Laptop Aranıyor

ilk mesajdaki laptopta amd işlemci var . ben olsam sırf amd olduğu için bile almam onu.

İşlemciyi tanımıyorum bir de ghz düşündürdü.Tam anlayan bi bilgisayarcı bulsam ah :)

O bilgisayarın işlemcisi AMD A6 6310, Intel ile karşılaştırmalı gidelim

Karşılaştırma sitesi Intel i5 4200U'ya 6.8 puan verırken AMD A6 6310 a 6.4 vermiş çok da büyük bir fark değil.

Intel Core i5 4200U vs AMD A6 6310

Intel i5 4200u'ya sahip senin attığına benzer özelliklerde şu laptopu buldum

HP PAVILION 15-N204ST CORE İ5 4200U 1.6GHZ-8GB-1 TB-15.6"-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Aralarında çok bir fark olmamasına rağmen (ekran kartı farkı var) Senin attığın 1100 tl'ye geliyor bu 1900, işlemci hakkında da fikir verir belki.

Bu arada cimriliğin tutmuş o kadar kazanca 1k lık laptop mu alıyorsun :D

Karşılaştırma sitesi Intel i5 4200U'ya 6.8 puan verırken AMD A6 6310 a 6.4 vermiş çok da büyük bir fark değil.

HP PAVILION 15-N204ST CORE İ5 4200U 1.6GHZ-8GB-1 TB-15.6"-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar

Aralarında çok bir fark olmamasına rağmen (ekran kartı farkı var) Senin attığın 1100 tl'ye geliyor bu 1900, işlemci hakkında da fikir verir belki.

Ahaah yok be kendime almıyorum hedaaye :)

İşlemciyi tanımıyorum bir de ghz düşündürdü.Tam anlayan bi bilgisayarcı bulsam ah :)
fena bir makina değil her türlü işinizi bir iki yıllığına görür amd performansı her zaman (kendi görüşüm) intele göre düşüktür cok takılmana gerek yok işinizi fazlasıyla görür fiyatda uygun sayılabilecek bir düzeyde bütçe bu civarlardaysa daha iyisini sıfır bulamazsın

hocam ilk olarak amd testlerde iyi gibi gözüksede ( kullanınca testteki performansı göremiyorsun ) çalışırken yaptığı ses ve gereksiz ısınmaları bile kalitesizliğini ortaya koyuyor. birde 4200u çokda iyi değil render falan için 4200m olsa neyse..

edit: hediyeymiş zaten al gitsin hocam render falan yapmıcaksa hediye etçeğiniz kişi :D

hocam ilk olarak amd testlerde iyi gibi gözüksede ( kullanınca testteki performansı göremiyorsun ) çalışırken yaptığı ses ve gereksiz ısınmaları bile kalitesizliğini ortaya koyuyor. birde 4200u çokda iyi değil render falan için 4200m olsa neyse..

Hocam zaten bu bilgisayar render yapmaz çok zor internette dolaşmalık olur bu ancak :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri