Lenovo Laptop (Söz Son Konum :D)

Bu bilgisayarla bilgisayarı açabilirsiniz.

Hiçbir şeyden yüksek performans bekleme yani.

2. el bak veya biraz daha para biriktir.

Bilgisayarı ne amaçla aldığına bağlı. Oyun oynamak için alıyosan boşuna para vermiş olursun oyun oynatmaz (Oyunlarda verdiği fps değerleri burda en aşşağıda AMD Radeon R5 M230 - NotebookCheck.net Tech) . İnternette takılırım kanalları konrol ederim, bazen film izlerim falan dersen uygun olabilir

Arkadaşlar sıfır laptop düşünüyorum.

Lenovo G505 59-428503 Notebook*Fiyatı*1.134,16 TL - ebrarbilgisayar.com

şu ürünü.

Fakat [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION] alüminyum kasa olduğu için ve AMD işlemcisi olduğu için çok fazla ısınacağını söyledi.Aklımı çeldi biraz yani.Ne dersiniz siz bu pc için? Rahat oyun vs. oynanırmı?

dogru soylemıs amd pekte kulaga hos gelen bır ıslemcı degıl ımkanınız varsa bıraz butcenızı acmanız dahılınde daha ıyı seyler alabılırsınız

Bilgisayarı ne amaçla aldığına bağlı. Oyun oynamak için alıyosan boşuna para vermiş olursun oyun oynatmaz (Oyunlarda verdiği fps değerleri burda en aşşağıda AMD Radeon R5 M230 - NotebookCheck.net Tech) . İnternette takılırım kanalları konrol ederim, bazen film izlerim falan dersen uygun olabilir

Hocam film izleme işlemini intel pentium 10 senelik kasadanda yapabiliyorum yani o kadarda küçümsemeyin koyduğum pcyide :D Sadece ısınıp ısınmaması vs. sorun birde son çıkan oyunları oynayayım demiyorum yani illede.

---------- Spam Engelliyici 03:05 ---------- Önceki Mesaj 03:04 ----------

dogru soylemıs amd pekte kulaga hos gelen bır ıslemcı degıl ımkanınız varsa bıraz butcenızı acmanız dahılınde daha ıyı seyler alabılırsınız

Bunun bütçesini daha toparlayamadım 100-200 acığım var daha :)

Son düzenleme:
Lenovo g510 al oyun icin giris seviye

Hocam film izleme işlemini intel pentium 10 senelik kasadanda yapabiliyorum yani o kadarda küçümsemeyin koyduğum pcyide :D Sadece ısınıp ısınmaması vs. sorun birde son çıkan oyunları oynayayım demiyorum yani illede.

Hocam verdiğim linkte fps değerleri var işte oynayabileceklerin tek tük malesef :D İşlemcisini tam bilmiyorum ama amdlerde ısınma sorunu hala devam ediyor mu bilgim yok da bence başka bilgisayar bak bunun fiyatı ,alüminyum kasa olmasından da kaynaklı, özelliklerine göre fazla bence

Alüminyum kasa ısıyı daha fazla dağıtır, plastiğin ısı izolasyonu daha fazla olduğu için tam tersi plastik kasa daha fazla ısınmaya yol açar.

Amd ısınır diye de birşey yoktur, İşlemciler artık en kötü 22 nm ile üretiliyor o nedenle günlük işlerde ısınan işlemci kalmadı artık.Onun dışında güçlü işlemcinin voltaj değeri yüksek olacağından mutlaka ısınacaktır.

Millet ezberden konuşmayı bırakıp azıcık teknik detaylarıyla uğraşsa çok iyi olacak.

Verdiğin ürünün fiyatına baktığımızda intelde celeron fiyatlarına denk geliyor.Ancak A8 celerona kıyasla çok daha güçlü işlemci.O paraları verip atomun yanden yemişi celeronu alacağına amd işlemci almak daha mantıklıdır.

Not: Kasanın alüminyum olduğu nerde yazıyor.Bu fiyata alüminyum kasalı bir cihaz almak çok da mümkün değil.Alüminyum görünümlü plastik olmasın?

Sizin önerebileceğiniz bu fiyatlar i5 varmıdır? Yada oyun oynanabilen sağlam bi i3 ama bu fiyatı aşmamalı.MAX bütçem bu.Bu fiyata alabileceğim MAX performansı sıfır hangi laptopta bulabilirim? 2.El düşünmüyorum katiyen.

Macbook Pro 15.4 inch Mid 2012 i7 2,3 GHz Geforce GT650M - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 192845230
bende bundan var düşünürsen yardımcı olabilirim.. pahalı ama hayallerini gerçege çevirebilirsin bendeki 8 gb ram ve 1trb disk var. bendeki i7 3 nesil

Para olsa zaten konu açmaya hiç gerek yokki be hocam :) ben diyorum max bütçe 1100 onuda daha tamamlayamadım siz 3.5binlik laptop atıyosunuz :) tabiki isterim öyle bir makine.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri