Lenovo Laptop (Söz Son Konum :D)

Biride yeter artık bu senin 10 cu konun bilgisayar konusu açma demiyor ki :D

fikir açısından dedim alıp yarım kalmayasın diye.

Tabiki hocam sağolun öneriniz için ama yani şuan imkansız almam onu.Çok çok büyük bi bütçe benim için o.

---------- Spam Engelliyici 03:50 ---------- Önceki Mesaj 03:50 ----------

Biride yeter artık bu senin 10 cu konun bilgisayar konusu açma demiyor ki :D

Napalım hocam para olmayınca habire açıyoruz işte kararsızlıktan :D

Dostum baktığım laptop fazla ısınır emin ol ama sadece oyun ve ağır işlemlerde ısınır durup dururken film internet gibi şeylerde ısınmaz,oyun olarakta birşey bekleme öyle battlefield 4 gibi oyunları açmaz bile 4-5 senelik oyunları oynarsın ama rahat rahat.

Bütün LapTop lar kasar :D
Topla bitane Su Soğutmalı i7 işlemcili Kasa, sonra arkana yaslan derin bi nefes al ve keyfine bak :)

Son düzenleme:
Dostum baktığım laptop fazla ısınır emin ol ama sadece oyun ve ağır işlemlerde ısınır durup dururken film internet gibi şeylerde ısınmaz,oyun olarakta birşey bekleme öyle battlefield 4 gibi oyunları açmaz bile 4-5 senelik oyunları oynarsın ama rahat rahat.

Fifa 15 gibi futbol oyunları kasarmı?Malum benim bu külüstür kasa pes2012 yi rahat açarken düşük özelliklerde, gta 4 ü imkanı yok açmıyordu.Futbol oyunları biraz daha az grafik istediği malum.Fifa 15 mesela düşük grafiklerde oynatır heralde? ama ısınma sorunu işte aklımı kurcalıyor.Aslında i5 felan almak istiyorumda baya fark var aralarında fiyat olarak.Bi göz gezdirdimde bu fiyata bulmam olanaksız. i3 alsam bu fiyatlara oyun konusunda hangisi daha fazla kolaylık sağlar?Bide ben laptopu genelde soğutucuyla kullanırım.Onuda göz önünde bulunduralım.

---------- Spam Engelliyici 04:16 ---------- Önceki Mesaj 04:15 ----------

HP PAVILION 15-P017ST J1S73EA BEYAZ NOTEBOOK - Teknosa

pc bu ama zam gelmiş 100 lira galiba ben daha ucuza almıştım

Dolar fırlayınca öyle oldu tabi :) Şaka gibi ya 2009da 1,5 tl idi dolar.Euro 2 civarıydı.Şimdi dolar 2,5a dayandı neredeyse.

Eğer Sürekli gezmiyorsanız, Evde sabit duracaksa bilgisayar. Laptop yerine masa üstü öneririm. Performans olarak laptop ın özelliklerinden çok daha düşük bile olsa masa üstü oldugu icin daha yüksek performans gösterecektir.

valla elektronik işler şans işi dell dünya markası sonuçta ben aldım b.. giib çıktı aldığıma pişmanım

Eğer Sürekli gezmiyorsanız, Evde sabit duracaksa bilgisayar. Laptop yerine masa üstü öneririm. Performans olarak laptop ın özelliklerinden çok daha düşük bile olsa masa üstü oldugu icin daha yüksek performans gösterecektir.

Malesef laptop almak zorunda olduğum için laptop tercih ediyorum. yoksa masaüstü alırdım.

---------- Spam Engelliyici 04:28 ---------- Önceki Mesaj 04:21 ----------

Lenovo (ibm) A8 6gb 500gb 3gb Ekran Karti 15.6 Led 37621984 - n11.com

buda amd ama daha iyi galiba.Bu fiyata yakın bunu buldum iyi. %51 indirimli diyor doğrumudur acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri