ya bizim sınıfta afedersiniz adamın ahırları var memleketinde kendi üzerlerine traktoru var elemanın yahu ona cıkıyor bana burs cıkmaz yurt çıkmaz ya biz okumayalım tövbe yarabbi bak sinirlendim yine
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şifrem yok bakamıyorumçıkan var mı burs?
![]()
hocam pmden anlatır mısın?şifresiz kimlik bilgileriyle cıkıp cıkmadıgına bakılıyor.
yine kredi hep kredi, inat değil mi almayacam...
evet 6. başvurumdada kredi çıktığı için azminden dolayı kyk yı kutluyorumve daha önceki 5 inde yaptığım gibi Almıyorum
![]()
bana kredi çıkmışnasıl iptal edecez bunu
![]()
bişi yapmaya gerek yok o zamanbanada kredi çıkmıi mecbur alacaz youtubeye güven olmaz
e-devlet üzerinden taahhütnameyi imzalamazsan iptal olur son gün 31 ocak
sizde de öğrenim görmekte olduğunuz öğretim kurumundan öğrenciliğiniz teyit edilememiştir diyor mu ?
ya bizim sınıfta afedersiniz adamın ahırları var memleketinde kendi üzerlerine traktoru var elemanın yahu ona cıkıyor bana burs cıkmaz yurt çıkmaz ya biz okumayalım tövbe yarabbi bak sinirlendim yine
bana ve manitaya kredi çıkmış çıkmış evlenmeyi düşünüyoruz![]()
bana ve manitaya kredi çıkmış çıkmış evlenmeyi düşünüyoruz![]()
benimde 3. başvurum yine kredi çıktı bu sefer enteresan bi not düşmüşler
ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.
bunlara göre ben okumuyomuşumama kredi vermişler bu neyin kafası
Bu nasil bi adalet ya 2 kardes universitedeyiz bi kardes ilk okulda baba issiz gozukuyor. Ustumuze ev araba yok. İkimizede burs cikmadi. Ama ucretli ozelde okuyanlara burs cikiyor. Bu ulkede yamaktan utaniyorum artik adaletin a si kalmadi
Bana da geçen yıl keyfi üni okumak yazmışlardı![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.