laptop kararsız kaldım

• Kullanıcı omkorrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Laptop/Dizüstü Bilgisayarlar
Hp çok ısınıyor bilgisayarı Allah var güzel sağlam ancak ısınıyor sogumuyor. Ek olarak garanti servisi güzel adrese kadar gelip ups alıyor 2 haftada tamirden geliyor.

hp ısınma sorunu var ve kesınlıkle amd tabanlı bısey alma laptopda ses sıkıntısı yasarsın sureklı

hp garantili olursa ciddi bir arıza çıkarsa hp ye gönderdiğinde profesyonel şekilde onarım yapılır veya değişir

ama istanbul bilişim tarafından garanti verilirse hp tarafından garanti verilmez yurtdışından garantisiz geldiği için tr garantisini sadece istanbulbilişim veriyor ve garantiye sadece onlar bakıyor arızalı olduğu zaman kendileri her zaman onarımını yapar değişim şansı çok düşüktür
tuş sökülmesi evet kullanıcı hatasıdır tuş kendiliğinden sökülmez düşmez
asusa kargo ile ürün yolluyorum kargoda kırılıyor notebook asusda sahip çıkmıyor kargoda
1 ay önce başka notebook verdim 1 ayı geçti geldi dediğim arzaların hepsi aynı duruyor hiç biri yapılmamış tekra geri gönderdim halen gelecek
onun üstüne başka bir müşterinin lenovo notebooku geldi gönderdim 1 haftada gitti ve geri geldi oda yolda geçti bir haftası orda bir gün durdu neyse fazla karıştırmıyım kafanı içine sinen hangisi ise onu al dediklerimi kontrol edersin şimdiden hayırlı olsun
Ustam kendi sucum olsa ki zaten soylemem . geldiginde asiri isinma vardi servise yolladim dondugunde numkey kisminda tus dusuyordu yoksa bende sucluyum derim ki. Bakalim sorucam hp garantili mi degil mi diye ona gore yine ek birsey aramaya baslicam cok tesekkur ederim
Usta hp çok başarılı değil ısınmasını geç parça uyumuda kötü ben şahsen hp almam

Ona es deger fiyat/performans casper var ustad napcagimi bilemedim ya😊

---------- Spam Engelliyici 07:12 ---------- Önceki Mesaj 07:10 ----------

Hp çok ısınıyor bilgisayarı Allah var güzel sağlam ancak ısınıyor sogumuyor. Ek olarak garanti servisi güzel adrese kadar gelip ups alıyor 2 haftada tamirden geliyor.
Hp ozelliklerinin iyi olmasi cok beni cekti ya
hp ısınma sorunu var ve kesınlıkle amd tabanlı bısey alma laptopda ses sıkıntısı yasarsın sureklı

Yok hp zaten i5 islemceli alican

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri