Kyk burs ve kredi sonuçları açıklanmıştır.

S
  • Kullanıcı Samsung
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
ya bizim sınıfta afedersiniz adamın ahırları var memleketinde kendi üzerlerine traktoru var elemanın yahu ona cıkıyor bana burs cıkmaz yurt çıkmaz ya biz okumayalım tövbe yarabbi bak sinirlendim yine

evet 6. başvurumdada kredi çıktığı için azminden dolayı kyk yı kutluyorum :D ve daha önceki 5 inde yaptığım gibi Almıyorum :D

evet 6. başvurumdada kredi çıktığı için azminden dolayı kyk yı kutluyorum :D ve daha önceki 5 inde yaptığım gibi Almıyorum :D

benimde 3. başvurum yine kredi çıktı bu sefer enteresan bi not düşmüşler
ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.
bunlara göre ben okumuyomuşum :D ama kredi vermişler bu neyin kafası

sizde de öğrenim görmekte olduğunuz öğretim kurumundan öğrenciliğiniz teyit edilememiştir diyor mu ?

bendede diyor hocam araştırdınızmı nedir ne değildir diye genel olarak okumuyomu gözüküyoruz biz hiç bi cacık anlamadım bunların işinden

ya bizim sınıfta afedersiniz adamın ahırları var memleketinde kendi üzerlerine traktoru var elemanın yahu ona cıkıyor bana burs cıkmaz yurt çıkmaz ya biz okumayalım tövbe yarabbi bak sinirlendim yine

Aynen vallah ana-avrat düz gittim az önce. Adamlar neye göre veriyor hala anlamış değilim. Para içinde boğulan adama burs çıkmış 1 liraya muhtaç adama çıkmamış.

Bu nasil bi adalet ya 2 kardes universitedeyiz bi kardes ilk okulda baba issiz gozukuyor. Ustumuze ev araba yok. İkimizede burs cikmadi. Ama ucretli ozelde okuyanlara burs cikiyor. Bu ulkede yamaktan utaniyorum artik adaletin a si kalmadi

benimde 3. başvurum yine kredi çıktı bu sefer enteresan bi not düşmüşler
ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.
bunlara göre ben okumuyomuşum :D ama kredi vermişler bu neyin kafası

Bana da geçen yıl keyfi üni okumak yazmışlardı :D

Bu nasil bi adalet ya 2 kardes universitedeyiz bi kardes ilk okulda baba issiz gozukuyor. Ustumuze ev araba yok. İkimizede burs cikmadi. Ama ucretli ozelde okuyanlara burs cikiyor. Bu ulkede yamaktan utaniyorum artik adaletin a si kalmadi

sistem dandik işliyor. Ne yapıyorsan yap en alt limitten yazmalısın belki orada yanlış yapmış olabilirsin.

Bana da geçen yıl keyfi üni okumak yazmışlardı :D

e-devletten dahi baktım dedim acaba bi yanlışlıkla öğrenciliğim falanmı düşmüşte e devlette dahi varken bunların böyle bi şey yazması ne kadar aciz olduklarını bir kez daha gösterdi

Önlisans tan sonra 1 yıl ara verip DGS ile üniversiteye yerleştim diye ne burs ne de kredi veriyorlar.Burs vermiyorsun anlarımda kredi ver bari sanki kaçıyoruz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri