KYK yurt internetinde

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dooo

Yasaklanmış
Akşam akşam kafama takıldı yanımda kalan bi dostum var onada youtubedan para kazanmayı öğretcem diyelim ki onun adsense gitti benim adsense sıkıntı görürmü onun kanallar kapandı benim kanallar zarar görürmü

KYK yurt interneti aynı ip oluyor sanırsam bu konuda düşünceleriniz nelerdir :)

kesinlikle görür hatta sizin yurtta başka bu işle uğraşan birileri varsa onların sıkıntısıda sana yansır sana tavsiyem bir vınn falan alıp bu işi yapman

kesinlikle görür hatta sizin yurtta başka bu işle uğraşan birileri varsa onların sıkıntısıda sana yansır sana tavsiyem bir vınn falan alıp bu işi yapman

Akşam akşam telaşlandım inş başka çalışanlar yoktur :D yarın gidip vınn alayım bari şuan birşey olmaması için çerezleri silsem yeterlimi

Sıkıntı yok yurt müdürü dahil herkes girdi youtube işine :)

mesela aynı ipden adsense girince sıkıntı oluyor yurttada herkezın aynı net oldugu için aynı ip biri gitse herkez patlamazmı :)

---------- Mesaj saat 02:39:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:33:49 civarında gönderildi. ----------

Kesin bircevap yokmu çerezleri temizlesem yetermi sizce vınn alsam?

mesela aynı ipden adsense girince sıkıntı oluyor yurttada herkezın aynı net oldugu için aynı ip biri gitse herkez patlamazmı :)

---------- Mesaj saat 02:39:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:33:49 civarında gönderildi. ----------

Kesin bircevap yokmu çerezleri temizlesem yetermi sizce vınn alsam?

ben 1 yıldır kyk dayım sıkıntı çıkmadı şimdiye kadar.

vınn fiyatlarıda çok pahalı 2 kişi vınn alsak 100 tl den aylık 200 tl

hocam eminmisiniz tehlikeye atmayalım adsenseyi :)

500 kişilik yurtta kalan bir arkadaşım var, şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadı kanallarında. 500 kişi içinden mutlaka youtube işiyle uğraşan 10, 15 kişi vardır diye düşünüyorum :)

Senelerce üniversitenin internetinden adsense'ye girdim sorun çıkmadı. Hala da giriyorum.

Bizim kyk ip degistiriyor gun icinde bi kontrol et sen

vds alabilirsin yada proxy kullana bilirisn

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri