LavyaTv Network Daveti

• Kullanıcı bysasa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

bysasa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dün bu partner şirketinden davetiye aldım kanalalıma
zooming tv ye girmeye çalıştım ama kanalımı uygun olmadığı için geri çevrildi
1 gün sonra bu davet geldi

zooming tv ye bağlı bir partnerlik şirketi gibi duruyor çok detaylı inceleyemedim
bu partner şirkleti hakkında bilgisi olan varmı

bana gelen davetiyede adresleri bu bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim

Home | Acifin - YouTube Partnership Network and Media Distribution

şimdiden teşekkürler...

GÜn gecmiyor yeni networkler aciliyor. Nasil olsa kimsenin parasi ödemiyor artik. Icerik senin degil diyorlar ödemiyorlar. Garanti kolay para.

Daha öncede bahsi geçti bu acifinin.Çok basit duruyor.Ne gerek var.Deneyecek fedailer varsa denesin :D

GÜn gecmiyor yeni networkler aciliyor. Nasil olsa kimsenin parasi ödemiyor artik. Icerik senin degil diyorlar ödemiyorlar. Garanti kolay para.

Bence Bu sizin Düşündüğünüz Gibi Değildir. Youtube partner Şirketlere Özel Olarak verdiği bazı özellikler olduğu gibi eminim ki Topluluk ihlali Yapan kanalları Bildirip Ödemesini "Yapmıyor" diye düşünüyorum.. Sizin dediğiniz gibi Olsa Bu dolandırıcılık olurdu ve adsense'nin de böyle bir dolandırıcılığa İzin vereceğini hiç zannetmiyorum.. Biz sadece Olaya Dosyanın Dış kapağından Bakmaktan başka bir şey yapmıyoruz.

Siz kendi kendinizi avutmaya devam edin öyleyse.

Bence Bu sizin Düşündüğünüz Gibi Değildir. Youtube partner Şirketlere Özel Olarak verdiği bazı özellikler olduğu gibi eminim ki Topluluk ihlali Yapan kanalları Bildirip Ödemesini "Yapmıyor" diye düşünüyorum.. Sizin dediğiniz gibi Olsa Bu dolandırıcılık olurdu ve adsense'nin de böyle bir dolandırıcılığa İzin vereceğini hiç zannetmiyorum.. Biz sadece Olaya Dosyanın Dış kapağından Bakmaktan başka bir şey yapmıyoruz.

Evet olay tamda dolandiricilik iste aslinda. Google diyorki networkler ile kullanicilar arasindaki soruna ben karismam. Ben bi tek adsense ile ilgilenirim, gerisi beni alakadar etmez. Partnerlerde nasil olsa standart sozlesmemizde sadece ozgun icerik yukleyin yaziyor diye bi cok kanali kabul edip odeme zamani gelincede bunlar senin icerigin degil diyip parayi bloke ediyolar. Bloke etmelerinin sebebide belki youtube parayi geri istermis 12 ay icinde. 12 ay icinde geri istemese dahi sure doldugunda senin kazandigin paranin %50sini veririz diyolar. Simdi bu dolandiricilik degilde ne? Ne gibi gorunmeyen bi tarafi olabilir?

Hiç sorma hergün yeni partnerler çıkıyor. İyi iş valla. Biz de açsak öyle bir partner. Nasılsa çoğu kişi spam çalışıyor. Parasını ödemeyiz olur biter. Partnerlikte bozuldu kaldık adsenseye gene.
Hakkımızda hayırlısı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri