Laptop'ta kullanım için mobil internet tavsiyesi

gschamot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu usb modemlerle çalışan vınn vs. interneti kullanan varsa performansı ve fiyatı açısından tavsiye verebilecek olan var mı?

Bir süredir cepten bağlıyorum internete, 2GB hemen bitiyor haliyle, bu ay içinde 2 sefer paket yeniledim artı 1 kez 1GB 1 kez 500MB paket aldım toplamda 70-80 lira verdim yine bitecek internet mesaj geldi :). Şöyle 50-60 lira civarı taahüt sıkıntısı falan olmayan bi tarife biliyorsanız paylaşabilir misiniz?

Sağolun şimdiden.

Sınırsız 1GB veya Sınırsız 2GB al bi dene bence...Yaptığın pakete göre kotanı aştığın an internetin yavaşlar sadece

Sınırsız 1GB veya Sınırsız 2GB al bi dene bence...Yaptığın pakete göre kotanı aştığın an internetin yavaşlar sadece

Teşekkürler hocam, Vınn mı bu bahsettiğin, hangi operatörden? Bide taahüt falan istiyorlar mı? maksimum 3 ay kullanacağım ben çünkü.

turkcell vınn 6 gb kullanıyorum duruma gore 15 e çıkartabilirim. Sana 15 tavsiyemdir gerçekten hızlı ip değişiyor ve de internet hızı da tatmin edicii.

yok vınn'ın numarası ile hangi hat ise bayisinden yüklettirebilirsin...yani ilakki vınn paketi olmasına gerek yok normal bi internet paketi yaptır ben denedim gayet güzel

Tamamdır hepinize çok teşekkürler tavsiyelerinize göre bakacağım şimdi.

6 göremedim ben paketleri güncellemişlerdir belki de. 4 var 8 var 15 var, 15 olan 99 lira, 8 olan 69, 4 olan 39 lira.

Bilgisayardan 3G İnternet | 3G İnternet Paketleri | Turkcell şurdan aşağıda Aylık Bilgisayardan / Tabletten İnternet Paketleri'ne tıklayınca çıkıyor taahütsüz tarifeler.

Su iyi gibi aslinda :)

Bunun aylik cihaz parasini goremedim kac para acaba ve 12 ay bitiminde cihaz bizimmi oluyor :confused:

https://m.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/15gb-bilgisayardan-internet-paketi

Su iyi gibi aslinda :)

Bunun aylik cihaz parasini goremedim kac para acaba ve 12 ay bitiminde cihaz bizimmi oluyor :confused:

https://m.turkcell.com.tr/internet/bilgisayardan-internet/15gb-bilgisayardan-internet-paketi

Hocam galiba vınn modemi dahil değil bu pakete, zaten modemin olması gerekiyor eski aboneliklerden vs. Bak şöyle yazıyor:

"Kontratlı data paketi sona ermiş olan abonelerimiz, VINN ya da farklı marka 3G modemi olan abonelerimiz, 12 ay sabit fiyat garantili, avantajlı internet paketlerinden alarak Turkcell 3G kalitesi ve hızıyla internete bağlanabilirler."

Modemler hakkında pek bilgim yok ama şimdi bakayım dedim sahibinden'e maks. 100 liraya satan var. Sıfırı kaç paradır bilmiyorum da turkcell en az 300 falan ister heralde:).

Valla bana da lazım söyle sınırsız taahhütsüz bişi evdeki iyi de 1 hafta başka yere gitsek Netsiz kalıyorum.

Bu paketmi hocam soylediginiz?

Benim yazdigim paket mi yani? Buysa gidicem bi turkcell tim e bunu alicam , soylemeden adam gibi paket onerdikleri yok...

Evet kardeşim paket bu özellikleri

15 Gb a kadar hız sınırı yok 15 gbtan sonra hız düşüyor diyolar ama şuanda 20 gb oldu halen bir düşme yok

Alet ve bu paket toplamda 64 lira gibi birşey.12 ay taahhütlü.Ayrıca hiçbir paket aşım ücreti yok en fazla 1.5 tl fazla geliyor oda işte devlet vergisi

Evet kardeşim paket bu özellikleri

15 Gb a kadar hız sınırı yok 15 gbtan sonra hız düşüyor diyolar ama şuanda 20 gb oldu halen bir düşme yok

Alet ve bu paket toplamda 64 lira gibi birşey.12 ay taahhütlü.Ayrıca hiçbir paket aşım ücreti yok en fazla 1.5 tl fazla geliyor oda işte devlet vergisi

Bilgilendirme icin sagol hocam aylik 65 lira makinayla beraberse gayet uygundur , extra da yanaitmiyorlar madem bende alayim bundan bi tane :)

Şahsen ben kullanmadım ancak kullanan arkadaşlarımdan bir kişi bile memnun değildi bu vınn, vodem falan mobil internetten. Çok pahalı ve çoğu yerde istasyon kaynaklı çekme sıkıntıları falan oluyormuş. Bi araştırın derim.

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] ben 6 gb 41 42 lira ödüyorum ama 15 gb 65 tl diye duydum ..

6gb turkcell wınn modem al aylık bütün vergiler cihaz ücreti vs. 35 TL Dağda bile çekiyor tavsiye ederim.

6gb vodafone vodem 35 lira ..

Bittiginde 4 gb ek paketi 20 liraya almıstım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri