Lacoste gibi Markaların İmitasyon Ürünlerini Nerede Bulabilirim

Serkan1905

Yasaklanmış
Aliexpressi vs. baya bir inceledim fakat bulamadım. Lacoste gibi markalaşmış t-shirtlerin vs. imitasyon ürünlerini ucuza nerede bulabilirim internetten? Var mı bildiğiniz yerler

r10 da alışveriş bölümü konusuna bakın hocam orda görmüştüm geçenlerde

İmitasyon ürünlerden bulabilirseniz hocam banada pm atarmısınız .

İstanbulda özellikle sosyete pazarlarında oluyor her marka her model :D

Aliexpressi vs. baya bir inceledim fakat bulamadım. Lacoste gibi markalaşmış t-shirtlerin vs. imitasyon ürünlerini ucuza nerede bulabilirim internetten? Var mı bildiğiniz yerler

Hocam eminönünden beyazıta giderken bir han var ( İstanbul Üniversitesi'nin hemen karşısında Sahaflar kitap çarşısı var sorarsan gösterirler. Sahaflar çarşısına oradan girip bitiminden çıktığınız zaman kendinizi o bahsettiğim han'ın içerisinde bulacaksınız.) bütün markaların t-shirt hırka ceket ayakkabı,cüzdan,çanta gibi her şeyleri var. Polo, lacoste v.b. Fiyatları da kalitesine oranla değişebilir. Size tavsiyem oradan alacaksanız pazarlık yapmanız. Çünkü 50 liralık şeyi 80 liradan satmaya başlarlar siz indirimde kararcı olursanız yavaş yavaş indirirler fiyatı.

Hocam eminönünden beyazıta giderken bir han var ( İstanbul Üniversitesi'nin hemen karşısında Sahaflar kitap çarşısı var sorarsan gösterirler. Sahaflar çarşısına oradan girip bitiminden çıktığınız zaman kendinizi o bahsettiğim han'ın içerisinde bulacaksınız.) bütün markaların t-shirt hırka ceket ayakkabı,cüzdan,çanta gibi her şeyleri var. Polo, lacoste v.b. Fiyatları da kalitesine oranla değişebilir. Size tavsiyem oradan alacaksanız pazarlık yapmanız. Çünkü 50 liralık şeyi 80 liradan satmaya başlarlar siz indirimde kararcı olursanız yavaş yavaş indirirler fiyatı.

Anladım hocam ama bu tip satıcılar yerine toptancı tarzı kişileri arıyorum çünkü ticaretini yapmak istiyorum bende onlar gibi. Asıl sorum aslında o adamlar nereden temin ediyor muhtemelen üretici değiller.

Hangi markanın hangi t-shirtini kaç adet istiyorsanız mesaj atabilirsiniz fiyat listesini iletirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri