La Casa De Papel İzlemeyen Varmı ?

Diziyi dün bitirdim dizi güzel hatta efsane denebilicek kadar güzeldi ama bir prison break değil di :) bu kadar dahine bir plan yapılıp bu kadar mallık yapılmaz abi :D tokyonun hareketleri kanser etti beni sonra arturo ile o öğrencilerin hocası ölmeyi resmen hak ediyorlar özellikle arturo :D ama dizi süperdi yine :D Berlin reisi herkes sevdi zaten dizinin en iyisidi soygunda hatası olmayan saçmalamayan tek adamdı profesör dahil . dizi bittikden sonra hani olur ya sinemaya gidersiniz veya mükemmel bir dizi yada film izlersiniz evde bitince böyle kendinizi bir boşlukta hissedersiniz ya o bende oldu :D ama şu açıdan oldu dizi yerine berlin reisi o hareketleri o tavırları konuşmasını daha göremeyecek üzdü resmen beni :D plan dahilinde ateş edin emri veriyor ya balyalara ayrı bir efsane :D nairobi kafası yarıyor daha sonra zaman geçiyor geliyor ya nairobi benim dinlenmeme izin verdiğin için teşekkürler artık yönetimi tekrardan alabilirim diyor ayrı efsane :D bu adamın bu dizi de ki şekliyle her filmini dizisini izlerim :D

Şunu da şuraya bırakim :D Berlin sen nasıl bir kralsın yaaaaa :D

https://www.youtube.com/watch?v=eh8EtcXz5EU

Netlix'de dizi izlemeye baslamadan 2 kere düşünmek lazım. 10 böllüm yayınlayıp 6 ay ara veriyorlar bekle dur ondan sonra.

Ben şurayı anlayamadım, Berlin'le Prof kardeş mi yoksa farklı bir arkadaşlıkları mı vardı öncesinde?

Diziyi dün bitirdim dizi güzel hatta efsane denebilicek kadar güzeldi ama bir prison break değil di :) bu kadar dahine bir plan yapılıp bu kadar mallık yapılmaz abi :D tokyonun hareketleri kanser etti beni sonra arturo ile o öğrencilerin hocası ölmeyi resmen hak ediyorlar özellikle arturo :D ama dizi süperdi yine :D Berlin reisi herkes sevdi zaten dizinin en iyisidi soygunda hatası olmayan saçmalamayan tek adamdı profesör dahil . dizi bittikden sonra hani olur ya sinemaya gidersiniz veya mükemmel bir dizi yada film izlersiniz evde bitince böyle kendinizi bir boşlukta hissedersiniz ya o bende oldu :D ama şu açıdan oldu dizi yerine berlin reisi o hareketleri o tavırları konuşmasını daha göremeyecek üzdü resmen beni :D plan dahilinde ateş edin emri veriyor ya balyalara ayrı bir efsane :D nairobi kafası yarıyor daha sonra zaman geçiyor geliyor ya nairobi benim dinlenmeme izin verdiğin için teşekkürler artık yönetimi tekrardan alabilirim diyor ayrı efsane :D bu adamın bu dizi de ki şekliyle her filmini dizisini izlerim :D

Şunu da şuraya bırakim :D Berlin sen nasıl bir kralsın yaaaaa :D

https://www.youtube.com/watch?v=eh8EtcXz5EU

Adamda hiç bir değişiklik yok diziyle aynı saç olsun duruş olsun :)

Su ana kadar internet üzerinde defalarca onerildi ve ben de 2 hafta once bitirdim gercekten efsaneler arasina girebilir. Bazi aciklar olsada senaryosu cok iyi planlanmis izleyici kitlesinin kalbine bi yerlerden dokunup polise makinali tüfeklerle saldıran insanları sevdiriyor..

çok fazla dizi/film izleyen birisiyim ama ne bu başlıkdaki diziyi,ne breaking bad nede prison break dizilerini izledim.özellikle başlıkdakini yakın zamanda izleyecegimi sanmıyorum çünkü alt yazılı sevmiyorum.tr dublaj çıkması gerek izlemem için.merak ettim,baktım tr dublaj yok henüz ve demekki izlemeyecem dedim :)

Soruya atfen, ben izlemiyorum.
:D

Bir ara izlemek isterimde Türkçe yokmu bu dizide?
Hep altyazılımı?

Yalan yok, bu forumda dizinin adını görünce aklıma kazındı ama konuya hiç bakmadım. Sonradan izlemeye başladım ve gerçekten de dediğiniz kadar vardı. Şu bölümü izleyeyim yatarım, diyene kadar iki sezonu da bitirdim. Kesinlikle harika bir dizi. Yanlışım yoksa, izlediğim sitedeki yorumlara göre devamı da gelecekmiş, umarım gelir... Uzun lafın kısası; SADECE İZLEYİN...

çok fazla dizi/film izleyen birisiyim ama ne bu başlıkdaki diziyi,ne breaking bad nede prison break dizilerini izledim.özellikle başlıkdakini yakın zamanda izleyecegimi sanmıyorum çünkü alt yazılı sevmiyorum.tr dublaj çıkması gerek izlemem için.merak ettim,baktım tr dublaj yok henüz ve demekki izlemeyecem dedim :)

Altyazı sevilmezmi be hocam 2 3 kere izleyin sonra seversiniz bence , dublajda dizinin havası kaçıyor ayrıca filmleri ve dizileri altyazılı izleye izleye ingilizce öğrendim :) artısı çok yani

Altyazı sevilmezmi be hocam 2 3 kere izleyin sonra seversiniz bence , dublajda dizinin havası kaçıyor ayrıca filmleri ve dizileri altyazılı izleye izleye ingilizce öğrendim :) artısı çok yani

arşiv yapmayı seven birisiyim.özellikle yeni bi dizi buldugumda 1-2 bölüm izlerim sonra seversem dual yani çift sesli indiririm kaliteli olarak.elimdeki hemen hemen her dizi 720p yada 1080p olarak hem ingilizce hem türkce dublajlı.arada açıp ingilizce olarak izlerim mesela ama türkce alt yazılarıda var içinde,asla açmam.alt yazı sevmiyorum yani sorun orda :) dublaj olayına katılıyorum.mesela lucifer dizisine hayranım.orjinal ses çok farklı,adamlar tam bi asil ingiliz aksanıyla konuşuyor,şiir gibi resmen ama dublajda tadı yok.

eger izlemediyseniz bu diziyi izleyin
Pablo Escobar: El Patrón del Mal

Beyler yorumlarda spoiler vermeyin ya 2 bölüm izledim suan icin harika bir dizi olarak goruyorum oyuzden tadini cikararak izleyecegim sizin gibi 1 gunde bitirmeyecegim :P :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri