Lenovo Laptop Önerisi

Raphael

Kayıtlı Üye
Lenovo z580 almayı düşünüyorum ama vatan bilgisayarda çalışan arkadaşım, en çok tamire gelen laptop markası lenovo dedi ve bu yüzden biraz soğudum açıkçası.Laptopı hem oyun oynamak, hem de youtube işlerimi halletmek için kullanıcam.

Lenovo z580 kullanan veya sorun çıkardığı hakkında bilgisi olan var mı?

hocam almadan önce çok iyi araştır bu aralar pek takip etmiyorum ama 2 sene önce vatandan samsung laptop almıştım bende oyun için felan idare etsin istiyordum ama hiç beklediğim gibi çıkmadı bazı laptopların fan dönüş hızı uygun olmuyor işlemci ısısı belli bi dereceye çıkınca fan hızlanmaya başlıyor sonra tekrar yavaşlıyor benim aldıgım laptop bu şekildeydi ve çok pişman oldum cs felan oynasan bile fps düşebiliyor ekran kartı felan kurtarmıyor o yüzden fan deviri sürekli yüksek hızda dönebilen bi laptop alman gerekiyor ki fps inişli cıkışlı olmasın zaten önerebileceğim bitek gaming laptoplar var oda bütçenin yüksek olması lazım biraz 3 bin 4 bin civarı bana kalsa masa üstü alırdım 2 liraya canavar gibi bilgisayar yapabilirsin

yanlışın var yada o arkadaşının yanlışı var en çok tamire giden laptop casper :) z580 kullanıcısıyım 2 aydır 10 nurama pc lenovonun en iyi bilgiayarlarından bir tanesi diyebilirim.

şuana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım pc ye 14 gb lik onlarca oyun yükledim pc kasmıyor bile şarjdayken oyun 10 numara ama şarjdan çıkarıp oyun oynarken biraz donuyo gibi oluyor ama aslında donmuyor tüm gücü kullanmadığı için öyle görünüyor onunda ayarı var ayarlayabiliyorsun ama şarjı fazla dayanmaz ozaman.

Şimdiye kadar şöyle bir sorunla karşılaştım windows 8.1 i yükledim oyunlar açılmadı sanırım ekran kartı 8.1 e uyumlu değil sistemi geri yükledim şuan 8 kullanıyorum ama yavaş yavaş 8.1 uyumlu hale getiriliyor cihaz. çünkü 1 hafta önce ekran kartı güncellemesi geldi 8.1 beta diye bence 10 numara cihaz almadan önce 3 ay boyunca araştırdım birçok foruma yazdım hangi bilgisayarı alıyım diye hemen hemen açtığım her konunun altına z500 z580 önerileri geliyordu bende araştırdım biraz netten baktım biraz kaba gözüküyordu ama vatana gittim baktım o kadarda kaba değilmiş şuan kullanıyorum 10 numara.

hocam almadan önce çok iyi araştır bu aralar pek takip etmiyorum ama 2 sene önce vatandan samsung laptop almıştım bende oyun için felan idare etsin istiyordum ama hiç beklediğim gibi çıkmadı bazı laptopların fan dönüş hızı uygun olmuyor işlemci ısısı belli bi dereceye çıkınca fan hızlanmaya başlıyor sonra tekrar yavaşlıyor benim aldıgım laptop bu şekildeydi ve çok pişman oldum cs felan oynasan bile fps düşebiliyor ekran kartı felan kurtarmıyor o yüzden fan deviri sürekli yüksek hızda dönebilen bi laptop alman gerekiyor ki fps inişli cıkışlı olmasın zaten önerebileceğim bitek gaming laptoplar var oda bütçenin yüksek olması lazım biraz 3 bin 4 bin civarı bana kalsa masa üstü alırdım 2 liraya canavar gibi bilgisayar yapabilirsin

Donanımdan pek anlamıyorum ama bu fan olayını sorucam, teşekkürler hocam.

Msi ge60 , ge70 lere bakabilrsin bende bunlardan birini almayı düşünüyorum.

yanlışın var yada o arkadaşının yanlışı var en çok tamire giden laptop casper :) z580 kullanıcısıyım 2 aydır 10 nurama pc lenovonun en iyi bilgiayarlarından bir tanesi diyebilirim.

şuana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım pc ye 14 gb lik onlarca oyun yükledim pc kasmıyor bile şarjdayken oyun 10 numara ama şarjdan çıkarıp oyun oynarken biraz donuyo gibi oluyor ama aslında donmuyor tüm gücü kullanmadığı için öyle görünüyor onunda ayarı var ayarlayabiliyorsun ama şarjı fazla dayanmaz ozaman.

Şimdiye kadar şöyle bir sorunla karşılaştım windows 8.1 i yükledim oyunlar açılmadı sanırım ekran kartı 8.1 e uyumlu değil sistemi geri yükledim şuan 8 kullanıyorum ama yavaş yavaş 8.1 uyumlu hale getiriliyor cihaz. çünkü 1 hafta önce ekran kartı güncellemesi geldi 8.1 beta diye bence 10 numara cihaz almadan önce 3 ay boyunca araştırdım birçok foruma yazdım hangi bilgisayarı alıyım diye hemen hemen açtığım her konunun altına z500 z580 önerileri geliyordu bende araştırdım biraz netten baktım biraz kaba gözüküyordu ama vatana gittim baktım o kadarda kaba değilmiş şuan kullanıyorum 10 numara.

3-4 aydır birçok kişi Lenovo z580 önerisinde bulundu, bir süre araştırdım almayı düşünüyordum sonra vatanda çalışan arkadaşa sorduğumda en çok arıza yapan marka demişti bana.Belki eski modelleridir orasını sormadım ama almayı düşünüyorum cidden, internette bu model için kötü yorum yapan görmedim şimdiye kadar.

[MENTION=837]Raphael[/MENTION] yanlış bilgilendirme yapmıştır o eski modelleride olabilir ama benim bildiğim en çok arıza çıkaran marka casper kaldığım yurtta kullananlar var memnun değiller.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri