Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar şu ayrıntıyı gören oldu mu?
Dikkatimi çekti Türk bayrağı ve TR sizce burada bi mesaj mı var?
![]()
dizinin her ismini duyduğumda aklıma la gazetta della sport geliyorspartacus prison break ve the walking dead (6.sezona kadar) dışında hiçbir dizi sarmadı beni ne breaking bad ne game of thrones nede vikings herkes övüyor bu diziyi ama izlemek için yazı bekleyeceğim belki ozaman kadar yeni bölümlerde çıkar
Açıkçası bu dizi beni breaking bad kadar sarmadı fakat izlenmesi gereken farklı bir tadı olan dizi. İzlediğine pişman ettirmiyor. Fakat ne bi twd ne de breaking bad değil. Kısa olması da bu anlamda iyi olmuş tadında bırakmışlar güzel güzel.

Hayırlı olsun, güzel dizi ama biraz saçmalıkları var yalnız göze çarpmaz birazda er.tk var 2 sezon olmasıda kötü değişik bir dizi ver sahnesinde hayata dair bir anlam var .
Hiç kimse Person of İnterest dizisinden bahsetmemiş ya çok garip, çok dizi izledim ama bunun gibisini görmedim, senaryosu olsun müzikleri olsun.. başka birşeydi, neyse bu diziyide izleyelim bakalım var mı düzgün izleyebileceğim alt yazılı bi s*te önerisi olan? t*rent de olabilir..
Not: Şunu da belirteyim Poİ dizisinde ilk sezon sıkıcı gelebilir ama ilk sezondan sonra kalite 3x kat birden artıyor bilginize..
Hiç kimse Person of İnterest dizisinden bahsetmemiş ya çok garip, çok dizi izledim ama bunun gibisini görmedim, senaryosu olsun müzikleri olsun.. başka birşeydi, neyse bu diziyide izleyelim bakalım var mı düzgün izleyebileceğim alt yazılı bi s*te önerisi olan? t*rent de olabilir..
Not: Şunu da belirteyim Poİ dizisinde ilk sezon sıkıcı gelebilir ama ilk sezondan sonra kalite 3x kat birden artıyor bilginize..
yeni sezon başlıyo nisanda
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.