Kurtlar Vadisinden Telif Geldi

SameT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
purtukal.com
Davacı Pana FİLM
Temsilci Ebru Haser
Davacı E-postası [email protected]

Arkadaşlar sizce gerçekçiliği var mıdır ? karşı bildirim yapsam mı ? video 8 gündür duruyordu . Bu gün telif geldi

Ebru haser adına atılmış olamaz mı?

Tam Resmi Adınız (Takma adlar, kullanıcı adları, şirket adları veya baş harfler kabul edilmez):

Neden bu karşı bildirimde bulunuyorsunuz? (nedeniniz davacıya iletilmeyecektir)

Videolarınıza karşı bir hak talebinde bulunan tarafa ileti göndermek isterseniz, bunu buradan yapabilirsiniz:

Hocam buralara ne yazmam gerekiyor ?

15 gün önce Pana ile görüşmüştüm.Avukatlarımız artık izinsiz yayınlayan kişiler hakkında yasal süreç başlatacaklar demişti.

Ihtimal dahilinde evet. Fakat gercek telif olma ihtimali atilan telifin en az E.A adina atilma ihtimali kadar kuvvetli.

bak işte ... bi işaret daha mı? E.H yerine E.A yazmıssın.H harfi ile A harfi arasında yaklaşık 4-5 tane harf var.! kaç gündür EA Sports cıkıyordu karsıma bi de bu oldu hadi buyrun :)

not:E.A. yı anlamıssındır :(

bak işte ... bi işaret daha mı? E.H yerine E.A yazmıssın.H harfi ile A harfi arasında yaklaşık 4-5 tane harf var.! kaç gündür EA Sports cıkıyordu karsıma bi de bu oldu hadi buyrun :)

not:E.A. yı anlamıssındır :(

Tamamen dis guclerin oyunu bunlar.

Arkadaşlar karşı bildirim yapmıyayım mı yani . Kaldım iki arada bir derede

---------- Mesaj saat 07:41:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 07:40:16 civarında gönderildi. ----------

15 gün önce Pana ile görüşmüştüm.Avukatlarımız artık izinsiz yayınlayan kişiler hakkında yasal süreç başlatacaklar demişti.

1 hafta sonra ve gece 03:30'da gelmesi beni şaşırttı

Hakkaten E.A nerden çıktı ya? bunun arkasından da amerika çıkmasın lütfen 5-6 tuş nasıl zıpladın :D

Sol ORTA parmagim E de iken sol yuzuk parmagim A da olmasi munasebeti ile bir anlik dalginlik vuku buldugundan elim H yerine A 'ya gitmistir. Soz konusu hatamda n dolayi Tum kamuoyundan ozur diler herhangi bir kisi/kisiler tarafindan mesajimin manupule edilmedigini bildiririm. (Ileride paralel devlet tarafindan cikarilabilecek ses kayitlarinin simdiden gecersiz ve tarafimin ses dosyalarinin montajla birlestirilerek amacina uygun servis edilecegini simdiden belirtmek isterim)

Sol ORTA parmagim E de iken sol yuzuk parmagim A da olmasi munasebeti ile bir anlik dalginlik vuku buldugundan elim H yerine A 'ya gitmistir. Soz konusu hatamda n dolayi Tum kamuoyundan ozur diler herhangi bir kisi/kisiler tarafindan mesajimin manupule edilmedigini bildiririm. (Ileride paralel devlet tarafindan cikarilabilecek ses kayitlarinin simdiden gecersiz ve tarafimin ses dosyalarinin montajla birlestirilerek amacina uygun servis edilecegini simdiden belirtmek isterim)
Sayın [MENTION=114]FGA[/MENTION] ,
Savunmanız geçersiz.Harf hatası yaptığınız post'u incelemeye aldık.Normalde küçük harfler ile yazarken E ve A harfini büyük yazmışsınız.Bu da %90 ihtimalle sağ shift tuşunu kullandığınızı gösterir.Bu tuşu kullanmak zaten yeni düzenlemeye göre yasak.Çok pis batırdım biri toparlasın :D

Olan konuya oldu . Teşekkürler yinede cevaplarınız için

---------- Mesaj saat 09:10:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:11:28 civarında gönderildi. ----------

Yok mu yorum yapacak konu hakkında

kurtlar vadisi %100 telif göndeirir zaten 3-5-7-10 gün sonra neden şaşırıyonuz buna

Sahte telif, [email protected] haricinde gelen tüm telifler sahtedir. Geri bildirim yapın. Dilimde tüy bitti.. gmail ile gönderilen telif mi olur. Biraz mantık çerçevesinde düşünün. Bende zamanında KVP kanalına sahiptim, 15 K Aboneye kadar çıktım. birçok kere telif geldi, hepsine karşı bilidirm yaptım. Son seferde panafilm'den geldi sonunda. Yine sahte de geldi yanında ama bıraktım o günden sonra türkçe içeriği. Panafilm'den gelen telif sıkıntı yaratmyordu çünkü, ama kendini akıllı sanan kuş beyinli mahlukatlar piyasayı temizleyerek zengin olacağını sanıyor. Allah çoluk çocuğundan çıkarır onlarında..

Sahte telif, [email protected] haricinde gelen tüm telifler sahtedir. Geri bildirim yapın. Dilimde tüy bitti.. gmail ile gönderilen telif mi olur. Biraz mantık çerçevesinde düşünün. Bende zamanında KVP kanalına sahiptim, 15 K Aboneye kadar çıktım. birçok kere telif geldi, hepsine karşı bilidirm yaptım. Son seferde panafilm'den geldi sonunda. Yine sahte de geldi yanında ama bıraktım o günden sonra türkçe içeriği. Panafilm'den gelen telif sıkıntı yaratmyordu çünkü, ama kendini akıllı sanan kuş beyinli mahlukatlar piyasayı temizleyerek zengin olacağını sanıyor. Allah çoluk çocuğundan çıkarır onlarında..

Peki hocam geri bildirim yapacağım . Şuraları nasıl doldurayım ?

Tam Resmi Adınız (Takma adlar, kullanıcı adları, şirket adları veya baş harfler kabul edilmez):

Neden bu karşı bildirimde bulunuyorsunuz? (nedeniniz davacıya iletilmeyecektir)

Videolarınıza karşı bir hak talebinde bulunan tarafa ileti göndermek isterseniz, bunu buradan yapabilirsiniz:

Peki hocam geri bildirim yapacağım . Şuraları nasıl doldurayım ?

Tam Resmi Adınız (Takma adlar, kullanıcı adları, şirket adları veya baş harfler kabul edilmez): İSMİN SOYİSMİN

Neden bu karşı bildirimde bulunuyorsunuz: Telif hakkı ihtarında bulunan kişi sahtedir, Video üzerinde hiçbir hak iddaa edemez, bunu kanıtlayamaz. Resmi hak sahibi Panafilm'dir ve [email protected] mailine sahiptir.

Videolarınıza karşı bir hak talebinde bulunan tarafa ileti göndermek isterseniz, bunu buradan yapabilirsiniz: Allah belanı versin. :D

Bu tarz doldurup gönderdiklerimin %90'ı kabul oldu, ve 15 gün sonra videolar tekrar açıldı. Fakat arada direk reddedilenler de oldu, onunda biryolu var sanırım kabul olduktan sonra gerisi kolay, önemli olan direk reddedilmemesi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri