Ledger nano s hakkında

Hey

Kayıtlı Üye
Btcleri saklayabileceğim cüzdan almak istiyorım ama kargoda takılma durumu var mı veorijinal sitesinden alıp tecrübe edenler bilgi verebilir mi ?

Gümrükte takılacağını sanmıyorum pakete usb bellek yazdırıp fiyatı 10$ yazdırırsanız sorun olmaz...

58 euro zaten takılmaz tahminimce fakat orijinal sitesinde öyle bir ihtimal var mı yazarlar mı ?

Arkadaşlar bu usd gibi bişemi oluyor ? btc leri saklanabiliyor. Aynı biçimde altcoinlerde bu disklere saklanabiliyormu ? malum kullandıgımız sitelerde sistem sorunu olursa buhar oluyormuşya siz kendi usd gibi aldıgınız cüzdanlardamı saklıyorsunuz ?

Arkadaşlar bu usd gibi bişemi oluyor ? btc leri saklanabiliyor. Aynı biçimde altcoinlerde bu disklere saklanabiliyormu ? malum kullandıgımız sitelerde sistem sorunu olursa buhar oluyormuşya siz kendi usd gibi aldıgınız cüzdanlardamı saklıyorsunuz ?

Bende deneyeceğim hocam ama altcoinlerde saklanıyor sanırım.her ne kadar az miktarlar olsada zamanla büyüyeceği için şart böyle birşey

Bakınız.

ek olarak Nano S 'i sepete ekleyince teslimat adresini Türkiye olarak seçtikten sonra sadece UPS express ile yolluyorlar ve fiyata 50,25 € daha ekleniyor.

Son düzenleme:
alacaklara duyuru ; piyasadaki bazı cüzdan donanımlarının ve online cüzdan servislerinin Segwit'i desteklenmediği söyleniyor.İndex'ine bakmadım Ledger Nano S'in ama destekliyor mu desteklemiyor mu bilmiyorum.

Elinde bir kaç btcsi olupda kendini milyoner zanneden kişiler için üretilmiş en gereksiz zerzavat.
Sizce bi düşünün elinde 100 200 ve daha fazla btcye sahip birisi bu ne olduğu belirsiz made in PRC cihazlarda btc saklarmi :)
Flash belleğe ekstra yazılımlar yüklenerekden aşırı güvenli süsü verilmiş .
Parayı çöpe atmaktan başka bisey değil.
O kadar korkuyorsanız alırsınız sıfır bir lattop atarsınız içine btcyi işi bitince kaldırırsiniz rafa keyfinize bakarsiniz.
Sistem çökse dahi hddden bir şekilde yine kurtarılır.
Sonuç olarak bitcoinciyim reis aha bak Amerikadan özel cüzdan falan şey ettim havası atacaksınız alınabilir.

Elinde bir kaç btcsi olupda kendini milyoner zanneden kişiler için üretilmiş en gereksiz zerzavat.
Sizce bi düşünün elinde 100 200 ve daha fazla btcye sahip birisi bu ne olduğu belirsiz made in PRC cihazlarda btc saklarmi :)
Flash belleğe ekstra yazılımlar yüklenerekden aşırı güvenli süsü verilmiş .
Parayı çöpe atmaktan başka bisey değil.
O kadar korkuyorsanız alırsınız sıfır bir lattop atarsınız içine btcyi işi bitince kaldırırsiniz rafa keyfinize bakarsiniz.
Sistem çökse dahi hddden bir şekilde yine kurtarılır.
Sonuç olarak bitcoinciyim reis aha bak Amerikadan özel cüzdan falan şey ettim havası atacaksınız alınabilir.

Bilgisayar çalınsa ne olacak peki ? Herşeyi biliyorsunuz ama bazı şeyleri akıl etmek lazım.benimde kendimce önlemim Budur.ayrıca ikinci sebep internet bilgisayar üzerinden çalınıp soyulmasını engellemek.benim için önemli olan şeyi anahtarıma takar gezerim.siz bilgisayarınızda kimisi kasasında saklar.
Neyse ben btc ciyim beyler.

Bilgi veren arkadaşları için teşekkürler

kullanımı daha kolay olan ve bir çok altcoini destekleyen trezor u tavsiye ederim. isteyen google'dan araştırabilir.

Bilgisayar çalınsa ne olacak peki ? Herşeyi biliyorsunuz ama bazı şeyleri akıl etmek lazım.benimde kendimce önlemim Budur.ayrıca ikinci sebep internet bilgisayar üzerinden çalınıp soyulmasını engellemek.benim için önemli olan şeyi anahtarıma takar gezerim.siz bilgisayarınızda kimisi kasasında saklar.
Neyse ben btc ciyim beyler.

Bilgi veren arkadaşları için teşekkürler

Haklısın kardeş bu söylediklerini hiç akil edememistim.
Sıfır ve sadece btc transferinde kullanılacak ve isi bitince kaldırılacak bir pcnin çalınma ihtimali boynunuzda taktığınız yada eleninzde salladiginiz cihazın bozulma kırılma çalınma ve kaybolma ihtimalinden daha yüksek.
Ayrıca o sıfır pcye virüs çakarak btcleri araklama ihtimali o aparatı taktığınız ve kullandığınız pclerin viruslu olabilme ihtimalinden dahada yüksek.
Cidden cahil kalmışım daha çok ekmek yemem lazım anlaşilan

Haklısın kardeş bu söylediklerini hiç akil edememistim.
Sıfır ve sadece btc transferinde kullanılacak ve isi bitince kaldırılacak bir pcnin çalınma ihtimali boynunuzda taktığınız yada eleninzde salladiginiz cihazın bozulma kırılma çalınma ve kaybolma ihtimalinden daha yüksek.
Ayrıca o sıfır pcye virüs çakarak btcleri araklama ihtimali o aparatı taktığınız ve kullandığınız pclerin viruslu olabilme ihtimalinden dahada yüksek.
Cidden cahil kalmışım daha çok ekmek yemem lazım anlaşilan
tamam hocam siz daima haklsıınız akıl istemedim bilgi istedim

Onaysız kullanıcıların satış yapması yönetim kuralları gereği yasaktır.Tekrarı halinde ceza alırsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri