Kupon satanlar

Cevher

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar facebookta falan rastlıyorum herifler vip üyelik alırsan kupon falan veriyorlar aslı var mı sizce ?

Sakın inanma ve para kaptırma hocam. Kendi bildiklerin her zaman en bankodur :)

Onlar yalan ama biryerlerde bu işin kaynağı var bazı süpriz maçları birden fazla kişi oynuyo aynı kuponu

Bi ara onlardan biri bi kereliğine ücretsiz 2/1 maç verdi %100 tutucak ama bidahakine paralı veririm dedi, sistem kuponuma hem onu hemde kendi bulduğum bi maç ekledim marsilya maçıydı benim yazdığım, marsilya maçı 2/1 oldu o adamın verdiği maç olmadı :D Bulaşma yalan onlar :D

kupon satanlar muhtemelen şunu yapıyor.

Bütün ihtimalleri oynuyorlar. Siz de oynadığı kuponların sponsoru oluyorsunuz :D
Aradan biri elbet tutuyor onu da sayfalarında paylaşıyorlar.
Adamın kazancı tutan kupondan oluyor. Siz sadece sponsor oluyorsunuz adamın bütün ihtimalleri oynaması için. (Tabii verilen rastgele kupondan biri şansa tutarsa siz de kazanabilrsiniz, bu ihtimalden sonra muhtemelen siz bir daha maç satın alıp parayı hiç edeceksiniz :D)
Kupon yattıktan sonra sizi blockluyorlar.

Bir de başta güvenmiyorsanız yatırmayın parayı diyorlar ya ona çok güldüm :D

Tamamen sahtekarlık arkadaşlar uzak durun hatta bu yazıyı her yere kopyalayın hatta sözlüklerde kuponcuların fişini çekiyorum diye başlık açın :D

Tekrar ediyorum ben değil bir arkadaş kaptırdı parayı ordan biliyorum :D

Son düzenleme:
Bana da mantıksız geldi adam 32k falan kazanmış o zaman niye milletin peşinde koşturuyosun bas kupona kendin

kupon satanlar muhtemelen şunu yapıyor.

Bütün ihtimalleri oynuyorlar. Siz de oynadığı kuponların sponsoru oluyorsunuz :D
Aradan biri elbet tutuyor onu da sayfalarında paylaşıyorlar.
Adamın kazancı tutan kupondan oluyor. Siz sadece sponsor oluyorsunuz adamın bütün ihtimalleri oynaması için. (Tabii verilen rastgele kupondan biri şansa tutarsa siz de kazanabilrsiniz, bu ihtimalden sonra muhtemelen siz bir daha maç satın alıp parayı hiç edeceksiniz :D)
Kupon yattıktan sonra sizi blockluyorlar.

Bir de başta güvenmiyorsanız yatırmayın parayı diyorlar ya ona çok güldüm :D

Tamamen sahtekarlık arkadaşlar uzak durun hatta bu yazıyı her yere kopyalayın hatta sözlüklerde kuponcuların fişini çekiyorum diye başlık açın :D

Tekrar ediyorum ben değil bir arkadaş kaptırdı parayı ordan biliyorum :D

O mantık güzel ama hibe etmiyolar.

Olay şu : tanıdık bi iddaa bayiine gidiyolar. Kuponların tüm kombinasyonlarını yüklü parayla giriyolar. Daha sonra tüm kuponları iptal ediyolar. Hepsinin resmini çekip tutan kuponu sayfalarına koyuyolar. Tabi tutan kuponun kod numarasını sorgulasanız bile kazanan tutarı gösteriyo iddaa sistemi yani iptal olup olmadığını yazmıyo.

O mantık güzel ama hibe etmiyolar.

Olay şu : tanıdık bi iddaa bayiine gidiyolar. Kuponların tüm kombinasyonlarını yüklü parayla giriyolar. Daha sonra tüm kuponları iptal ediyolar. Hepsinin resmini çekip tutan kuponu sayfalarına koyuyolar. Tabi tutan kuponun kod numarasını sorgulasanız bile kazanan tutarı gösteriyo iddaa sistemi yani iptal olup olmadığını yazmıyo.

Doğru o da güzelmiş.. temelde aynı sistem.

Photoshop ve ogeyi denetle krallarıdır bunlar. Akılları sıra sahte hesaplarla milletin parasini caliyorlar 50 mac verdiyse o ay 5 tanesi tutuyor 45 gönderiyi silip tutanlar kaliyor sonra wooonnn yaziyorlar utanmadan. Para tuzagi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bide şu tomar tomar paraları kuponun üstüne koyup video çekenler var :D
kredi borcum vardı, kuponcu ali abi sayesinde kapattım, teşekkürler kuponcu ali abi diye :D
inanma sakın.

sakın girme hocam çoğu hikaye arkadaşın örneğine ek olarak bayiye gidip tutmuş kuponları alıyorlar ve facebooka isim yazıp yüklüyorlar.O paraları kazanan adam milletle uğraşır mı

kendi başımdan geçenleri yazayım:
Ben basket maçlarına oynarım isabet oranım da fena değildir (ayda 3-4 kupon/ 15-20K arası) yaz aylarında basket maçları olmayınca futbol oynamak istedim hiç kupon tutturamadım.Face den bulduğum kişilere 400 tl- 150 -150- 100-300 yatırdım.Aldığım kuponların bir tanesi bile tutmadı.
En son dün 150 liraya 1 ay boyunca maç şeklinde anlaştım.verdiği maçlardan 1 adet aldım.Sonra facede paylaşılan ve 1000 tl yatırmış bir kupondan 2 maç aldım.kendim 5 tane başket maçı ekledim.Sistem 6-7-8 oynadım.
Sonuç : benim 5 basket maçı İY/MS şeklinde tuttu.Diğer 3 maç da yattı.:))
ANA FİKİR: en doğru tahmini kendiniz yaparsınız.Şansınız varsa kazanırsınız.

Dam üstünde saksağan, vur beynine kazmayı..

aradaki bağlantıyı kuramuyorsan söyliyim; o dolandırıcılar 100 - 200 liralık kuponla 25-30 bin lira kazansalar, 150 liraya gruba alacam, kupon verecem diye kıçlarını yırtmazlar; eğer bağlanmış maç varsa da böyle tiplerin eline düşecek kadar değersiz değildir emin olun, iddaa mbs ve oranlar nedeniyle her zaman kaybetmenizi sağlayan bir sistemdir, yani tuzağa düşmeyin ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri