Kuran-ı Kerim Dağıtmak İstiyorum

blackertz

Kayıtlı Üye
KONU YENİ HALİ :
kuranhediyesi.PNG

Arkadaşlar ben sitede duyurumu yaptım. Banner hazırladım. 30.05.2015 tarihine kadar kayıt olan kişiler arasından çekilişle 10 kişiye Kuran-ı Kerim hediye edeceğim. Allahım utandırmasın inşallah. Umarım bu da hepimiz için başlangıç olur. Sizde siteleriniz varsa böyle kampanyalar yaparsanız güzel olur. Çok güzel bir duygu.

Sadece manevi desteğinize ihtiyacım vardır. :) Her türlü teklifiniz için yine de teşekkür ederim. Çok iyi insanlar var aramızda dua etmeniz yeterlidir. :)

Ekstra olarak bu duyuruyu yaymamda yardımcı olmak için sosyal platformlarda forumlarda paylaşırsanızda sevinirim.

@yavute, @K.B.A.Ç, @bkrmyss , @baskanorhan

KONU ÖNCEKİ HALİ :
Merhaba arkadaşlar,

Geçenlerde tanıtımını yaptığım sitede (odulluoyunlar.com) ortalama olarak kullanıcıları hep çocuklar ve her ay düzenli olarak tablet ve çeşitli süpriz hediyeler dağıtacağım.

Ekstra olarak puan şartı gözetmeksizin kayıtlı kullanıcılar arasından 10 kişiye de çekilişle Kuran-ı Kerim hediye etmek istiyorum.

Bu konuyla ilgili siz ne düşünürsünüz. Sizce bu kampanyayı yapayım mı ?

Kampanyayı destekliyormusunuz ?

Son düzenleme:
ben desteklerim hocam birtanede benden olsun kampanyayi yaparsaniz ucretini gonderiirm Kuran-ı Kerim in

ben desteklerim hocam birtanede benden olsun kampanyayi yaparsaniz ucretini gonderiirm Kuran-ı Kerim in

Düşünceniz için teşekkür ederim mali açıdan desteğe ihtiyacım yok. Ancak manevi olarak ytpara ailesi ne düşünür diye bir görüş almak için açtım konuyu.

Kuran-ı Kerim değilde. Dua kitabı olabilir. Çocuklar için

Güzel fikir. Bodrumun göbeğinde incil dedikleri değiştirilmiş kitapları dağıtıyor adamlar.

Son düzenleme:
Bence 10 tane kuran dağıt 10 tane de bilim kitaplarından dağıt ilimi düzgün olmayanın nesi düzgün olur ki.

bence kuranın tefsirini dağıtki çocuklar gerçek dini gerçek kaynağından öğrensin uydurma kitaplardan değil.

Bence 10 tane kuran dağıt 10 tane de bilim kitaplarından dağıt ilimi düzgün olmayanın nesi düzgün olur ki.

Bu kampanya da Kuran-ı Kerim hediye edeceğim hocam. Bundan sonraki etkinliklerde destek verirseniz bu tarz faaliyetlerde birlikte çalışabiliriz hocam.

Bu kampanya da Kuran-ı Kerim hediye edeceğim hocam. Bundan sonraki etkinliklerde destek verirseniz bu tarz faaliyetlerde birlikte çalışabiliriz hocam.

arkadaşlar dogru söylemiş Kuran-ı Kerim le birlikte birde yaşlarına uygun bir kitap daha eklenebilir.
yardıma ihtiyacın olursa destekte bulunabilirim.maddi manevi destege hazırım böyle güzel ve hayırlı bir iş için.
ayrıca bu düşüncenden ötürü tebrik ederim

hocam şimdi Kuran-ı Kerim vereceksinizde onu kargoyla göndereceksiniz heralde yani yerlerde dolaşacak olmaz yani.

Din üzerinden prim yapmak budur.

neyin primiymiş :D

---------- Spam Engelliyici 15:12 ---------- Önceki Mesaj 15:08 ----------

hocam yani bilemedim böyle ince ayrıntılara çok dikkat ederim yani kargocu içindekinin ne olduğunu bilmeden yere koyuyor

muhammedozgenc;970151 hocam yani bilemedim böyle ince ayrıntılara çok dikkat ederim yani kargocu içindekinin ne olduğunu bilmeden yere koyuyor[/QUOTE' Alıntı:
ben kuran satışı yapan internet sitelerinden satın alıp o şekilde kargolatacağım. O konuyla ilgili bir soru işareti gelmiyor aklıma benim.

hocam şimdi Kuran-ı Kerim vereceksinizde onu kargoyla göndereceksiniz heralde yani yerlerde dolaşacak olmaz yani.

Kusra bakmayın benide yanlış anlamayın ama gerçekten prim yapmayın ya. Camiye gelen Kuran-ı Kerimler bile kargoyla geliyor. Konuyu dagıtacak yorumlar yapmayın ayrıca bunun günahı, sevapı size düşmez değil mi. Bu arada güzel proje bende yardımcı olmak isterim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri