Laptop Öneriniz varmı ?

youtub60

Kayıtlı Üye
Şuan laptop almak isteseydiniz hangisini almak isterdiniz max limit 5 bin tl.

Hdd olmadan pcyi napacaksın hocam :d 250 gb ssd nerene yetecek ayrıca 250 gb ssd kaç parada bu kadar fark var 8 gb ramı 140 tl ye aldım 250 gb ssd de 250 tl toplamda 400 tL senin pc fiyatı 3700 aynı bilgisayarın 4 gb ramlısı SSD siz 1 TB HDD lisi 2400 Aradaki fark 3700-2400=1300 TL Aradaki Donanım Farkı ssd+8gb ram=400 Tl fazladan 900 Tl ödemiş olursun ekstrada hdd den olmamış olur. Yani Benim attığımı alıp diğerlerini sonradan alman daha akıllıca

Hdd olmadan pcyi napacaksın hocam :d 250 gb ssd nerene yetecek ayrıca 250 gb ssd kaç parada bu kadar fark var 8 gb ramı 140 tl ye aldım 250 gb ssd de 250 tl toplamda 400 tL senin pc fiyatı 3700 aynı bilgisayarın 4 gb ramlısı SSD siz 1 TB HDD lisi 2400 Aradaki fark 3700-2400=1300 TL Aradaki Donanım Farkı ssd+8gb ram=400 Tl fazladan 900 Tl ödemiş olursun ekstrada hdd den olmamış olur. Yani Benim attığımı alıp diğerlerini sonradan alman daha akıllıca

Casper Excalibur G7k.6700-b560x Gaming Notebook - n11.com bu nasıl ?

Hocam casper ısınıyor diyorlar ancak bu oyun bilgisayarı ısınmıyordur ama emin değilim bu konuda. Senin Bütçen belliki yüksek işini attığım bilgisayar fazlasıyla görür gta5 i vs high ta very high ta rahatlıkla oynuyorum benimkisi bir alt modeli i5 4200h işlemcisi var 2 gb gtx950 var sorun yaşamıyorum. Yinede yüksek fiyatta istiyorsan Monstere bak derim uygun fiyata bulabilirsin son zamanlarda dolar arttı ne durumda bilmiyorum. Ya monster yada msi öneririm ancak daha bilgili arkadaşlar varsa başka yorumlarada açık ol

Hocam casper ısınıyor diyorlar ancak bu oyun bilgisayarı ısınmıyordur ama emin değilim bu konuda. Senin Bütçen belliki yüksek işini attığım bilgisayar fazlasıyla görür gta5 i vs high ta very high ta rahatlıkla oynuyorum benimkisi bir alt modeli i5 4200h işlemcisi var 2 gb gtx950 var sorun yaşamıyorum. Yinede yüksek fiyatta istiyorsan Monstere bak derim uygun fiyata bulabilirsin son zamanlarda dolar arttı ne durumda bilmiyorum. Ya monster yada msi öneririm ancak daha bilgili arkadaşlar varsa başka yorumlarada açık ol

yorumlara açıgım zaten :D sıkıntı yok bekliyorum önerileri

bunu alsam ?[/URL]

Hocam bişey sormak istiyorum. Şimdi sizin verdiğiniz linkteki üründe aşağıda ''Açılmamış Sıfır Kutusunda'' diyor fakat bir de ''ÜRÜN ORİJİNAL ÜRETİMİ 4 GB RAM VE 1TB HDD DEN OLUŞMAKTADIR.

ÜRÜNE EK OLARAK 8 GB KİNGSTON MARKA RAM VE YİNE 1TB HDD'NİN YERİNE 240GB KİNGSTON MARKA SSD TAKILACAKTIR. 1TB LIK HDD TARAFINIZA AYRICA GÖNDERİLECEKTİR. '' diyor.
Bu nasıl oluyor bi fikriniz var mı ? DOA ürünü olma ihtimali nedir ? Bence alacaksanız dikkatli inceleyip alın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri