League Of Legends Elo Boost Yapımı!

go da affetmiyolar banlanınca siliniyor da lolu bilmiyorum

En zor boost CS:GO'da su an. Ruskiler sagolsun global falan dinlemiyor :D .

Dostum Yasak birşey değil bir çoğu insan yapıyor ve ban yiyen insan hiç görmedim :)

Elo boost nasıl yasak değil baltalama amaçlı olmasın diye yazmayayım diyordum da yanlış bilgi verme insanlara
boost oyun içi dengeyi bozuyor bir kere oyunu bırakma sebeplerimden biri daha

bunlar 2014 te banlanan bilinen isimler

Eloboost yaptıkları gerekçesiyle 2014 kalan tüm riot Games turnuvalarından banlanmış isimler açıklandı.
Oyuncular
•Hasan “H2O” Temurlenk
•Eren “Dezwend” Boran
•Oğuzcan “Dari xS” Çomaoğlu
•Utku “Katze gattO” Gökçeler
•İbrahim “Clink” Özün
•Berke “Bunhead” Şahin
•Doğukan “Adaniel” Karasakal
•Umut “Callisto” Ercan
•Oğuz “NoelDayı” Avcı
•Hakan “Revanche” İşlek
•Mert “Crimson” Koçak
•Şükrü “Lelouch” Şentürk
•Furkan “Stomaged” Güngör
•Ahmet “AmetStyle” Mungan
•Arda ”KillerEs” Subaşı
•Emircan “Hioss” Hazar
•Berkay "Zeitnot" Aşıkuzun
•Mert "Stansfield" Tezgür

Gümüş 5 ten Gold 5 e Fiyat alabilirmiyim ? Makul Oranda

Elo boost nasıl yasak değil baltalama amaçlı olmasın diye yazmayayım diyordum da yanlış bilgi verme insanlara
boost oyun içi dengeyi bozuyor bir kere oyunu bırakma sebeplerimden biri daha

bunlar 2014 te banlanan bilinen isimler

+ olarak Ferit Karakaya'da var .

Dostum Yasak birşey değil bir çoğu insan yapıyor ve ban yiyen insan hiç görmedim :)

Bu mesajlarından dolayı seni şikayet edebilirim. Dürüst ol yap ticaretini.

Kural ihlalleri hakkında açıklama

YAZAN RİOT DUNPY

Sihirdarlar,

Araştırmalarımız sonucu, Şampiyonluk Ligi’nde oynayan veya oynamış olan bazı oyuncuların “elo-boost” yani Türkçe karşılığı ile hesap yükseltme yaptığı tespit edilmiştir.

İlgili Kurallar

Sihirdar Kanunu örnek bir oyuncu olmayı teşvik eden standartları oluşturur ve sportmenliğin önemini vurgular.
League of Legends Kullanım Koşulları oyuncuların hesaplarını paylaşma, satma veya hesap giriş bilgilerini paylaşıp/takas etmelerine karşıdır.
Elo-boost, yani hesap yükseltmenin tanımı
“Elo-boost” bir oyuncunun başka bir oyuncunun hesabı ile o kişinin dereceli oyundaki sıralamasını yükseltme amacıyla, tekrar edecek şekilde ve kasıtlı olarak oynamasıdır. Bu koşulun sağlanması için minimum oyun sayısı veya minimum derece kazanma sınırlaması yoktur. Hesap yükseltmenin kural ihlali sayılması için bu işlemi yapan oyuncunun başarıya ulaşmış olması zorunlu değildir, teşebbüs de kural ihlali sayılacaktır.

Analiz

Hesap yükseltme tüm dereceli oyun oynayan oyuncuların deneyimini ve eşleştirme sistemini kötü etkiler. Henüz olmadıkları bir seviyeye yükseltilen oyuncuların, oyun deneyimi daha yüksek oyuncular ile karşılaşması veya yüksek seviyedeki bir oyuncunun hesap yükseltme yaparken daha alt seviyedeki oyuncular ile karşılaşması da oyuncu deneyimini kötü yönde etkiler.
Araştırmalarımız, aşağıdaki listede görebileceğiniz oyuncuların bu işlemi gerçekleştirdiğini ortaya çıkardı. Hesap yükseltme ve benzeri sportmenlik dışı davranış konusunda uyarılmış olan oyunculara cezai işlem uygulanılmasına karar verilmiştir.

Cezalar

İsmi geçen oyuncular, 2014 Sezonu’ndaki tüm Riot Games resmi turnuvalarından ve Şampiyonluk Ligi’nden men edilmiştir.
Oyuncular
Hasan “H2O” Temurlenk
Eren “Dezwend” Boran
Oğuzcan “Dari xS” Çomaoğlu
Utku “Katze gattO” Gökçeler
İbrahim “Clink” Özün
Berke “Bunhead” Şahin
Doğukan “Adaniel” Karasakal
Umut “Callisto” Ercan
Oğuz “NoelDayı” Avcı
Hakan “Revanche” İşlek
Mert “Crimson” Koçak
Şükrü “Lelouch” Şentürk
Furkan “Stomaged” Güngör
Ahmet “AmetStyle” Mungan
Arda ”KillerEs” Subaşı
Emircan “Hioss” Hazar
Berkay "Zeitnot" Aşıkuzun
Mert "Stansfield" Tezgür

Sportmenlik ve sporun doğası gereği bu tür kararları almakta kararlıyız. Sizlerin de bildiği, yayınlarımızda ve duyurularımızda da sıklıkla belirttiğimiz üzere; 2015 Sezonu Türkiye’nin ilk profesyonel ligine tanıklık edeceğimiz bir dönem olacaktır. Bu dönem öncesinde, 2014 Sezonu ise profesyonel lige geçiş aşaması olarak kurgulanmıştır. Bu noktada sporu ve sporcuları korumaya yönelik bu tür kararları almamız bir nevi mecburiyet yaratmaktadır. Daha önce de örneklerine şahit olduğunuz üzere bu konudaki takiplerimiz ve incelemelerimiz artarak devam edecektir.
Umarız bundan sonraki süreçte buna benzer olaylar yaşamayız ve eSpor Türkiye’de sağlıklı bir şekilde gelişmeye devam eder.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri