yanlışın var yada o arkadaşının yanlışı var en çok tamire giden laptop casper

z580 kullanıcısıyım 2 aydır 10 nurama pc lenovonun en iyi bilgiayarlarından bir tanesi diyebilirim.
şuana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım pc ye 14 gb lik onlarca oyun yükledim pc kasmıyor bile şarjdayken oyun 10 numara ama şarjdan çıkarıp oyun oynarken biraz donuyo gibi oluyor ama aslında donmuyor tüm gücü kullanmadığı için öyle görünüyor onunda ayarı var ayarlayabiliyorsun ama şarjı fazla dayanmaz ozaman.
Şimdiye kadar şöyle bir sorunla karşılaştım windows 8.1 i yükledim oyunlar açılmadı sanırım ekran kartı 8.1 e uyumlu değil sistemi geri yükledim şuan 8 kullanıyorum ama yavaş yavaş 8.1 uyumlu hale getiriliyor cihaz. çünkü 1 hafta önce ekran kartı güncellemesi geldi 8.1 beta diye bence 10 numara cihaz almadan önce 3 ay boyunca araştırdım birçok foruma yazdım hangi bilgisayarı alıyım diye hemen hemen açtığım her konunun altına z500 z580 önerileri geliyordu bende araştırdım biraz netten baktım biraz kaba gözüküyordu ama vatana gittim baktım o kadarda kaba değilmiş şuan kullanıyorum 10 numara.