Kuzen Olayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
edit: yanlış konuya atmışım :) Geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu tür dosyaları dropbox klasöründe tutarım.Günde 1 defa açıp senkron yapmak hayat kurtarır.

recuva etkili olacaktır hocam. Biraz araştırın.

ASIL BUNDAN SONRA NELER YAPMANIZ GEREKİYOR.

Bu işlerim için Yandex disk kullanıyorum (yedeklerimi haftalık alırım 2 farklı yere) dosyayı kasıtlı silseler bile yandex disk de geri dönüşüm kutusuna düşüyor ve siz şifre ile diske giriş yapmadan dosyayı silemiyorsunuz. Yanlışlıkla silinse bile verileriniz güven altında ;) Hemde internetin olduğu heryerden verilerinize ulaşabiliyorsunuz.

kuzenler hep böyle başarılı olmanı istemezler

Geçmiş olsun hocam, insanın başına gelmeden yedek alma bilinci hiç oturmuyor. Gerek youtube'da gerek web sitelerinde; her yerde.. Ben de benzer durumu yaşadım ancak ben geri getiremedim, siz kurtarmışsınız Allah'tan..

Pazartesi ve Perşembe günleri 2 farklı belleğe kopyalıyorum pc'deki bilgileri. Olası bir kayıpta en aza indirgemiş olursunuz bundan sonra, öneririm...

Gelelim meseleye,

O kuzeniniz güzel bir dayağı hakediyor bence, haddime düşmez ama. Yaptığı düpedüz hainlik, çekememezlik. Bir sinir hastası olarak başıma iyi ki gelmemiş yoksa aile faciası yaşatırdım, durduramazdım kendimi. Geçmiş olsun.

Hikaye sitelerinden cıkmadığın belli :p

Başlık daha doğru atılabilirdi demeye çalıştım. Oradaki hikaye kısmında duran arkadaşlar bence olayın özünden uzaklaşabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar. "Kuzen olayı" başlığı ytpara.com forumlarında yt ile sık karşılaşılan bir hata gibi durmuyor. Algılarınız farklı işliyorsa ben ne yapabilirim. Yani demem şu ki "dosyalarım silindi nasıl kurtar malıyım?" daha doğru bir başlık olabilirdi.

demin aradı ne var dedim telefonu açtım bianlık öfkeyle yaptım dedi kusura bakma dedi.aslında sert tepki verirdim ama kurtardığım için sakinim dedim eve gel konuşucaz dedim birazdan gelicek

Allah'tan kurtarmışsın bende telefona kayıtlı,laptopta var,ipad de var oradan otomatik dropbox kaydı oluyor, ek olarak denk geldikçe kağıda yazıyorum :) işi sıkı tutmak lazım.

geldi demin amacını anlat dedim masaüstündeki kazançların olduğu resimleri gördüm sinirlendim birazda gurur yaptım o yüzden klasörlerin hepsini sildim sonrada pişman oldum falan dedi.pişmandı zaten çokda üstüne gitmedim ama şunu belirtiyim ailesi bizden 5 kat daha zengin.zararın neyse karşılıycam falan diyince zaten anladım pişman olduğunu çokda üstüne gitmedim

[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION] kuzenin kaç yaşında ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri