kvp 249.bölüm özel sahne fotoları telif hakkı ?

• Kullanıcı sosyopat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sosyopat

Kayıtlı Üye
s.a kolay gelsin arkdaslar kendi özgün calısması yapmaya calıstım ilk videomda telif hakkı geldi kaldırdım 2 yüklememde sıkıntı olmadı yaptıgım hersey özgün bu tarz bi yolda ilerlesem kanal kapanma telif hakkı gelirmi.İLk videomda videoyaptan yükledigim için geldi ama youtubenin kendi kanalında yükledigimde sıkıntı olmadı. fikirlerinizi düşüncelerinizi alabilirmiyim şimdiden teşekkür ederim videoyu seviceginize eminim uzun calısma deil ama daha güzeli olabilir olucakta.

https://www.youtube.com/watch?v=yHtNSzHEo4M

herşey özgün demek kesinlikle yanlış kusura bakma da ne yapmışsın ki ? Arkaya bir şarkı dizidende 3-5 resim çekip slayt yapmışsın hocam :/

s.a kolay gelsin arkdaslar kendi özgün calısması yapmaya calıstım ilk videomda telif hakkı geldi kaldırdım 2 yüklememde sıkıntı olmadı yaptıgım hersey özgün bu tarz bi yolda ilerlesem kanal kapanma telif hakkı gelirmi.İLk videomda videoyaptan yükledigim için geldi ama youtubenin kendi kanalında yükledigimde sıkıntı olmadı. fikirlerinizi düşüncelerinizi alabilirmiyim şimdiden teşekkür ederim videoyu seviceginize eminim uzun calısma deil ama daha güzeli olabilir olucakta.

youtbeye yeni başladıgım zaman bende böyle yapıyodum fotograflarla fragman felan yapıyodum telif geliyor bence uğraşma

sen bekliyosun sahneleri benim canladırmamı istiyorsun videoları alıp kendi yüklememi ben sadece resimlerden sahnelerin özel bölümleri yapıp sunmak amacım hiç yoktan kendi fikrim.

---------- Spam Engelliyici 17:34 ---------- Önceki Mesaj 17:31 ----------

youtbeye yeni başladıgım zaman bende böyle yapıyodum fotograflarla fragman felan yapıyodum telif geliyor bence uğraşma
telif geliyosa bırakırım ama bi üstüne d
seyim sahnelerin özel bölümlerini fotograf yada seni dedigin gibi fragman yapmak insanlara cazip gelebilir güzel yaparsak 5 dk içinde hazırladım aklıma geldi biranda yaptım. fikrin için teşekkür ederim

hocam videonun mantığında da resim var sonuçta aldığınız sahneler o bölüme ait sahneler gayet normal telif veya eşleşen yemeniz

ve hiç güzel değil bence başlamadan bırakmalısın kim niye izler böyle şeyi diye düşünüyorum sen de düşünmelisin

neden izleyeyim ki bunu ? böyle bir sor kendine

telifi bıraktım izleyicileri kandırmaktan başka birşey değil. Özel sahneleri demişsin 2 3 foto atıp bırakmışsın hadi tuttu diyelim insanları yanıltarak para kazandığında mutlu olacak mısın ?

Boşuna zaman kaybettme pana film hiç bir şekilde görsel kullanılmasına izin vermiyor gördükleri an atarlar telif

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri