Kurtlar Vadisi Pusu İnternet Sitesini PKK'lar Hackledi

vehbi54

Kayıtlı Üye

Kurtlar Vadisi Pusu'ya şok haber.Kurtlar Vadisi Pusu resmi sitesi hacklendi.Kurtlar Vadisi Pusu internet sitesi PKK'lılar tarafından hacklendi.

Kurtlar Vadisi Pusu'ya şok haber.Kurtlar Vadisi Pusu resmi sitesi hacklendi.Kurtlar Vadisi Pusu internet sitesi PKK'lılar tarafından hacklendi.

Ana sayfasına PKK'lı teröristlerin resimlerinin konulduğu www.kurtlarvadisi.com sitesine, "Siteniz PKK Hack Team tarafından yerle bir edilmiştir." ibaresi yazıldı.

Hacklendikleri bilgisini alan sitenin sahipleri, web sitesini erişime kapatmak zorunda kaldı.

PKK'lı sanal saldırganlar, Kurtlar Vadisi'nin yanısıra,

Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain
Suspended Domain

sitelerine de saldırarak erişimi engelledi. Bu siteler de web erişimine kapatıldı.

Kaynak: Kurtlar Vadisi Pusu İnternet Sitesini Pkk'lar Hackledi | Life Gıda Haber Portalı

yok artık
pkk çapulcularına da bakın hele hacker olmuşlarda haberimiz yok
pkklılardan hacker oluyosa bende kral youtuber olurum ozaman

Kurtlar Vadisi Pusuda yeterince aşşağılandılar, artık battı sanırım bu yola başvurmuşlar.
KVP
Sakarya Fırat
Tek Türkiye

Pkklılar bu dizileri sevmez,nefret eder.Bizzat arkadaşlarımdan biliyorum

O itler kendi kurdukları siteyi hackleyemezler

cmd-team okuzler mokuzler ama bas edemedı bızımkıler nasıl becerır bunalr anlamam

gerçkten benim aklım almıyor bunlar nezaman hacker eğitimi verdilerde hacker yetiştirdiler
aklıma tek birşey geliyor
bu pkklıların üst düzey yöneticilerin bazıları gelişmiş avrupa ülkelerinde yaşıyolar hatta bilmem kaç tane şirketleri fabrikaları var bunların avrupada
demekki ordan birilerini bulmuşlar iyide para teklif etmişler
pkk nın büyük geliri uyuşturucu insan kaçakçılığı ve organ kaçakçılığından geliyor

Pkk yi sadece dag kadrosu olarak nitelendirmek yanlis bu şerefsizlerin arkasında kimlerin olduğu düşünülürse hack olayı hakkında sonuca varmak kolaylaşacaktır.

gerçkten benim aklım almıyor bunlar nezaman hacker eğitimi verdilerde hacker yetiştirdiler
bu pkklıların üst düzey yöneticilerin bazıları gelişmiş avrupa ülkelerinde yaşıyolar hatta bilmem kaç tane şirketleri fabrikaları var bunların avrupada
pkk nın büyük geliri uyuşturucu insan kaçakçılığı ve organ kaçakçılığından geliyor

hackerlık zaten oyle eğitimle falan olacak is degil yaptıkları da hackerlık degil zaten, buyuk bir ihtimal ddos attack yapmıslardır, onuda zaten okuma yazma bile bilmeyen kosede 3-5 bin lira parası olan adam yaptırır istedigine, uyuşturucu ticareti de sağolsun adamların para diye pek sıkıntısı oldugunu sanmıyorum.

Sen sadece dagdaki kadroyu goz onunde tutuyorsun. Zamaninda normal yollarla Avrupa'ya goc edenler, yada sonradan irtica edenler arasinda pkk hayrani, hattaga fanatigi olanlar var. Bizdeki dovizle askerlik gibi, onlar bizzat daglarda savasamiyor ama onun yerine maddi ve diger manalarda yardimci oluyorlar orgute. Yine bizim Avrupa'da yasayan insanlarimizin nasil 2nci, 3ncu nesilleri varsa, bu orgutculerin de, Avrupa'da yasayan, topluluga entegre olmus, secimlerde aday olan, universitelerde ogretim gorevlisi vs olan insanlari var. O kadar kalabalik bir kitleden hacker cikmasi cok zor degil.

hackerlık zaten oyle eğitimle falan olacak is degil yaptıkları da hackerlık degil zaten, buyuk bir ihtimal ddos attack yapmıslardır, onuda zaten okuma yazma bile bilmeyen kosede 3-5 bin lira parası olan adam yaptırır istedigine, uyuşturucu ticareti de sağolsun adamların para diye pek sıkıntısı oldugunu sanmıyorum.

Aynen öyle 2 index atmakla olmuyor o işler :)
Bu kadar şaşırılıcak bir durum değil böyle sitelere müdahale etmeleride
her örgüt yada parası ve gücü olanın yaptırdığı yada yapabilceği şeyler ufak çaplı şeyler çapı bile yok anca onlara yakışır zaten :D
indexs'çi lamerler :D :cool:

Not : Şaka bir yana üstteki yorumlardaki 2 arkadaşımın dediği gibi boş değil bunlar yada destekçileri
ama bizdede boş yok .

Abi yapmayın etmeyin. :) Ddos saldırısı yapabilir bunlar en fazla. Nerelere gittiniz.. Ddos saldırısı yaparak en fazla siteyi kapatırlar ki galiba öyle olmuş.

Ayrıca Hacker olmak içinde eğitim vs şart değil. Bu işe meraklı olmak gerekiyor hackerlıkta da bir nevi Youtube da olduğu gibi teknikler var. Herkes kendi bildiğini geliştiriyor vs.

Görüyorum da ilk defa pkk-hackerlerini duyuyorsunuz. sasılacak birsey yok. pkk hackerleri yaklasık 5 yıldır bircok devlet kurumunun sitesi basta olmak üzere pek çok siteyi hacklediler

inan cogu ılk okul mezunu sırnakda askerdede cok denk geldım ama maddı destek verenelrde var durumlarıda kaçakcılık dolayısıyla cok ıyı her turlu ımkanları var yanı 7/24 pc basından maddi sıkıntın olmadıgını ve bır konuya odaklandıgını dusunsene ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri