada bi tuzumuz olsun.

Gerekli maili attım abi. İnceledikten sonra onayınızı bekliyorum.

kitabın içeriğini tam olarak neler anlatacağını genel başlıklarını yazarsan ben alabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri