league of legends oynayalım

imparator

Yasaklanmış
Web sitesi
www.saniyeanneyemekleri.com
lol oynayan arkadaşlar varsa forumdaki arkadaşlarla lol oynayalım üst kademelerden varsa oynayan organize etsin zevkli olur forumda takımlar halinde turnuvalarda yapılabilir

Hocam sanmıyorum buradan turnuvalık oyuncu çıkacağını :(

güzel fikir aslında arada şöyle 5 kişi stres atsak fena olmaz :)

20 küsur bin üye var çıkmazsa artık. bende elmas küme falan değilim ama 30 level olduk güç bela :)

---------- Spam Engelliyici 03:03 ---------- Önceki Mesaj 03:02 ----------

Tbii ya skorları lol konusununun altından paylaşırız.

yarın tekrardan konuyu güncelleyelim elbet vardır oynayanlar 5 v 5 filan da yapabiliriz aslında böyle kazanan takıma 400 rp filan olabilir :)

eski elmaslardan olarak oynarım arkadaşlar takım kurulursa ^^

yarın tekrardan konuyu güncelleyelim elbet vardır oynayanlar 5 v 5 filan da yapabiliriz aslında böyle kazanan takıma 400 rp filan olabilir :)

Kazanan takıma 400 rp uygun olur turnuvada [MENTION=9224]mNote[/MENTION] sponsor olur :D Sonuçta herşey e-spor geleceği için :D Neden bir YTPara Gaming kurulmasın :D

Kazanan takıma 400 rp uygun olur turnuvada [MENTION=9224]mNote[/MENTION] sponsor olur :D Sonuçta herşey e-spor geleceği için :D Neden bir YTPara Gaming kurulmasın :D

kendi aramızda turnuva olması daha hoş olur bence iyi bi ortam da oluşabilir bi de 4 takım çıkarabilirsek tadından yenmez :)

Baya oldu bırakalı, bir kaç parti neden olmasın

Plattan düşme gold olarak bende katılırım bayadır girmiyorum ama takım falan kurulacaksa etiketlersiniz :D

[MENTION=13132]imparator[/MENTION] hocam sabah tekrar güncelliyelim eğer çıkarsa takım düzgün şekilde eşleşir turnuva şeklinde güzel bir organizasyon yaparız :D

ohooo gececilerden 1 takım hazır zaten gündüz de 2-3 takım daha oluştururuz en azından 4 takımlık turnuva tamam gibi :)

Konuyu güncelleyelim arkadaşlar bir kişi organizatör olsun ben gececi grubundanım ve nikim:sulo0735

---------- Spam Engelliyici 13:06 ---------- Önceki Mesaj 13:05 ----------

eski elmaslardan olarak oynarım arkadaşlar takım kurulursa ^^

vayyy benim takımdansın kardeşim :)

Script kullanımı yayıldığındna beri soğudum oyundan :(
Dj Sona'yı alıp heves giderdikten sonra pc'ye formatı attım, bidaha da lol'ü yüklemeyi düşünmüyorum.

Forum'dan profesyonel takım çıkarıp turnuvalara katılın, destekleriz :D

ya bırakın lol'u dota turnuva yapılsın:)

Anyx ekleyin akşam bende gelebilirim , gold4 um ama elmas ruhluyum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri