La Casa De Papel İzlemeyen Varmı ?

Reina

Yasaklanmış
Hayatımda sadece breaking bad , prison break izleyen biri olarak gerçekten çok çok beğendiğim bi diziydi. her bölümü efsane ve 1 günde uyumadan bitirebildiğim tek dizi. izleyenlerden biraz yorum alayım.

edit : konunun başlığı gerçekten İZLEMEYEN

izlemedim ama netflix diye bi telif hakkı firmasının elinde sitesinde ücretli izletiyor buda videonun diğer platformlarda telifhakkı ihlaline giriyor yt ve dm de kanalın kapatılması ve para kazanmasının kapatılmasına yol açıyor. dostuna izlet düşmanına yüklet gibi bir senaryosu var filmin :)

Baktım şimdi 1.sezon 13 bölüm 2.sezon 6 bölümmüş. Şu lanet ikinci ekranım için aparat bulduğumda izlerim :)

vay arkadaş netflix uyelıgım var her gece ızlerım deyıp geçiştiriyorum yazılan yorumları okuyunca hemen izlemem gerektiğini anladım.

Güzel dizi 3 gün önce bitirdim. Kominizim'i savunuyor dizi :)

Prison Break ve Breaking Bad ikilemini yorumunda görünce, bahsettiğiniz filmin çok iyi olacağı kanısına vardım. Diziyi henüz izlemedim ama benim aklımda merak ettiğim daha çok şey var. En son Prison Break S5 ile gündeme geldi ve erken final yaptı. Sence tekrar çıkar mı S6 ile?

Prison Break ve Breaking Bad ikilemini yorumunda görünce, bahsettiğiniz filmin çok iyi olacağı kanısına vardım. Diziyi henüz izlemedim ama benim aklımda merak ettiğim daha çok şey var. En son Prison Break S5 ile gündeme geldi ve erken final yaptı. Sence tekrar çıkar mı S6 ile?

S6 gelecek ama en erken 2019 olur diye düşünüorum

Muazzam dizi bende kısa sürede bitirdim.

İspanyol yapım netflix sadece yayın haklarını almış 15 bölüm tek sezonluk dizinin 9 bölümünü alıp 13 bölüm olarak 1. sezon şeklinde yayınlamışlar. 2. sezon olarak geri kalan 6 bölümü nisanda ekleyeceklermiş. Bu torrent ve dizi sitelerinde 6 bölüm mevcut ama.

İnsanların dizide mevcut olan derinliği ve işlediği konuyu kavrayabildiğini düşünmüyorum.

Dizi tam anlamıyla sosyalizmi savunuyor ama altında bir çok derinlik mevcut. Tabi ki bu görüş suç unsurlarını savunmuyor ancak sistem ve düzene çok derin göndermeler var. İspanya sanırım bu işleyiş biçimiyle avrupada en uygun ülke olarak cuk diye oturmuş.

Ayrıca çok akıcı bir dile sahip olmasından mı nedir içine alıp sürüklüyor.

1 Günde bitirdim müthiş bir dizi. Yeni sezon gelmez zaten bitmiş bir dizi.

Anlayabilen için çok güzel mesajları var. Bu arada dizinin yeni bir sezon yayınlayacağını düşünmüyorum çünkü dizinin vermek istediği mesajları ulaştırdığına inanıyorum. Yeni sezon falan gelmesi imkansız olacaktır diye düşünüyorum ben
Bella Ciao Bella Ciao Ciao Ciao
https://www.youtube.com/watch?v=d2LPtvvFLc8

10.bölümdeyim dedikldri kadar iyi bulmadım ama bir popülerliği oluştu her yerde reklaml yapılıyor sürekli karşıma çıkıyor aklıma geliyor açıp bakıyorum derken 10.bölüme geldim :D

---------- Spam Engelliyici 23:12 ---------- Önceki Mesaj 23:09 ----------

Anlayabilen için çok güzel mesajları var. Bu arada dizinin yeni bir sezon yayınlayacağını düşünmüyorum çünkü dizinin vermek istediği mesajları ulaştırdığına inanıyorum. Yeni sezon falan gelmesi imkansız olacaktır diye düşünüyorum ben
Bella Ciao Bella Ciao Ciao Ciao
https://www.youtube.com/watch?v=d2LPtvvFLc8

Kaç sezonki hocam ben 10.bölümdeyim

Türk sitelerde yokken netflix'te izlemiştim, ama çok popüler olacağına emindim.

Böyle dizi çok az gelir. Verdiği mesaj olarak çok cesur bir dizi, gerilimi de bambaşka.

herkesin 1 günde bitirdiği dizi, bende görüyor ve artırıyorum 1 saatte bütün diziyi bitirdim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri