Kwai üzerinden aylık maaş

6nok95

Kayıtlı Üye
Selamlar forum ,

5k üstü youtube kanallarınız var ise kwai platformundan aylık maaş alabilirsiniz

kwaiyi bilmeyenler için bahsedeyim tiktok gibi uygulama

maaşlar ise

5k+ 96 dolar
100K+ 120 dolar
200K 500K arası 192 dolar
1M 2 M arası 480 dolar
2M üstü özel fiyat

izlenmeler içinde ekstra para alıyorsunuz . katılmak isteyen olursa bana ulaşabilir

2M dediğiniz abone mi?
Eğer öyleyse 2m abonesi olan adam 5-10k için neden girer bu sisteme?
Merakımdan soruyorum. Yani ben bi kanalıma 2m abone kassam, gelir düzenli olarak hiçbirşey yapmadan, sırf abonem var diye alır mıyım bu parayı?

Daha önce girişecektim sayfa fln bile oluşturdum teklif de geldi fakat çok kafama yatmadı. 1.30 MN aboneli kanalım var özgün. Kwai gireyim dedim tam bir çöplük. Bu aylık maaşı neye göre verecekler, içerikler izlenmese bile mi ?

2M dediğiniz abone mi?
Eğer öyleyse 2m abonesi olan adam 5-10k için neden girer bu sisteme?
Merakımdan soruyorum. Yani ben bi kanalıma 2m abone kassam, gelir düzenli olarak hiçbirşey yapmadan, sırf abonem var diye alır mıyım bu parayı?

2 milyon abone için özel fiyat yazıyor 5 10 k fiyat değil

hiçbir şey yapmadan kim para verir kral ? 2 milyon abone yaptıysan belli sayıda videon vardır videolarını short şeklinde platforma atarsın sen platforma kazandırırsın platformda sana

---------- Spam Engelliyici 20:06 ---------- Önceki Mesaj 20:02 ----------

Daha önce girişecektim sayfa fln bile oluşturdum teklif de geldi fakat çok kafama yatmadı. 1.30 MN aboneli kanalım var özgün. Kwai gireyim dedim tam bir çöplük. Bu aylık maaşı neye göre verecekler, içerikler izlenmese bile mi ?

1.30 milyon özgün kanalın varsa varsa izlenme korkun olmaması lazım benimde 500 bin aboneli youtube kanalım var videolarım 1k nın üzerinde hepsi

100 ü geçen 20 video istiyorlar 20 video geçmese bile geçen her videonun parasını ödüyorlar

her 1000 5000 10000 30 bin izlenmedede ekstra ücret veriyorlar .

sen bu ay izlenmedin biz sana para vermiyoruz diye bir şey yok kurumsal kurallar var o kurallar ölçüsünde paranı alıyorsun

katılmak istersen özelden yazabilirsin

Selamlar forum ,

5k üstü youtube kanallarınız var ise kwai platformundan aylık maaş alabilirsiniz

maaşlar ise

5k+ 96 dolar
100K+ 120 dolar
1M 2 M arası 480 dolar
2M üstü özel fiyat

izlenmeler içinde ekstra para alıyorsunuz . katılmak isteyen olursa bana ulaşabilir

şimdi hocam anlamak için soruyorum,
5k üstü kanal var diyelim
sürekli içerikmi sağlamam gerekiyor.
olay ne sadece abone yetiyormu?
içeriği bizmi onlarmı sağlıyor

mesela pubg mobile kanalısın oyun videoları çekiyorsun oyunda adam vurduğun yerleri 10 saniye kesip klipler şeklinde atmanı istiyorlar senden platformda içerik paylaşmanı

Selamlar forum ,

maaşlar ise

5k+ 96 dolar
100K+ 120 dolar
1M 2 M arası 480 dolar
2M üstü özel fiyat

katılmak için sana neden ulaşıyoruz orayı anlayamadım hocam.

Daha detaylı bir anlatım olsaydı sevinirdim. Şimdi 16 bin aboneli kanalım var. Videolar maksimum 40000 izlenmiş. Ben bu adamlar için video mu çekip atıcam? Adamlar neye göre para veriyor. :) Bir anlayabilseydik şunu dostum.

team fortress oyun kanalim var kwainin youtub kanali ile ne alakasi var anlamadim

Youtube kanalını oraya mı bağlayacağız?
Youtubea attığımız videoları oraya mı atacağız?
100+ k shorts kanalım var özgün izlenim de aliyor hala. Detaylı yazabilir misin?

11 saniye altına ödeme yapılmıyor:D

11 değil 9 saniye altına ödeme yapılmıyor

---------- Spam Engelliyici 18:02 ---------- Önceki Mesaj 18:01 ----------

Daha detaylı bir anlatım olsaydı sevinirdim. Şimdi 16 bin aboneli kanalım var. Videolar maksimum 40000 izlenmiş. Ben bu adamlar için video mu çekip atıcam? Adamlar neye göre para veriyor. :) Bir anlayabilseydik şunu dostum.

hocam detayları özelden soran herkese ayrıntılı anlatıyorum

---------- Spam Engelliyici 18:04 ---------- Önceki Mesaj 18:02 ----------

katılmak için sana neden ulaşıyoruz orayı anlayamadım hocam.

hocam kwai ile bağlantıyı ajanslar üzerinden kuruyorsun o yüzden bana yada farklı bir ajansa ulaşmalısın

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:04 ----------

ilk önce kwai hakkındaki şikayetlere bir bakın sonra karar verin arkadaşlar

https://www.sikayetvar.com/kwai/video

o ödeme alamayanlar ajanslar yüzünden alamamış Platformun bir suçu yok hocam önceden platform ajanslara ödüyordu

Ajanslarda klasik içerik üreticilerine ödemiyordu suçlu kwai gibi gözüküyordu .

Böyle çok şikayet gelince artık ödemeler kendi kwai hesabına yatıyor sen ordan çekiyorsun paranı. ajansa geçmiyor yani para

11 değil 9 saniye altına ödeme yapılmıyor

---------- Spam Engelliyici 18:02 ---------- Önceki Mesaj 18:01 ----------

11 saniye ve ısrar ediyorum. Kaç tane ajans 11 saniye diyor, kwai officerleri 11 saniye diyor, etkinliklerde 11 saniye diyor.
Sen hala 9 saniye diyorsun. Ya ajans değilsin yani amacın başka ya da yaptığın işe hakim değilsin...

11 saniye ve ısrar ediyorum. Kaç tane ajans 11 saniye diyor, kwai officerleri 11 saniye diyor, etkinliklerde 11 saniye diyor.
Sen hala 9 saniye diyorsun. Ya ajans değilsin yani amacın başka ya da yaptığın işe hakim değilsin...

sende komiksin . ben bu forumda 3 aylık üye değilim senin gibi amacım farklı olsun sen youtube bilmezken ben bu forumda paylaşılan botlar ile ayda 20 30k dolar kazanıyordum neyse tartışma istemiyorum ilgilenmiyorsan uzatma bak işine

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri