leptop onerisi lutfen yardim

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] gittim lenovo z580 aldım memnunum şimdilik :)

Hayirli ugurlu olsun, kullanicidan kullaniciya degisiyor tabi ama ben icinde oldugum ici cogunluga gore soyledim yorum yaptim yani 10 kisi den 8 kisi iyi veya kotu der ama lenova dedigim gibi ozellikle performansi uymayan bir laptop simdi alan var i5 islemcili normal kollaniyor ona iyi geliyor alan var i5 islemcili 1 GB ekran karti vs. Ozelliklerine bakip istegini karsilamiyor toshiba nin plastik kasalari ayrica cok nadir menteje yuvasi kiriyor ama kullanicya bagli o kimi laptop dayanir ama toshibanin yeni serileri dayanmiyor her marka ve laptop da kendine has skinti var bu yuzden laptop tavsiyesi yerine bir marka secip fiyatin soyleyip bu fiyata bu laptop nasil gibi soru sorulmasindan yanayim mesela sen lenova dan memnunum deyip iyi diyorsun ben 10 pc den 5 inden sikayet alsam kotu derim bu boyledir tekrar hayirli olsun

Hayirli ugurlu olsun, kullanicidan kullaniciya degisiyor tabi ama ben icinde oldugum ici cogunluga gore soyledim yorum yaptim yani 10 kisi den 8 kisi iyi veya kotu der ama lenova dedigim gibi ozellikle performansi uymayan bir laptop simdi alan var i5 islemcili normal kollaniyor ona iyi geliyor alan var i5 islemcili 1 GB ekran karti vs. Ozelliklerine bakip istegini karsilamiyor toshiba nin plastik kasalari ayrica cok nadir menteje yuvasi kiriyor ama kullanicya bagli o kimi laptop dayanir ama toshibanin yeni serileri dayanmiyor her marka ve laptop da kendine has skinti var bu yuzden laptop tavsiyesi yerine bir marka secip fiyatin soyleyip bu fiyata bu laptop nasil gibi soru sorulmasindan yanayim mesela sen lenova dan memnunum deyip iyi diyorsun ben 10 pc den 5 inden sikayet alsam kotu derim bu boyledir tekrar hayirli olsun

sağol. aslına bu lenovo ne iyi ne kötü uygun bir fiyata yani 1400 tl ye aldım bunu bu özelliktebi bir bilgisayar asus yada toshibada 2 bine yakın olabiliyor dediğim gibi orta özellikteki bir bilgisayar.

Hocam mesajlardan bilg. işinden anladığınızı anladımda.Benimde size bir kaçsorum olucak.

Önümüzdeki bir kaç ay içinde laptop almayı düşünüyorum.Gaming türünde.Araştırdım ve msi markasını bilmiyorum biliyormusunuz . ge60 ve ge70 ssd li modelleri hoşuma gitti.2200liradan 5-6 ya kadar fiyat aralığı var.Bilginiz varsa bu msinin gaming laptopları hakkında bilgi verirmisniz ?

---------- Mesaj saat 03:40:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:39:15 civarında gönderildi. ----------

valla bu modeli ne aldim ne sattim nede kullandim
orek verecegin bir lik varsaozelliklerine bakip bir fikir sunabilirim fakat kaba taslak fikir sun dersen.... ozellikleri hakkinda detayli bilgim yok model serisine bakincada aciklayici birsey bulamadim fakat ssd den kastin HDD ise zaten bir arti ozellik ayrica MSI anakart olarak begendigim bir marka yani fiyat makul gibi duruyor islemci bellek hafiza kapasiteleri gibi detaylari gozterecek bir link verebilirsen degip degip deymedigini soylerim

valla bu modeli ne aldim ne sattim nede kullandim
orek verecegin bir lik varsaozelliklerine bakip bir fikir sunabilirim fakat kaba taslak fikir sun dersen.... ozellikleri hakkinda detayli bilgim yok model serisine bakincada aciklayici birsey bulamadim fakat ssd den kastin HDD ise zaten bir arti ozellik ayrica MSI anakart olarak begendigim bir marka yani fiyat makul gibi duruyor islemci bellek hafiza kapasiteleri gibi detaylari gozterecek bir link verebilirsen degip degip deymedigini soylerim

Notebook LED TV Cep Telefonu Fiyatlar Tablet Laptop Kampanyalar

Yukardaki linkte dediğim modellerden 5-6 sının karşılaştırmalı şekli mevcut.Bakıp bilgi verebilirmsiniz hocam ben oyun ağırlıklı alıcam.

Teknik servisi en iyi olan Dell firması bana göre. Bu gün aradım ertesi gün gelip anakart değiştirdiler öyle diyim. Yerinde teknik servis hizmeti mükemmel diyebilirim.

Kendim 4 yıldır Samsung kullanıyorum ve gayet memnunum. Her laptop ısınır ama az ısınanlardan biri Dell Samsung belki Lenovo ama en çok ısınan ise HP dir bana göre :).

Ayrıca devamlı açık kalacağı için ve dizinizde kullanacaksanız ek bir soğutucu ve altına bir tahta masa yaptıran arkadaşlarım vardı. Masada kullanacaksanız bile soğutucu alın derim. Kışın problem olmuyor ama şu aylarda benim laptop bile pişmeye yakınlaştıydı. Gittim işimi görücek bir soğutucu aldım şimdi stabil güzel çalışıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri