Küre tv akamai video açılmıyor ?

• Kullanıcı RIGEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

RIGEL

Kayıtlı Üye
Öncelikle cümleten selamlar arkadaşlar. 10 dakikaya hallederim diye başladığım Küre tv - akamai video botunu nihayet 6 saat sonra bitirebildim :D Ancak hevesim kursağımda kaldı. Çünkü indirdiğim videoyu açamıyorum.

indirdiğim video dosyasının giriş binary veri yapısı alttadır. Videonun codec bileşenleri h264 görünüyor ancak video açma programları tarafından okunmuyor. Video codec yada ripping ile uğraşıp öneride bulunabilecek biri varmı? Resimdeki serverden gelen üst header videoya dahil değildir. Yani onu silip dene demeyin o zaten videoda yok...

2u7t311.jpg

akamaihd fragment'ler halinde veriyor videoyu, ve muhtemelen her fragment'in (parçanın) kendine ait bir header'ı var. fragment'leri nasıl birleştirdin?

bir de örnek olması açısından, şuradaki 2000 satırlık php kodunu inceleyebilirsin :D
https://github.com/K-S-V/Scripts/blob/master/AdobeHDS.php

Akamai baglantı hızına göre videoyu 200-600 kb partlara bölüp yolluyor. Herpart için ayrı istek yapıyorsun. Total content length değerine ulasınca iş bitmiş oluyor :)

---------- Mesaj saat 22:53:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:49:58 civarında gönderildi. ----------

verdiğin php clasına gözattım. c# a uyarlamam zor olcakbiraz ama en azından yanlış yapmamışım onu gördüm. Videoyu f4f olarak decode etmem gerekiyormuş. Eywsağolasın :)

Akamai baglantı hızına göre videoyu 200-600 kb partlara bölüp yolluyor. Herpart için ayrı istek yapıyorsun. Total content length değerine ulasınca iş bitmiş oluyor :)

manifest dosyasından maksimum çözünürlüklü video partını seçebiliyorsun zaten onda sıkıntı yok.

sorum şuydu: indirdiğin o partları birleştirirken nasıl bir teknik kullandın? part birleştirme işinde sıkıntın var büyük ihtimalle, o yüzden player'lar tanımıyor videonu.

her part'ın kendi header'ı vardır. ilk partın header bilgisinde video uzunluğunu toplam uzunluğa setlemek, ve diğer partlardaki header bilgilerini silmek lazım birleştirme yaparken...

manifest dosyasından maksimum çözünürlüklü video partını seçebiliyorsun zaten onda sıkıntı yok.

sorum şuydu: indirdiğin o partları birleştirirken nasıl bir teknik kullandın? part birleştirme işinde sıkıntın var büyük ihtimalle, o yüzden player'lar tanımıyor videonu.

her part'ın kendi header'ı vardır. ilk partın header bilgisinde video uzunluğunu toplam uzunluğa setlemek, ve diğer partlardaki header bilgilerini silmek lazım birleştirme yaparken...

C# File.Append binary fonksiyonu ile. farklı binary yapılarındaki verileri bir dosyanın üzerine yazabiliyorsun bu fonksiyon ile. multi soket kullanmadım. ilk partı alıp dosyaya yazıyorum sonra ikinci partı alıp üzerine yazıyorum. Dosyanın toplam length değeri videonun uzunluguna esıtlenınce dosyayı kapattım. Aslında orada sıkıntı yok. Php clasında gördüm dosyanın f4f ile encode edilmesi gerekiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri