Lego ile Stop Motion

• Kullanıcı izzzetc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
After efect video efektleri icin kullaniliyor genelde hocam eger stopmotion diyorsaniz daha agirlikta photoshop ile islerinizi gorebilirsiniz. Photoshopla 10 20 frame ile basit vurgular yapabilirsiniz

Süper kahraman kullanınca bazı efekler vermek gerekiyor ateştir dumandır buna benzer şeyler hareketli olduğu için photoshop yetersiz kalıyor en iyi çözüm after oluyor hocam

bayrampaşa forumda lego store açıldı. orada istediğin parçayı seçip istediğin figürü yapabiliyorsun. 3 figür 25 lira galiba. ayrıca orada çok çeşit olmasa da gram usulü parça alımı yapılabiliyor. duvarları ve ya bahçedeki çicekleri falan oralardan alıp yapabilirsin.

set alacaksan da hikayene göre bak, polisli birşeyler mi çekeceksin o zaman polis setlerine bak içinde hangi malzemeler daha çok işine yarar falan ona bak. maalesef daha fazla parça alımı ülkede yok. keşke istediğimiz sayıda bahçe çiti alabilsek, ya da kahve fincanı alabilsek, ama olmuyor işte. dediğim gibi lego store forumdaki en iyi seçenek şu an için. hikayene göre de mutlaka başka set almak zorunda kalacaksın.

Duygularıma tercüman oldunuz hocam parça sıkıntısı var acayip bi şekilde :) lego store iyiymiş ama malesef ben Gaziantepte yaşıyorum :)

Desteklese bile çözünürlük yüksek olmuyor. En iyisi fotoğraf çekip 4K olarak birleştirmek...

çözünürlük ayarlarını sen kendin yapıyorsun hocam :) yanlış bilgin var kamera içinde bulunan bütün ayarlara erişim imkanı veriyor dragon frame ben kendim kullanıyorum ve dalında tek geçerim...

çözünürlük ayarlarını sen kendin yapıyorsun hocam :) yanlış bilgin var kamera içinde bulunan bütün ayarlara erişim imkanı veriyor dragon frame ben kendim kullanıyorum ve dalında tek geçerim...

slm hocam...

hangi fotoğraf makinasını öneriyorsunuz acaba. birde bu programın lisansını aldınız mı aldı iseniz kaç bilgisayarda kullanabiliyoruz...

Merhaba arkadaşlar stop motion konusunda iyiyimdir. Ama bu oyuncak işlerinde iş nasıl yürür bilmiyorum örnek videolar izledim ve lego'ya karar kıldım. Çevre birimlerini tamamlayıp lego karekterleriyle çizgi film tarzı kısa videolar yapmayı düşünüyorum bu konuda öneri eleştiri destek fikir vermek isteyen olursa esirgemesin lütfen. Özellikle sormak istediğim Lego parçaları çok pahalı Türkiyede aliexpress'tede düz karekter bulamadım dümdüz lego adamı istiyorum ama hep süper kahramanlar filan çıkıyor bu işi daha önce yapan yada çoluk çocuğuna alanlar varsa onlardanda fikir istiyorum teşekkürler şimdiden :)

Bi kaç deneme çekimi yapmaya başladım en doğru yazılımı bulmaya çalışıyorum ondan sonra hız kazanıcak inşallah

bybQrj.jpg

slm hocam kolay gelsin ...

bende daha önce yumurta açma olayını yapmıştım ama sonra geri braktım acaba şuanda hangi fotgraf makinasını kullanıyor ve program kullanıyorsunuz...

slm hocam kolay gelsin ...

bende daha önce yumurta açma olayını yapmıştım ama sonra geri braktım acaba şuanda hangi fotgraf makinasını kullanıyor ve program kullanıyorsunuz...

neden bıraktınız hocam ? canon 650D kullanıyorum

Geçen yıl stopmotion ödevim vardı nasıl yapacam diye binbir çeşit şey denedim.
Nacizane önerilerim, -Clay en güzeli ama çok uğraştırıyor en iyisi oyuncaklarla yapmak.
-Fotoğraf makinesini falanda boşver telefonla çek uygulamalar var gayet uygun fiyatlı iyi iş çıkarıyorlar.
-Işığı masa lambasıyla çözebilirsin kafası hareket edebilen 2 masa lambası rahatça işini görür.
-Hakkıyla yapacaksan photoshop yetmez, after effects te kullanman gerekli
-VFXBro'nun Real World Animation dersleri var 80 dk kısa bir seri 50$ fiyatı onu izle çok yardımı olacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri