Laptop Önerisi 1 Hafta Icınde Alıyorum

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Hem YT ıcın Hemde KEndım ICın Bu Sene SQL Falan Kullanmamız Gerekıyor Yanı Eve Kurmamız Gerekıyo Bilgisayar Prog. Okuyorum Photoshop du sql di Falan Bılıyosunuz Ağır PRgramlar bendekı pc vasat 32 bit 2.4ghz 3gb ddr2 ram 4gb nvidia gt630 ekran kartı var YT ıcınse ozgun calısıcam gameplay kanalı actım bu ıse gercekten ınanıyorum Sonu Hüsran bıle olsa Hiç Olmazsa Aklımın Kıyısında Köşesınde Ulan Bunuda Yapmalıydım Dememek Icın Sağlam Bır Laptop Istıyorum Oyunları Hıgh Ayarda Acıcak Hızlı Render Yapıcak Bir Pc ye Ihtıyacım Var Bütçeye Gelirsek : 2700-2800 Önerileriniz Nedir Arkadaslar.

Kartlada alabilirsin get üzerinden

get ? tmm smdı gordm ılanlarda öyle bir sistem oluyomus ama bu onerdıgınızde yok sanırım ve kac taksıt olucanı onlar belırlıyo galıba bende 3000tl lik yapı kredının kredi kartı var ne kadar uzun vade olursa o kadar ıyı benım ıcın 24/36 hangısı olursa :D

Son düzenleme:
herhangi bir asus modeli bütçene uygun der geçerim başkada bir tavsiye veremem sana kardeşim hayrılı olsun şimdiden

Msi-Monster-Asus-Dell

Bunların gamebook modellerine bak.

Msi g serisi
Monster hepsi oyun için zaten.

Asus ve Dell'in yine kendi içlerinde oyun serileri var.

Gameplay kanalı açtığın için oyun bilgisayarları önerdim.

Ve 17 inch mi 15.6 mı ?

15.6 seçersen performans artar ama ekran küçülür. 17.3 inch ise ç, büyük ekran olduğundan aynı fiyata daha düşük donanım kullanırsın.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri