lavuğa bak bi de şikayetçi.

bacanak

Kayıtlı Üye
kanallarımdan birinde karşılaştığım durum. tam ekran yapcakmışım sevmiyorum arkaplanında resim olan videoları diyor hıyar. :D

ama sıkı bi takipçim olsa gerek hemen olayı anlatmış arkadaşa, tam ekran yaparsam telif hakkıyla karşılaşacağımı söylemiş. :D :D

dnGgE7.png

geçen biri de benim kanala başkasının içeriğini yayınlıyorsun (universal) hapise girebilirsin yazmış :D

Kendinizi hiç izliyicinin yerine koymayın. Adam ne güzel yazmış sonra başka bir takipçin durumu izah etmiş. ama sen böyle bir yorum attı diye lavuk hıyar de. Empati der susarım. umarım anlamışsındır ne demek istediğimi. Unutma izliyiciler sayesinde para kazanıyor ve kazanıyoruz. izliyicide sen ben onlarız.

Kendinizi hiç izliyicinin yerine koymayın. Adam ne güzel yazmış sonra başka bir takipçin durumu izah etmiş. ama sen böyle bir yorum attı diye lavuk hıyar de. Empati der susarım. umarım anlamışsındır ne demek istediğimi. Unutma izliyiciler sayesinde para kazanıyor ve kazanıyoruz. izliyicide sen ben onlarız.
öncelikle lavuk, hıyar derken goygoy yapıyordum.

istediği şekilde o içeriği yt'de bulabilseydi zaten benim kanala uğramazdı. o şekilde istiyorsa ya tv'den seyretsin ya da 1.99 $ versin amazon'dan hd şekilde izlesin. ya da torrente falan baksın.

ben izlemeyeceğim içeriği asla youtube'a yüklemem. yani çok koyu görüntü, çok hızlanmış görüntü, göz yoran background, çamur gibi görüntü, tam ekran videoda köşeye sıkışmış bit kadar görüntü yüklemem.

camtasia ile render alırım 300-500 bitrate ile de yüklemem. bulabildiğim en kaliteli görüntüyü bozmadan yüklerim. benim videoda HD yazıyorsa emin olun ya HD görüntüdür ya HD'ye en yakın bulabildiğim kalitededir. enayiliğimden 40 dk'lık videoyu 1 gb dosya olarak yüklemiyorum yani. ;)

empati yapılacaksa bir de böyle yapmak gerek. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri