Laptop Önerisi Pcdepo Tecrübesi Olan

• Kullanıcı musuy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

musuy

Kayıtlı Üye
S.A.

Arkadaşlar 1000 tl civarı laptap için araştırıyorum nefes alsa yeter.

Pcdepo.com sitesinde birkaç model var gözüme çarpan.Buradan alışveriş yapan oldumu güvenilirmidir,site çok dandik duruyo ama fiyatlarda çok uygun.

mesela şu model iyi duruyo fiyatına göre yalnız başka bir makine gönderirlermi
düşük özelliklerde.

Dell Inspiron 3542 B03F45C Notebook çift çekirdekli fiyat performans ürünü 4gb sistem belleğine sahip dell laptop modelleri - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisay

Bunlarda bana göre fena değil.

Lenovo B 15.6 I3-4005U 4G 500G FDOS ile yüksek performans - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

HP 250 i3-4005U 4GB 500GB 15.6 VGA 1GB DOS - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

Ayrıca başka sitelerden önerileriniz varsa alabilirim.

pcdepo güvenilirdir fiyatların ucuz olmasının sebebi pc lerde free dos işletim sistemi var

Laptop ASUS alınır. Çok memnunum. HP alma çok ısınır, Levono'nun kasası da kötü. Isınınca garip koku çıkarıyor. Dell olabilir.

güvenilir hocam 10k ya yakın alışveriş yaptım hiç sıkıntı yaşamadım şükür.

Belirli zamanlarda kanpanyaları olur faceden takip ederseniz daha uygun fiyata (300-400 tl) aşağısına almıştım ben. Tavsiye ederim.

pcdepo güvenilirdir fiyatların ucuz olmasının sebebi pc lerde free dos işletim sistemi var

evet hocam o yüzden uygun fiyatlar galiba ama yinede i3 işlemci 2 gb ekran kartı için gayet iyi.Ben siteden emin olamadım,markayı seçip fiyatına göre artan diye bile sıralatamıyorsun ürünleri.Sağol.

Laptop ASUS alınır. Çok memnunum. HP alma çok ısınır, Levono'nun kasası da kötü. Isınınca garip koku çıkarıyor. Dell olabilir.

Haklısın hocam asus çok iyi ama uygun bişeyler bakıyorum fiyat olarak.

---------- Spam Engelliyici 17:21 ---------- Önceki Mesaj 17:12 ----------

güvenilir hocam 10k ya yakın alışveriş yaptım hiç sıkıntı yaşamadım şükür.

Belirli zamanlarda kanpanyaları olur faceden takip ederseniz daha uygun fiyata (300-400 tl) aşağısına almıştım ben. Tavsiye ederim.

hocam iyimiş ozaman takip etmek lazım.Sürekli hepsiburadan.com dan alırdım güvenilir diye.Şikayetvar dada pek ahım şahım bi sorun yok gibi görünüyor site hakkında,dönüş yapmışlar hep.Tşk.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri