Kurtlar Vadisi Videoları Yüklemeyin Arkadaşlar...

• Kullanıcı sitting
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sitting

Yasaklanmış
Arkadaşlar size direk ilgili kişinin mesajını aktarıyorum.

Merhaba Arkadaşlar,

Konu ile alakalı olarak son noktayı koyuyorum

Başta yaygara.tv olmak üzere yaklaşık 100 adet web sitesi için Servis sağlayıcıları ile alakalı yarın sabah itibari ile işlemler yapılacaktır.

Bu siteler arasında %90 dizi siteleri %10 haber siteleri yer almaktadır.

Site sahiplerine ulaşamadığımız için, Hosting firmaları ile iletişime geçilecektir.

Bütün hosting firmaları Ip adreslerinden tespit edilmiş olup, Konu sektörümüzde olan ''Digiturk , Acun Medya , Diğer kanallar'' ile de paylaşımda bulunulup, öncelikle biz gerekli işlemleri yapıp dost medya kuruluşlarına da bu yolu kullanmalarını önereceğiz.

Gerekli görülmesi dahilinde Tib.gov.tr ile de iletişime geçilecektir.

Konu ile alakalı olarak detayları burada sizinle bizzat paylaşacağım.

Ek olarak youtube ile iletişime geçilmiştir. Youtube de Kurtlar vadisi ile alakalı Videoları ve kanalları olan kişiler şimdiden kaldırmasını rica ederim. Paralarınız gitmesin arkadaşlar.

Hepinize iyi paylaşımlar dilerim. Bir kez daha mesaj yazılmayacaktır...

Arkadaşlar size direk ilgili kişinin mesajını aktarıyorum.

aynen kim bunu yazan çok merak ediyorum. birincisi tible ilgili şuanlık hiçbir işlem yapamazlar. daha videonun kanıtını bile yollayamıyorlar. ikincisi youtubede daha telif hakkını almadılar net olarak. üçüncüsü bu lafları çok duyduk

Tib mahkeme karari olmadan hicbirsey yapma yetkisine sahip degil bu gibi konularda. Digiturk 'un zaten anti fraud team adi altinda bir birimi var. Bunu kim yazdi ise ya cok bilgisiz ya da iyi sallamis. Acun Medya'yi bilmeyen yok. Adamlar yt da zaten izinleri aldilar. Web ile ilgili de gerekeni yapacak fikir ve birikimleri var gordugumuz kadari ile.

Bilginize...

Tib mahkeme karari olmadan hicbirsey yapma yetkisine sahip degil bu gibi konularda. Digiturk 'un zaten anti fraud team adi altinda bir birimi var. Bunu kim yazdi ise ya cok bilgisiz ya da iyi sallamis. Acun Medya'yi bilmeyen yok. Adamlar yt da zaten izinleri aldilar. Web ile ilgili de gerekeni yapacak fikir ve birikimleri var gordugumuz kadari ile.

Bilginize...

hocam belli zaten birileri bu işi sahiplenmeye çalışıyor. herkezidışlamak için ne varsa söylüyolar. pana film daha okadar büyük bir şirket görmedim, daha önceki telif yollayanada evet bizim bilgimiz dahilinde dediler ancak karşı bildirimlerin hiç birine dönülmedi. bir birlerinden haberdar bile değiller.

Ha şimdi şöyle bir haber okudum, pana film filmi tamamen ele almış ancak buda yakında filmin bitmesine neden olur, filme büyük katkısı olanlar ayrılıyormuş denildi bakalım

---------- Mesaj saat 12:35:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:32:33 civarında gönderildi. ----------

şunuda dile getiriyim, youtube'de takiptekim, gözüme çarpan 2 kanal var bu sahte telifleri yollayan, biraz daha zaman geçsin burda vericem yada kendim kendilerine telifi göndericem.

yapacak olan yapar zaten.kimse vicdan yapıp da kaldırın paralarınız gitmesin demez onların sektörde...

piyasadaki bazı çakallar bütün pastayı kendileri yemek için elinden geleni yapıyorlar kimse kaldırmasın videosunu zaten atılan çoğu şeyde telif riski kapanma riski var kuru tehdit'e kanal kapatılır lafına kanal silinne piyasada kanal kalmazdı bişey olmaz herkez oyunu kuralına göre dikkatli oynasın en fazla olucağı kanal gider alışkın olmadığımız birşey değildir herhalde çoğumuzun 3 çakalın lafına bakıp kapatmaktansa Durmak yok yola devam :D bence:cool:

Siz youtuberler koskoca youtube ile çarpışan kardeşlerim 2-3 firmamı sizi yıldırcak durmayınn ön saflarda kalın önlere gelin sperlerde kalın çarpışınn . Sen pes edersn ölürüz ölürsün :D iyide proveke ederim hani :p:p

Youtube'daki videodan dolayı mahkemelik olma ri****iz nedir arkadaşlar var mı böyle bir durumda olan?

Bilginize...

Bu tarz konularda [MENTION=114]FGA[/MENTION] hocama danışmadan video silmeyin/yüklemeyin arkadaşlar.
Telif hakkı kimin elinde yapımcı şirket/kanal vb hepsi hakkında bilgisi var.
Ayrıca mesajı ben de okudum arkadaş biraz saçmalamış.​

Youtube'daki videodan dolayı mahkemelik olma ri****iz nedir arkadaşlar var mı böyle bir durumda olan?

hocam bence mahkemeye düşerim vs diyerek kimsenin korkmaması gerekiyor.bizim insanımızda korku nedense oluyor hiç araştırmadan korkuyor.en fazla telif hakkından mahkemeye cıkarsın ondada 2 yıl aşagısı ceza verirler o da ertelemeli ceza olur.yada 6 milyardı 2 sene önce o parayı verirsin kurtulursun.ben korsan kitap satıyordum herseyini avukat gibi ögrenmişimdir bu telih işlerinin.oxfordla longman la mücadele ettim ben bunlar ne ki :)

Krexlan diye bi arkadaşın şu cevabı hoşuma gitti.

şimdi bunca yıldırbu forumdasın, oakdar teliflerden vs vs den bahsedildi, yenimi aklına geldi bu duyuruyu yapmak.

2- tib mahkeme kararı olmadan hiç bir işlem yapamaz

3-şuana kadar gelen tüm teliflerin sahte olduğu kanıtlandı, arafımızca

4-acun medya dijiturk ne alaka bunu sorim

5-pana film adıyla yapılamayacak tüm işlemler sahtedir, pana filme bile güven olunmaz bu nedenle atv adıyla yapılacak telifler gerçek oalbilir ancak, ki bu konuya bu dizi uygun değil çünkü her yıl farklı kanala geçen bir dizi sahibi olmaz,

6- atv kendi yaınladığı hiç bir diziye telif atmaz, böyle bir gereksinimi olmaz, haklar yazetede olabilir ancak telif atma hakkının olduğunu sanmıyorum

7- boşu boşu sahte telifler atıpta milleti kandırmayın,

8- şuanda youtubede bu telifleir atan 2 kanal çarpıyor gözüme 1 haftaya kesinleşir hangisi olduğu ozaman kendisine veda edicez youtubede

hocam bence mahkemeye düşerim vs diyerek kimsenin korkmaması gerekiyor.bizim insanımızda korku nedense oluyor hiç araştırmadan korkuyor.en fazla telif hakkından mahkemeye cıkarsın ondada 2 yıl aşagısı ceza verirler o da ertelemeli ceza olur.yada 6 milyardı 2 sene önce o parayı verirsin kurtulursun.ben korsan kitap satıyordum herseyini avukat gibi ögrenmişimdir bu telih işlerinin.oxfordla longman la mücadele ettim ben bunlar ne ki :)

Anladım hocam peki yurtdışından telif yüzünden bir şey olur mu ? Türkiye'ye çalışmıyorum zaten ?

"kimse kurtlar vadisi yüklemesin, ben yükleyeceğim sadece" alt mesajlı bi yazı bekliyodum, ki şaşırmamışım sanırım. bu yazıyı kim yazdıysa çakallık seviyesi yüksekmiş. ama burda yemezler bence :)

Arkadaşlar ben sadece adamın yazdıklarını sizlere aktardım gerisi benim sorunum değil ben zaten dizi işi yapmıyorum benim bir amacımda yok karımda yok bu konuda.

Sadece aklınızda bulunsun istedim sonra kanallarınız kapanıp heba olmasın.

Kurtlar vadisi yükleyipte saniyesinde hit almaya başladığım tek videoydu..Millet çakal olmuş şuraya bak ayrıca yeni gazete yazarı kimdir Allah aşkına?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri