laptop ısı sorunu

Aytekinet

Kayıtlı Üye
laptobum monster abra a5 aşırı ısınmaya başladı ve kasma yapıyor fanlar normal çalışıyor bilgisayar boşta iken cpu ısı ortalamam 63-64 civarı oyuna felan girdiğimde 80i görüyorum format attım windows 8 kurdum aynı 7 kurdum aynı,macunu bitmiş olamaz yeni sayılır fanların tıkalı olacağını sanmıyorum şöyle ki dizime koyduğumda dizimi yakıyor laptop alıyorum dizimdem anakartı felan yakarım diye korkuyorum, başka çözüm yolu aklına gelen var mı?

boşta iken ısı değerleri:

8QLlb7.jpg

dostum garantiye yolla monster bununla ilgileniyor termal macunluyormuş vs vs de genelde sorun çözülmüyormuş galiba internetten bi araştır çok duydum monsterde ısı sorunuda monster çözer bu olayı normalde ısınmaz bu pc ler çiftfanlı oluyor

garantiye göndermek istemiyorum o kadar bilgisayarsız kalamam hocam kendim halletmem lazım.

Dostum ben yolladım 1 gün içinde tekrar yolladılar ha sorun halledildimiydi halledilmediydi ben yeni almıştım geri iade yapmıştım. Eğer normal garantiyide bu kadar kısa sürede yapıyorlarsa gönder derim. ben gönderdim 1 gün sonra kargo ellerine ulaştı kargoya verdiler ertesi gün geri elime ulaşmıştı

Arkadaslar lolde deneme yapıyorum cpu ısısı 84ü gördü ve oyuna girince ekran şu şekilde cizgilerle dolu oluyor acaba ekran kartida mı sıkıntı yapıyor?
XJ33lD.jpg

laptoplar da yük altındayken ısıları yüksek olur genelde. notebook da gta 5 oynadığım zaman cpu 80+ gpu 85+ derecelere kadar yükseliyor grafikler de sorun olmuyor. son gönderdiğin resim deki sorun donanımsal yada yazılımsal olabilir. bir sorun olduğu kesin ama sorunu bulmak için her şeyi tek tek deneme yaparak bulman gerekiyor. eğer vaktin bolsa uğraş eğer yoksa gönder gitsin garantiye.

laptoplar da yük altındayken ısıları yüksek olur genelde. notebook da gta 5 oynadığım zaman cpu 80+ gpu 85+ derecelere kadar yükseliyor grafikler de sorun olmuyor. son gönderdiğin resim deki sorun donanımsal yada yazılımsal olabilir. bir sorun olduğu kesin ama sorunu bulmak için her şeyi tek tek deneme yaparak bulman gerekiyor. eğer vaktin bolsa uğraş eğer yoksa gönder gitsin garantiye.

94'ü gördüm şimdi hocam windows 8.1 kurdum aynı sorun oldu şimdi W7 pro kurdum yine aynı acaba W7 ultimate kursam düzelir mi onları denicem. Tüm driverları baştan indirdim yeniden kurcam başka yapcak bişey gelmiyor aklıma. birde dışardan hava tuttum fanlara belki faydası olur diye olmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri