Laptop'u sarjda çalıştırmak.

hocam pc başında olduğum zamanlar öyle yapıyorum ama bazen rendera bırakıp uyuyorum mesela 1 saatte doluyor sarj 7-8 saat öyle kalıyor veya dışarı çıkmam gerekiyor problem orda oluyor. Yapcak bişey yok masaüstünden şaşmayın derim teşekkürler :)

Aynen o zaman yapacak bir şey yok ama zaten bir laptop ömrü 4-5 yıl oda o şekilde idare eder :)

hocam hatırladığım kadarıyla yeni bilgisayarlarda özellikle bataryası çıkarılmayan bilgisayarlarda batarya dolduktan sonra direk adaptörden yiyordu.

4 yıl oldu ayda 1 kapatıp açıyorum laptopu sıfır sıkıntı

Hocam ama bataryanın bir avantajı bir anda yüksek voltajda gelebilecek bir akıma karşı bilgisayarını da koruyor. Bunu da göz önünde bulundur bence.

Daha önce bir bilgisayarımın ekranı gözümün önünde yanmış poşet gibi akmaya başlayınca bunu tecrübe ettim. :)

Merhaba arkadaşlar,

Laptop kullanıyorum ve pc sürekli açık kalıyor, muhtemelen laptop kullananlar bataryayı çıkartıp pcyi fişte çalıştırıyordur fakat benim öyle bi imkanım yok çünkü batarya laptopla birleşik. Bu yüzden sürekli sarjda kalıyor ve buda pc ye zarar veriyor.

Bataryası çıkarılamayan laptopu nasıl sadece fişten gelen elektrikle çalıştırabilirim ?
Lenovo marka laptoplarda enerji programı var, %50 de duruyor sürekli bu sayede pilini ömrünü uzun tutuyor.Bilgisayarı alalı 3 yılı geçmesine rağmen şuan 1 saat şarjı gidiyor diyebilirim.Hangi marka bilgisayar kullanıyorsanız bu tür bir yazılımı var mı bir bakın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri