LeonBVideos bu forumda mı

Mekaonee

Kayıtlı Üye
LeonBVideos bu eleman kendisine ait olmayan bi video için bana telif atmış videosuda bu https://www.youtube.com/watch?v=4l5KQcbynqw sizce telif gerektiren bişey varmı ilk defa telif yedim bi bilgi verir misiniz?

---------- Mesaj saat 18:46:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:34:08 civarında gönderildi. ----------

arkadaslar bi yardımcı oluverin ya ilk defa böyle birşey basıma geldi

R10'da biri daha telif yemiş bu videoadan sahte telif adam çünkü benim arkadaşımın videosuydu bu nasıl telif atar diyodu itiraz edin telife

i.nelik değilmi abi atarmı şimdi sen videoyu silmemişsen telif hakkına itiraz et eğer kanıt getiremezse videon tekrar yüklenir telif kalkar.

i.nelik değilmi abi atarmı şimdi sen videoyu silmemişsen telif hakkına itiraz et eğer kanıt getiremezse videon tekrar yüklenir telif kalkar.

ingilizce nasıl itiraz edebilriz . örnek verebilirmisin .. ne yazmamız lazım mesela

ingilizce etme tam hatırlamıyorum video yöneticisinden telife itiraz et diyorsun form mu çıkıyodu direk itiraz et mi vardı ne tıkla işte ona sonra karşı tarafa mail gidiyor ve mahkeme açmasını söyleyip mahkeme bilgileri istiyor büyük bir şirket olmadığı için adam direk iptal oluyor

videonun başında da reklamlara tıklayın yazmış..

edit : napak tıklayak mı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri