L-Carnetine ile Zayıflamak Mümkün mü ?

Diyetin içeriği %55-60 karbonhidrat %15 protein %25-30 yag olmalı bu degiskenlerden farkli olursa saglik sorunları ortaya çıkar

Hastanın haftada en fazla 1 1.5 kg vermesi sagliklidir. Ancak obez yada 120 130 kilo gibi şişman kategoride olan hastalar haftada 2-3 kilo verebilir bunda da bir sıkıntı olmaz çünkü sisman hasta odemlidir ve ödemi zayfiladikca atılır.
Eger normal bir birey haftada 2 3 kg vermisse bu yagsiz doku kaybina yani kas kaybı demektir.

Diyet yazarken ilk önce hastanın beden kitle indeksine bakılır
Beden kitle indeksinden 4 çıkartılır ve birinci kilo hedefi bulunur
Örneğin 32 bki ve 180 boyunda 32-4=28
Bu boyunun karesiyle carpilir. 28*1.8*1.8=90.72 kilo
Alacağı enerji= 90.72*Aktiflik derecesi =90.72*30(orta aktif) 2700 kalori ve bunun diyet menüsü cikarilir
Bu diyetle kişi rahatlikla bu kiloya düşecektir.

Yag yakicilar yag sokuculer yag hücrelerini oldurmezler sadece kuculturler genel olarak bagirsakda etkilidirler. Yaglar vitaminlerin emilimi için en önemli faktorlerden bir tanesidir. Sen zayiflamak için ilk başta bağırsagin metobolizmasiyla oynarsan sagligindan olursun ve bir süre zayiflatmis gibi gozukse de bir dikkatsiz beslenmende yag hücreleri yine yagi alip büyümüş olacak yani hiç bir ise yaramaz bu gibi ilaçlar

Diyeyisyenlik 3. Sinifim vize haftam gelecek hafta :(

95 kilo 176cm age 19

Diyetin içeriği %55-60 karbonhidrat %15 protein %25-30 yag olmalı bu degiskenlerden farkli olursa saglik sorunları ortaya çıkar

Hastanın haftada en fazla 1 1.5 kg vermesi sagliklidir. Ancak obez yada 120 130 kilo gibi şişman kategoride olan hastalar haftada 2-3 kilo verebilir bunda da bir sıkıntı olmaz çünkü sisman hasta odemlidir ve ödemi zayfiladikca atılır.
Eger normal bir birey haftada 2 3 kg vermisse bu yagsiz doku kaybina yani kas kaybı demektir.

Diyet yazarken ilk önce hastanın beden kitle indeksine bakılır
Beden kitle indeksinden 4 çıkartılır ve birinci kilo hedefi bulunur
Örneğin 32 bki ve 180 boyunda 32-4=28
Bu boyunun karesiyle carpilir. 28*1.8*1.8=90.72 kilo
Alacağı enerji= 90.72*Aktiflik derecesi =90.72*30(orta aktif) 2700 kalori ve bunun diyet menüsü cikarilir
Bu diyetle kişi rahatlikla bu kiloya düşecektir.

Yag yakicilar yag sokuculer yag hücrelerini oldurmezler sadece kuculturler genel olarak bagirsakda etkilidirler. Yaglar vitaminlerin emilimi için en önemli faktorlerden bir tanesidir. Sen zayiflamak için ilk başta bağırsagin metobolizmasiyla oynarsan sagligindan olursun ve bir süre zayiflatmis gibi gozukse de bir dikkatsiz beslenmende yag hücreleri yine yagi alip büyümüş olacak yani hiç bir ise yaramaz bu gibi ilaçlar

Diyeyisyenlik 3. Sinifim vize haftam gelecek hafta :(

Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama beden kitle indeksinin pek doğru sonuçlar verdiğini okumadım sağda solda. Yani insanın kilosu değil de önemli olan kas ve yağ oranıdır vücudundaki yani bir insan 80 kilo olup %30 yağ oranın sahip olabilir veya 80 kilo olur %10 yağ oranına sahip olur ikisinin arasında tahmin edeceğiniz gibi dağlar kadar fark vardır. Ben bu arada daha önce kilo vermeye çalışmadığım için biraz sallamasyon rakamlar verdim. Birde diyetin cinsine göre oranlar değişiklik gösterebiliyor ben mesela günde 150 gr yakın protein alıyorum kilo almak için buda aldığım kalorinin tahmini olarak %25 filan ediyor günlük aldığım kalorinin. Bir de çok değişik beslenen insanlar var cidden bazı elemanlar karbonhidrat almadan sırf günlük alması gereken kaloriyi protein harici yağlardan çıkaranlar var. Ve çok sağlıklı olduğunu savunuyorlar yani karbonhidratın pek yararlı olmadığını okudum sağda solda o yüzden biraz az verdim karbonhidrat oranını :)

Hocam siz daha iyi bilirsiniz ama beden kitle indeksinin pek doğru sonuçlar verdiğini okumadım sağda solda. Yani insanın kilosu değil de önemli olan kas ve yağ oranıdır vücudundaki yani bir insan 80 kilo olup %30 yağ oranın sahip olabilir veya 80 kilo olur %10 yağ oranına sahip olur ikisinin arasında tahmin edeceğiniz gibi dağlar kadar fark vardır. Ben bu arada daha önce kilo vermeye çalışmadığım için biraz sallamasyon rakamlar verdim. Birde diyetin cinsine göre oranlar değişiklik gösterebiliyor ben mesela günde 150 gr yakın protein alıyorum kilo almak için buda aldığım kalorinin tahmini olarak %25 filan ediyor günlük aldığım kalorinin. Bir de çok değişik beslenen insanlar var cidden bazı elemanlar karbonhidrat almadan sırf günlük alması gereken kaloriyi protein harici yağlardan çıkaranlar var. Ve çok sağlıklı olduğunu savunuyorlar yani karbonhidratın pek yararlı olmadığını okudum sağda solda o yüzden biraz az verdim karbonhidrat oranını :)

Aynen hocam yag protein ve karbonhidrat metobolizmalari bireyden bireye farklı olabiliyor zaten diyetisyenlerde bulunan aletler bia aletleri bunlarin ölçüsünü yapıyor ve sizi yönlendiriyor buna göre diyetisyen bu oranları arttırıp azaltabilir
Mesela dediginiz yonden canan Karatayin protein diyeti var yapılabilir mi yapilabilir ama 2 3 haftadan fazla yapilamaz çünkü bobreklere çok yuklenirsiniz bobrek solid yükünü arttirirsiniz böbreğiniz bir süre sonra dayanamaz ve iflas etme noktasina kadar gelebilir
Sporcular genellikle diyette protein oranini yukseltirler hatta karbonhidrat değilde sadece protein almaya calisirlar ve bunu sağlıklı sanarlar ve bünyesi yeterince iyi olduğu için böbrekler bir sinyal göndermez ama siz uzun vadeli sağlığı dusunmek isterseniz o verdiğim oranlari tutmalisiniz

Aynen hocam yag protein ve karbonhidrat metobolizmalari bireyden bireye farklı olabiliyor zaten diyetisyenlerde bulunan aletler bia aletleri bunlarin ölçüsünü yapıyor ve sizi yönlendiriyor buna göre diyetisyen bu oranları arttırıp azaltabilir
Mesela dediginiz yonden canan Karatayin protein diyeti var yapılabilir mi yapilabilir ama 2 3 haftadan fazla yapilamaz çünkü bobreklere çok yuklenirsiniz bobrek solid yükünü arttirirsiniz böbreğiniz bir süre sonra dayanamaz ve iflas etme noktasina kadar gelebilir
Sporcular genellikle diyette protein oranini yukseltirler hatta karbonhidrat değilde sadece protein almaya calisirlar ve bunu sağlıklı sanarlar ve bünyesi yeterince iyi olduğu için böbrekler bir sinyal göndermez ama siz uzun vadeli sağlığı dusunmek isterseniz o verdiğim oranlari tutmalisiniz

Hocam şu beslenmeyle 2 ayda yağsız 3-4 kilo arası kütle kazandım :D 5-6 kilo adaha alayım bırakıcam yani amacım iyi bir vücuda sahip olmak kas kazanmam lazım bunu için :) Günde yarım kilo göğüs 5-6 yumurta yiyorum bunun için ama değer gibi :D bu arada sırf protein değil geri kalan kaloriyi karbonhidrat ve yağ ile tamamlıyorum gayet memnunum sonuçlardan ancak biraz zor oluyor tabi :D Bu arada her gün yemiyorum tabiki haftada 2 - 4 gün bazı haftalar ara veriyorum yemiyorum filan yapabildikçe bu yemekleri :)

Son düzenleme:
Hocam bende 88 kilodan 78 kiloya 3-4 ayda inen birisi olarak L Carnatin kullanmamanı tavsiye ediyorum. Bende 2 farklı L carnatin kullandım. İlk kullandığımın adını kullanmıyorum son kullandığım da budur. Hatta bir kaç adet kaldı. (Sınav zamanlarında uyanık kalmak için kullanıyorum. :) )Nutrade Xtreme 3000 20 Ampul | Supplementler

L Carnatine vereceğin parayı BCAA, Kratin gibi ürünlere harcayıp kardiyoyla yoğun ağırlık antramanlara yönelsen daha sağlıklı bir süreç geçirmiş olursun. Tabi beslenmeye de dikkat edilmeli.

İlla benzer ürün kullanacağım diyorsan bunu tavsiye ederim. http://www.supplementler.com/urun/grenade-thermo-detonator-100-kapsul-663

lcarnitine felan hikaye... (ona vereceğin paraya git karatayın yaşam boyu sağlık kitabını al kendin için ve ailen için bir iyilik yapmış olursun :D )
zayıflamak istiyorsan unlu ve şekerli gıdalar tüketme(Kanserin baş sebebi).öğünlerinin arasında 4-5 saat olsun mutlaka sık sık birşeyler yiyip içme. günde 2-2,5 litre limonlu su iç.hergün 30dk-60dk yürü akşam 8den sonra birşey yeme limonlu su ve ayran dışında birşey içme.. daha fazlası için kitabı oku.

spordan önce alırsan faydasını görürsün.spor şart
ama hardline ın haplarının tadı *** gibi. mideni bulandırır.
zero shot kullansan daha iyi

Sporcu takviyelerinden önce vitamin/mineral seviyeni kontrolde tutmanı öneririm; zira bize yedirende, yedirmeyende işte bu dengedir. Şayet o denge bozulursa sıkıntılar çıkıyor; örn, şeker, tansiyon, cilt, bağırsak vs.

Kan ölçümü yaptır ve eksik bir şey varsa yerine koy önce.. sonra supplement işine bakarsın, ihtiyacın kalırsa tabi.

Sağlıklar dilerim.

spordan önce alırsan faydasını görürsün.spor şart
ama hardline ın haplarının tadı *** gibi. mideni bulandırır.
zero shot kullansan daha iyi

zero shotların içeriklerini incelemeni tavsiye ederim hiçbir işe yaramadığını görürsün incelediğinde...

Bir gün şöyle bir konuya kulak misafiri oldum.
"Bana boşuna anlatma, 100kg adamın mekik çekmesi birşey ifade etmez" diyordu bir şahıs. 30 Yaşlarında ve göbeği 1 metre önden gidiyor.
Aynı yaşlarda olan beni gören 70-80 diyor ve baklavalara sahibim :) Boy oranımız hemen hemen aynıydı. O şahıstan farklı olarak yaptığım şeyleri yazıyorum.

*Şeker günde 1 tatlı kaşığından fazla tüketmiyorum. (Çay kahve vs.)
*Unlu mamüllerden sadece ekmek ve bu ekmek kepekli. Günde yarım ekmek toplam
*Aklıma geldikçe su içiyorum
*Bilgisayar başında hareketsiz kaldığımdan dolayı sabah uyandığımda aç karnına sadece 1 saat kendi sağlığıma ayırıyorum ve yürüyorum, yada evde egzersiz yapıyorum. Ama mutlaka günlük 1 saat kendime vakit harcıyorum.
He birde gece yatmadan mutlaka 5 saat önce yemek ye ve bu yemek hafif olsun. acıkırsanız elma tüketin.

Yukarıda ki 4 maddenin dışında extra hiçbir şey ile ilgilenmiyorum. Ek vitamin vsvs hiçbiri yok. Herşey metebolizmayı uyutmamakta bitiyor. Faydası nedir? denize rahat girebiliyorum, sağlıklı hissediyorum, tshirt giydiğim zaman üstüme oturuyor vsvs. Vücudunun dinç olmasındaki özgüven bile yeterli..

Aktiflik seviyeni yazarmisin spora gidiyormusun

günde yarım saat cardio yapıyorum yarım saat ağırlık çalışıyorum duruma göre artırabilirim okulum 15 gün boyunca tatilde olucak o yüzden ama sonrasında 1 saatimi ayırabilirim

---------- Spam Engelliyici 19:10 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------

Bir gün şöyle bir konuya kulak misafiri oldum.
"Bana boşuna anlatma, 100kg adamın mekik çekmesi birşey ifade etmez" diyordu bir şahıs. 30 Yaşlarında ve göbeği 1 metre önden gidiyor.
Aynı yaşlarda olan beni gören 70-80 diyor ve baklavalara sahibim :) Boy oranımız hemen hemen aynıydı. O şahıstan farklı olarak yaptığım şeyleri yazıyorum.

*Şeker günde 1 tatlı kaşığından fazla tüketmiyorum. (Çay kahve vs.)
*Unlu mamüllerden sadece ekmek ve bu ekmek kepekli. Günde yarım ekmek toplam
*Aklıma geldikçe su içiyorum
*Bilgisayar başında hareketsiz kaldığımdan dolayı sabah uyandığımda aç karnına sadece 1 saat kendi sağlığıma ayırıyorum ve yürüyorum, yada evde egzersiz yapıyorum. Ama mutlaka günlük 1 saat kendime vakit harcıyorum.
He birde gece yatmadan mutlaka 5 saat önce yemek ye ve bu yemek hafif olsun. acıkırsanız elma tüketin.

Yukarıda ki 4 maddenin dışında extra hiçbir şey ile ilgilenmiyorum. Ek vitamin vsvs hiçbiri yok. Herşey metebolizmayı uyutmamakta bitiyor. Faydası nedir? denize rahat girebiliyorum, sağlıklı hissediyorum, tshirt giydiğim zaman üstüme oturuyor vsvs. Vücudunun dinç olmasındaki özgüven bile yeterli..

22 kiloyu böyle vermiştim :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri