Laptop Seçiminde Yardımcı Olur Musunuz?

Hocam lenovo bence fiyat performans ürünü tabiki bir toshiba vb markalar kadar iyi değil ama fiyatına göre çok iyi performans veriyor. Sende bütün markaları halletmişin valla :) sana toshiba öneririm sağlam baya :)

bende toshibalara bakıyorumda düzgün bi modeli yok. Bu ultrabook işlemcileri çıktı çıkalı notbooklar battı. Hepsi ultrabook işlemci

Valla hocam 2008den beri acer aspire 5739g var ben kör o topal idare etmeye çalışıyorum
CD hiç okumuyor pili idare edemez oldu elektriğe bağlı yaşıyor adaptörün laptopa tıkıldığı yer bozuk arada oynatmazsan kesiliyor güç bu halde idare ediyorum düşün borçlarım olmasa kafam rahat olsa alıcam bi laptop bende ama bu sefer acer almam bu arada hayırlı olsun hocam

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam ;), ama şunu bilmeni isterim ki kesinlikle aldığına pişman olmayacaksın, tam bir f/p ürünüdür kendisi.. bende bunu kullanıyorum şuan +4 GB Ram +ssd taktırdım çok feci bir şey oldu tavsiye ederim sanada ^^

Sağolasın hocam yarın kargoya verecekler falan yalnız kafamı kurcalayan bu freedos sıkıntısı var win 8.1 yükleme falan baya uğraştıracak sen nasıl yapmıştın :) Bu arada o eklemeler garantiyi bozuyormuş sanırım garanti süresünden sonra bende taktırmayı düşünüyorum :)

3-5 aydır bunu kullanıyorum 8 gb ram ve ssd hardısk taktım laptop canavar durumda.

bu arada 4 gb ramlısını cok daha uyguna almıştım pahalandı demek.

12 gb mı oldu hocam ? nerden almıştın bu ekleme işlemin yapınca garanti kapsamında çıkmıyormu ? Dolar yüzünden sanırım fiyat farkı ben 1899 a aldım şimdi yeni ilan koymuşlar 2010 tl ye

12 gb mı oldu hocam ? nerden almıştın bu ekleme işlemin yapınca garanti kapsamında çıkmıyormu ? Dolar yüzünden sanırım fiyat farkı ben 1899 a aldım şimdi yeni ilan koymuşlar 2010 tl ye

12 gb ram olanıda vardı almadım,4gb ram olanı aldım +4gb ekledim 240 ssd hardısk ılave ettım suan pıyasadakı 5-10 bınlıralık laptoplara değişilmez.

garantı kapsamından çıkmaz bıldıgım kadarla

12 gb ram olanıda vardı almadım,4gb ram olanı aldım +4gb ekledim 240 ssd hardısk ılave ettım suan pıyasadakı 5-10 bınlıralık laptoplara değişilmez.

garantı kapsamından çıkmaz bıldıgım kadarla

anlıyorum hocam bikaç bişe daha sormak istiyorum.

Capslock numlock tuşlarında ışık varmı ?
Ayrıca klavyesi ışıklandırmalımı acaba bunları araştıramamıştım.
Birde sen hangi işletim sistemini kurdun ben kara kara düşünüyom ne kursam diye :D

Sağolasın hocam yarın kargoya verecekler falan yalnız kafamı kurcalayan bu freedos sıkıntısı var win 8.1 yükleme falan baya uğraştıracak sen nasıl yapmıştın :) Bu arada o eklemeler garantiyi bozuyormuş sanırım garanti süresünden sonra bende taktırmayı düşünüyorum :)

yok hocam zor olmaz raad ol ,Uefi olarak kurarsın pcye işletim sistemini :)

bkz:https://www.technopat.net/2013/12/07/freedos-isletim-sistemini-windows-8-1-ile-degistirin/

ben bizzat asus servisine taktırdım hocam yok öyle bişey garanti dışına çıkmıyor cihaz ;)

anlıyorum hocam bikaç bişe daha sormak istiyorum.

Capslock numlock tuşlarında ışık varmı ?
Ayrıca klavyesi ışıklandırmalımı acaba bunları araştıramamıştım.
Birde sen hangi işletim sistemini kurdun ben kara kara düşünüyom ne kursam diye :D

klavyede ışıklandırma yok,ben yıllarca toshıba kullanmıştım bu toshıbadan daha ıyı,laptopu aldığımda win 8.1 pro 64 bıt kurdum cokdaha sağlıklı ve güzel onerırım.

yok hocam zor olmaz raad ol ,Uefi olarak kurarsın pcye işletim sistemini :)

bkz:https://www.technopat.net/2013/12/07/freedos-isletim-sistemini-windows-8-1-ile-degistirin/

ben bizzat asus servisine taktırdım hocam yok öyle bişey garanti dışına çıkmıyor cihaz ;)

O tip konuları okuyorumda hocam sen w8.1 full sürümü nerden buldun ben aradım aradım bualamadım satınmı aldın ? :)

klavyede ışıklandırma yok,ben yıllarca toshıba kullanmıştım bu toshıbadan daha ıyı,laptopu aldığımda win 8.1 pro 64 bıt kurdum cokdaha sağlıklı ve güzel onerırım.

Peki capslock tuşu açılınca ışığı varmı hocam ?

hayırlı renderlar hocam :)

Eyvallah sağolasın hocamda bununla render yapmam yapsam bile bu upload hızları öldürür insanı vds akar yine :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri