Laptop İşlemci ısınması normalmi

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
daha öncede bu konu hakkında konu falan açmıştım
bildiğiniz üzere yeni laptop aldım
normalde işlemci ısınması 45 derece
bikaç oyun yükledim işlemci hızı 63 65 dereceye kadar çıktı
sizce normalmi

90 ve üstü tehlike. birde eğer laptop kapanır açılırsa 2 saat açma işlemci soğusun.

mrb arkadaşlar
daha öncede bu konu hakkında konu falan açmıştım
bildiğiniz üzere yeni laptop aldım
normalde işlemci ısınması 45 derece
bikaç oyun yükledim işlemci hızı 63 65 dereceye kadar çıktı
sizce normalmi

Oyun oynarken normal... 65 normaldir ama 70 dereceyi geciyorsa yani 71-72-73-75 gibi 75 kaliyorsa buda tehlikelidir, pc kapanmasa bile o sicaklik ileriye donuk olarak hasar birakip... chip bacaklarinin yipranmasina neden olur yani soyle soyleyim 75 derecede dayanan chip bacaklari 65 dereceyi gordugunde birakmaya baslar... oyun oynarken 65 derece normaldir ama zorlama derim

130 dereceye çıkınca ekran kapanıyor res atana kadar açılmıyor :D tecrübeyle sabit :D ayrıca 80-90'dan yukarı çıkmıyorsa sıkıntı yok

130 dereceye çıkınca ekran kapanıyor res atana kadar açılmıyor :D tecrübeyle sabit :D ayrıca 80-90'dan yukarı çıkmıyorsa sıkıntı yok

130 derece bence giidp bi soğutucu almalısın :) ilerde büyük sıkıntı alırsın basına :O

benim acimdan 75 derece bile iyi degil... calisir birsey olmaz ama 10 yillik omrunu 5 yila dusurursunuz iste biz Turkler buyuz :D 130 derecede kapanmis birsey olmadi aynen devam :) 3-5 kez daha reset atar sonra degil reset buz dolabina koyup sogutsen bile daha kendine gelmez :)

laptop icin 80 derece iyi degildir.

zaten 80 dereceyi gecince pc kendini kapatir... 130 derecede kapatiyorsa seninki Biosdan sicakligi dusur normal degil o sicaklik

benim laptop canavar gibi masallah bir ara 85 saat pc yi acık tuttum 2000 video yükledim bana mısın demedi

benim laptop emachines tavsiye ederim :) soğutucu falan da kullanmıyorum

Sicakligin kac dereceye ciktigini nasil anliyorsunuz?

core temp 1.0 rc5

bu programı kullanarak bilgisayarının guvenliğini sağlayabilirsin saatin yanında cpu işlemci sıcaklık derecelerinin kaç olduğunu an itibariyle gösterir ve tehlikeyle karsılasınca pc otomatık kapatır tekrar baslatır

AYRICA 65 GAYET NORMAL KEN ÇOK ÇOK NORMAL İYİ BİLE 95 USTU TEHLIKE

118 derecede kapanıyodu benim bi ara açtım içini fan çıkışındaki bakır filtrenin arkası görünmüyodu tozdan, temizledim 1 yıldır düzenli olarak temizliyorum hiçbi sıkıntı çıkarmadı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri