leptop calindi

Zencinin teki 5k ya aldigim macbook proyu calmisti elimde seri numarasi vardi polise de apple a da gittim, find my iphone ozelligini acmadiysam hic bir sey yapamayacaklarini soylediler hele seninki windows gecmis olsun

Eger icinde bilgilerim var diyorsan uzaktan pc kilitleme var ama sende o özellik aktifmidir ya da varmıdır bilmiyorum.
Bunun dısında polise gitmen senin icin daha faydalı.

adam yakalansa bile 1-2 ay yatıp çıkıyor cezaların caydırıcılığı yok.

yakalayıp elini keseceksin. bi daha mı yaptı diğer elini keseceksin bi daha mı yaptı bacaklarını keseceksin şimdi git çal diyeceksin (tabi siz değil mahkemeler)

Bilgiler var hocam olmazmı bütün herşeyim icinde polis çok zor dedi polis bile diyorsa artik ne yapacağım bilmiyorum sabah bi casperi ariyim ne çıkacak hepiniz çok sağolsun bu arada şifreli güçlü bir şifre koydum kirabilirmi bilmiyorum format atarsa en azından bilgiler gider

Gecmis olsun.
Balik bastan kokarmis, artik halkin hirsizlik yapmasi o kadar tuhaf gelmiyor insanlara.

Ucuza kameralar var artik, evin birkac kilit noktasini kaydeden birkac kamera yerlestirmek gerekli boyle durumlar icin.

Sağolsun hocam windows orjinal bu arada win 8 kurulu email felan ver dediler 2 gün önce ne yapacağını bilmiyorum mailleri siliyorum 50 adet onaysiz stogum gitti :/ laptop için girmiş sanki cantam vardı cantaya koymuş mausu şarj aletini almış gitmiş yeni alacağım 2 güne ama o da gider diye korkuyorum :(

O 50 mail de benim alacağım olsa gerek :) Tekrardan geçmiş olsun hocam.

ytden anlayan biri olsa hırsızlık yapmazdı zaten gmailler konusunda rahat ol :)

evin etrafında dükyan vs varsa onların kameralarını izle her dükyanın dışarıya dönük kamerası vardır

geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hem suçlu hem laptopun bulunur

Geçmiş olsun hocam, hırsızlar caldıkları laptopları genelde hemen formatlarlar elinde yakalanacak bir bilgi olsun istemezler.

Korkulu rüyam laptopun çalınması. Hatta evden çıkarken eski laptopu masada bırakıp diğerini kıyı köşe saklardım. Açıktakini alıp evi fazla kurcalamadan gider belki hırsız diye...

Geçmiş olsun.

Korkulu rüyam laptopun çalınması. Hatta evden çıkarken eski laptopu masada bırakıp diğerini kıyı köşe saklardım. Açıktakini alıp evi fazla kurcalamadan gider belki hırsız diye...

Geçmiş olsun.
Aslında orjinal virüs programları çalınmaya karşıda koruma sağlıyor o tarz programlar edinmek lazım belki faydası olur. Hatta o programlarda yer paylaşımı, bilgisayarın kamerasından görüntü alma durumları var bu özellikler telefon uygulamalarında da var.

hocam geçmiş olsun, şifreniz ne kadar güclü olsa da win 7 de dvd ile sıfırlanabiliyordu win 8 de de illaki vardır ancak gecen gün yeni bir laptop aldım win 8.1 yüklü hızlı başlat olduğundan cd ile vs. başlatılmıyor ayarlanmazsa şifreni bulmadan giremiyorlar sanırım şuanlık belki buda geciliyordur da öyle birşey ise belki giremezler inş :)

bir keresinde pcnin mac adresi veya bir başka id numarasından bulabiliyor diye hatırlıyorum veya sizin pc'nizde gmail forum üyelikleri açıksa giren kişinin ip nosu öğrenilir oradan yola çıkabilir polisler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri