league of legends oynayalım

[MENTION=25616]lucian[/MENTION] vardı forumdan oda kesin oynuyordur :D

Varsa öyle bir şey gelirim arkadaşlar :) Sezon 1 den sezon 2 sonuna kadar aralıklarla oynadım. Sezon 3'ten Sezon 4'e kadar da aralıksız oynadım şu sıralar hiç oynamıyorum yaş ortalaması acayip düştü biz oynarken TR serveri yoktu eskiden :) Klavye falan kırdım kaç defa sinirden CS:GO gibi de değil yani sesli konuşamıyosun cs go da en azından sövebiliyorum sesli rahatlıyorum :D

Kısaca varsa oynanıcak maç gelip oynarım arkadaşlar :)

açık olun burada düzgün konuşup da lol de sürekli söven hanginizsiniz :D

benim 15 senelik bi arkadaşım bağımlı bu oyuna. başlar başlamaz bırak dedim ama bırakamadı. 2 senedir falan oynuyor. plat'a girdi geçen gün. skypedan bağırıyodu. kız arkadaşımda oynuyo oda bağımlı. etrafımdakileri yavaş yavaş kaybediyorum

Varsa öyle bir şey gelirim arkadaşlar :) Sezon 1 den sezon 2 sonuna kadar aralıklarla oynadım. Sezon 3'ten Sezon 4'e kadar da aralıksız oynadım şu sıralar hiç oynamıyorum yaş ortalaması acayip düştü biz oynarken TR serveri yoktu eskiden :) Klavye falan kırdım kaç defa sinirden CS:GO gibi de değil yani sesli konuşamıyosun cs go da en azından sövebiliyorum sesli rahatlıyorum :D

Kısaca varsa oynanıcak maç gelip oynarım arkadaşlar :)

Harbi hocam ya TR serverı yoktu ne güzel sıfır sıkıntı . Ben lisedeyken arkadaşlarla başlamıştık lan 30 lvl e kadar oyun mu olur devamını yazamamışlar mı demiştim :D Ama şimdi gerçekten yaş ortalaması yerlerde :mad:

silverin gururu olarak güzel olur forumda böyle etkinlik :D , adc main :D kimseye salmam :D 6 aydır rank attıgım yok, hep eglencesine

Harbi hocam ya TR serverı yoktu ne güzel sıfır sıkıntı . Ben lisedeyken arkadaşlarla başlamıştık lan 30 lvl e kadar oyun mu olur devamını yazamamışlar mı demiştim :D Ama şimdi gerçekten yaş ortalaması yerlerde :mad:

"devamını yazmamışlar mı" ahahhaaha :D

Yaş ortalaması 10 falan hocam valla sinirden klavye kırıyorum ya şu an kullandğım klavyenin space kısımları yine kırık :D ben ilk çıktığı zamanlarda şans eseri denk gelip indirmiştim hesap açmıştım 1 ay falan oynadım alışamadım bırakmıştım sonra yine denk geldi falan indirip ara ara oynamıştım da şu sıralar cs go oynuyorum daha güzel hem çocukluğumun oyunu :D

kim dedi lol var mı kapışacak

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:04 ----------

açık olun burada düzgün konuşup da lol de sürekli söven hanginizsiniz :D
hayatında duymıadğın küfürleri lolde benden duyabilirsin :D

Ben yeni başladım 1-2 ay oldu daha 20 levelim fena bağımlılık yaptı yalnız bu oyun bana :D 24 yaşındayım bütün gün akşam olsada eve gidip lol atsam diye düşünüyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri