Laptop Alıcam Hangi Siteden Almalıyım

bayburt16

Kayıtlı Üye
300 - 400 euro bütcem var oyun oynayıp video çeksem yeter :D tavsiyelerinizi bekliyorum.
birde microsoftstorede daha ucuz ordan almak daha mantıklı gibi ne diyorsunuz sizinde tavsiyelerinizi bekliyorum altdaki laptoplar nasıl neyi eksik ekran kartı pil ömrü ne kadar olmalı vs. bu arada sitelerinizi bekliyorum fransada yaşıyorum
şimdiden teşekkür ederim

benım seçtiklerim

Amazon.com: Toshiba C55-A5281 16 Inch Laptop (2.4 GHz Intel 2020M Processor, 6GB RAM, 750GB Hard Drive, SuperMulti DVD Burner, Windows 8): Electronics

Amazon.com: Toshiba Satellite C55-A5302 15.6" Laptop - Intel Pentium 2020M / 6GB DDR3 / 500GB / DVD±RW/CD-RW / HD Webcam & Microphone / Windows 8 64-bit: Electronics

Buy Acer Aspire V5-122P-0646 Touchscreen Laptop - Microsoft Store

hocam büççen iyiymiş tr'ye göre. i5 işlemci ,4 gb ram,1gb harici vga,500 hdd iyidir. :)
bu arada acer'den uzak dur.

Min. i5 işlemci
8Gb Ram
SSD (HDD artık çöptür bana göre)
+ Düzgün bir ekran kartı
Bunlar olmayacaksa laptop alma sakın. O parayada düzgün bir kasa topla.

yurt dışından alma bence gümrük felan çok sıkıntı olur

GTA 5 ic

laptop kolaylık sağlıyor ama ultra hd oyun oynamak istiyorsan şuan hem hafif hemde sessiz çalışacak öyle bir laptop yok. Böyle bir kasa ve orta seviye bir laptop olsa yeter herkese diye düşünüyorum bilmem fazlamı. :)
güzelde bir monitör tepki süresi düşük lg veya aoc marka tavsiyem.

Hayır baktığınız 3 modeli de OYUN oynucam derseniz önermiyorum yanlış görmediysem toshibanın o 2 modelinde harici ekran kartı bile yok.

O bütçeler 400€ ile türkiyede gt610 , 610m ekran kartılı i3 işlemcili bir notebook çok rahat alınabiliyor.

Hayır baktığınız 3 modeli de OYUN oynucam derseniz önermiyorum yanlış görmediysem toshibanın o 2 modelinde harici ekran kartı bile yok.

O bütçeler 400€ ile türkiyede gt610 , 610m ekran kartılı i3 işlemcili bir notebook çok rahat alınabiliyor.

siz ne önerirsiniz

Dostum O fiyata Oyun makinası biraz zor Biran Bütçeni yükselt 2bin Tl kadar iyi bir oyun canavarı dizersin.. oyun içinde PC masa üstü tavsiyemdir. ben Ultrabook ile kayıt yapiyorum sorun yok ama ekran kartı çok ısınıyor..

Dostum O fiyata Oyun makinası biraz zor Biran Bütçeni yükselt 2bin Tl kadar iyi bir oyun canavarı dizersin.. oyun içinde PC masa üstü tavsiyemdir. ben Ultrabook ile kayıt yapiyorum sorun yok ama ekran kartı çok ısınıyor..

hocam ben okadarda oyun delisi değilim maksat youtube için denıcem olmassa normal işlerimde kullancam dediğiniz kadar bütçem var ama martda yatıcak o parada inş ama gine 350 eurodan fazla vermem ben bir pcye benım görüşüm bu yönde

hocam ben okadarda oyun delisi değilim maksat youtube için denıcem olmassa normal işlerimde kullancam dediğiniz kadar bütçem var ama martda yatıcak o parada inş ama gine 350 eurodan fazla vermem ben bir pcye benım görüşüm bu yönde

Anladım ozaman Dediğiniz Gibi sadece İşlemlerinizi yaparsanız işinizi görür.

HP'nin yeni çıkan ENVY modelleri bir harika! Özellikleri ve tasarımı gerçekten müthiş. mutlaka bakmanı öneririm sahibinden.com veya pcdepo.com dan bakabilirsin

evet beyler yorumlarınız bekliyorum ortaya karışık olsun seçtiğim laptoplar hakkındada fikrinizi söylerseniz sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri