KYK Burs-Kredi alanların dikkatine

dervegider

Kayıtlı Üye
80.jpg

Benimki 8inde ödenecek o zaman neyse pek bir fark yok :D

gerçi artık son 3 ayımız kredi de bitirdik üniyi de sonu 0 bir şey değişmedi hatta bir gün erken alıcaz iyi olmuş :D

banka ekranında görmüştüm de ilgimi çekmemişti

dün son borcu ödedim 6800 tl bitmiş oldu :) darısı alan arkadaşların başına.

dün son borcu ödedim 6800 tl bitmiş oldu :) darısı alan arkadaşların başına.

Azmış. :) Okul biter bitmez kredi borcuyla karşı karşıya kalıyoruz ya çok kötü. 11.000 liraya imza attım 15.000 falan ödeyeceğim sanırım.

ben bu sene tercih yapıp üniversiiteye başlıycam da . bu kyk burs başvuraları ne zaman başlar. burs mu çıkar kredimi acaba

off ulan of bu ay son bursumu da aldım okulda bitti nereden para gelecek la artık

Benimde 10unda yatacak biraz gecikmeli olacak artık alışmak lazım yeni düzene :D

Azmış. :) Okul biter bitmez kredi borcuyla karşı karşıya kalıyoruz ya çok kötü. 11.000 liraya imza attım 15.000 falan ödeyeceğim sanırım.

okul bittikten 2 yıl sonra başlıyor ödemeler. sigortalı çalışan olmadıysan daha da erteleme hakkın bulunuyor.

ben ödedimde eşiminde bi o kadar borcunu ödemek bana kaldı. tavsiyem evlenmeden önce kyk borcu varsa babasına ödetip öyle evlenmek :D

şimdi bendeki karşılıksız burs :D ayın 7sinde alıyordum. şimdi ayın 9undamı yatacak benimkide :D birde bu burslar yaz tatilinde yatıyormu :D

almayın olum şu kredileri bak keşke almasaydım diyeceksiniz :) devlete haleen 3.5Bin tl var borcum öğrenim kredisi yüzünden :)

bir sene sınıfta kalınca tıpta burs krediye mi dönüşüyor bilgisi olan var mı
çakozlamasınlar diye arayıp sormuyorum hiç .d

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri