KuveytTürk Adsense Sorunu ?

GeCeKuŞu

Kayıtlı Üye
bugün kuveyttürkden hesap açtırdım adsense ye bağlıcaktım ama hesap açtırdığım şube adsensede gözükmüyor bana yakın başka bir şube var acaba adsensede onu seçsem sorun olur mu illa ki hesabı açtırdığımız şubeye mi ödeme gelmesi gerekiyor ? tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum..

Kuveytturk Adsensede mevcut swift (BIC) koduda bu KTEFTRİS
Sorun nedir tam olarak anlamadım

sorun şu ben kuveyttürkün bi şubesinden hesap açtım adsense için hesabı tam adsenseye eklicektim ki hesabı açtım şube adsensede gözükmüyor acaba bana yakın başka bi şubeyi seçsem sorun olur mu ? illa ki hesabı açtığım şube mi olmak zorunda ?

sorun şu ben kuveyttürkün bi şubesinden hesap açtım adsense için hesabı tam adsenseye eklicektim ki hesabı açtım şube adsensede gözükmüyor acaba bana yakın başka bi şubeyi seçsem sorun olur mu ? illa ki hesabı açtığım şube mi olmak zorunda ?

Hocam sube denen bi olay yok adsensede
Hesap numaranı banka adını swift (BIC) kodunu girersin
İstersen fizandaki kuveyttürke git kartınla alırsın o parayı

Hocam sube denen bi olay yok adsensede
Hesap numaranı banka adını swift (BIC) kodunu girersin
İstersen fizandaki kuveyttürke git kartınla alırsın o parayı

adsensede bankayı seçtikten sonra şube seç diyorda şube farkediyor mu onu sormak istemiştim farketmiyorsa tamam hocam
birde hesap takma adı var o ne oluyor ?

benim hesabımın bulunduğu şube de yok nasıl hesap ekleyeceğiz acaba ?
yardımcı olacak birisi yok mu ?

benim hesabımın bulunduğu şube de yok nasıl hesap ekleyeceğiz acaba ?
yardımcı olacak birisi yok mu ?

arkadaşım konuyu okumuyor musunuz ? Şube falan yok adsense de...

Sizn kuveyttürk banka hesabınıza ait bir iban var.. o ibanı gireceksiniz

(BIC) koduda bu KTEFTRİS

bu kadar basit, şube adı, şube kodu falan yok

arkadaşım konuyu okumuyor musunuz ? Şube falan yok adsense de...

Sizn kuveyttürk banka hesabınıza ait bir iban var.. o ibanı gireceksiniz

(BIC) koduda bu KTEFTRİS

bu kadar basit, şube adı, şube kodu falan yok

Okudum merak etmeyin bi siz bilmiyorsunuz adseseyi biz de biliyoruz ama istiyor işte..

2ds337l.jpg

Bu da resmi kafamızdan sallamıyoruz herhalde.. İbanı ve swift kodunu girince şube istiyor şube giremeden kayıt etmiyor..

Okudum merak etmeyin bi siz bilmiyorsunuz adseseyi biz de biliyoruz ama istiyor işte..

2ds337l.jpg

Bu da resmi kafamızdan sallamıyoruz herhalde.. İbanı ve swift kodunu girince şube istiyor şube giremeden kayıt etmiyor..

Hocam normalde iban ile hesabına ulaşır ama şubeyi dogru verme gerekiyor. Bir aksilik olursa para başka şubeye gider açıkta bekletirler.

Basit bir yolu var.

İnternet bankacılığı yoksa açtır. Varsa internet bankacılığına giriş yap yeni bir vadesiz hesap adsens de mevcut sana yakın bir şube seç hesabı açarken. Sonra o hesabı ekle adsense.

Hocam normalde iban ile hesabına ulaşır ama şubeyi dogru verme gerekiyor. Bir aksilik olursa para başka şubeye gider açıkta bekletirler.

Basit bir yolu var.

İnternet bankacılığı yoksa açtır. Varsa internet bankacılığına giriş yap yeni bir vadesiz hesap adsens de mevcut sana yakın bir şube seç hesabı açarken. Sonra o hesabı ekle adsense.

İnternet bankacılığı açık hesabımda ama en yakın şube başka şehirde.. Kaldığım şehirde tek bir şube var.. :)

İnternet bankacılığı açık hesabımda ama en yakın şube başka şehirde.. Kaldığım şehirde tek bir şube var.. :)

Farketmez hocam aç başka şehirden aç yanındaki ilden aç. o hesabın yönetimide sende ister kartla çekersin ister kendi şubene aktarırsın

Farketmez hocam aç başka şehirden aç yanındaki ilden aç. o hesabın yönetimide sende ister kartla çekersin ister kendi şubene aktarırsın

Şimdi denedim onu Sadece aktif hesabınızın bulunduğu şubede hesap açabilirsiniz. uyarısı veriyor..

Demek ki senin bankada öyle bi sınırlama var hocam garanti ile çalışıyorum istedigin ilden açabiliyosun

Google forumuna yazdım bakalım durumu bildirmişler..
Ödeme bekletiriz olmazsa şube eklenene kadar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri