Laptop fan temizliği çıldırıcim

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
yeni asus i7 laptop aldım arkadaşlar dehşetül vahşet fan dönüyor

termal macun bol bol sürdüm
fan temizliği yaptığ yağladım cilaladım

fann normal çalışıyor biranda traktöre dönüyor

yeni fan almak çözüm olurmu varmı tecrübeli olanınız ?

Son düzenleme:
yeni asus i7 laptop aldım arkadaşlar dehşetül vahşet fan dönüyor

termal macun bol bol sürdüm
fan temizliği yaptığ yağladım cilaladım

fann normal çalışıyor biranda traktöre dönüyor

yeni fan almak çözüm olurmu varmı tecrübeli olanınız ?

yeni bir fan alıp denemelisin ama macunu bol bol sürmek çok yanlış onu ayarında süreceksin bol sürmek daha çok zarardır

Sesi tanimlar misin? Ruzgar sesi gibi mi yoksa mekanik bir ses mi?

Eger ruzgar sesi gibiyse fan kontrol programini indirmemissindir bu yuzden fan daima 2200+ rpm devirde calisiyordur. Performance ayarina cektiginde duzelir.

yeni bir fan alıp denemelisin ama macunu bol bol sürmek çok yanlış onu ayarında süreceksin bol sürmek daha çok zarardır

hocam fana bi katkısı olmadı fan

Sesi tanimlar misin? Ruzgar sesi gibi mi yoksa mekanik bir ses mi?

Eger ruzgar sesi gibiyse fan kontrol programini indirmemissindir bu yuzden fan daima 2200+ rpm devirde calisiyordur. Performance ayarina cektiginde duzelir.

şuan laptop çıldırıyor çarpıyor rüzgar sesi değil hocam skype ekledim

hocam fana bi katkısı olmadı fan

şuan laptop çıldırıyor çarpıyor rüzgar sesi değil hocam skype ekledim

Bi' benchmark programi uzerinden isilari olcup bakin. Yok yuksek ise sogutma sorunu vardir. Islem Yoneticisinden islemleri kontrol edin. Islemcinin yuk altinda olmadigindan emin olun. O kadar macun ve yag kullanmayin. Hatta fanlar icin asla yag kullanmayin. Su an musait degilim Skype icin. Eger sorun devam ederse yarin oglen eklerim, gerekli destegi veririm.

Isi sorunu yoksa fazla kurcalamayin. Ya fan degismesi gerekir yada fan yapraklarindan bir tanesi kapaga vuruyordur.

Bi' benchmark programi uzerinden isilari olcup bakin. Yok yuksek ise sogutma sorunu vardir. Islem Yoneticisinden islemleri kontrol edin. Islemcinin yuk altinda olmadigindan emin olun. O kadar macun ve yag kullanmayin. Hatta fanlar icin asla yag kullanmayin. Su an musait degilim Skype icin. Eger sorun devam ederse yarin oglen eklerim, gerekli destegi veririm.

Isi sorunu yoksa fazla kurcalamayin. Ya fan degismesi gerekir yada fan yapraklarindan bir tanesi kapaga vuruyordur.

winrarla dosya çıkartıyorum benchmark testtte şuan 56 derece takur tukur çalışıyor

boştayken bile takur tukur şuan sustu tekrar başlar

Bende de asus var fanı 1 yıldan fazladır temizlenmiyor garantisi 1 ay sonra bitince açıp kendim mi temizleyeyim yoksa bilgisayarcıya mı götüreyim.

macun öyle bol bol değil ince ve düzgün bi şekilde sürülmeli. Mesir macunu değil bu hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri