- Web sitesi
- www.beyondnetwork.co
Merhaba arkadaşlar yıllardır Windows işletim sistemli bilgisayar kullanıyorum. MAC PC ye geçmiyi düşünüyorum şu sıralar fakat modellerden vs anlamadığım için yanlış bir tercih yapmak istemiyorum. Leptopta ağırlık olarak yaptığım işlemleri kullandığım programları aşağıya ekleyeceğim buna istinaden bu konuda bilgili olan Arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Ağırlıkta kullanılan programlar
Tarayıcılar
Haricinde seyrek olarak video düzenleme programları
Oyun oynamıyorum daha doğrusu oyun için farklı bir leptop var. Mac iş için alıp kullanmak istiyorum.
Mac düşünmemin sebebi şarj olayının uzun süre gitmesi ve sessizliği extra donma kasma sorunlarının olmaması kullanmadığım için bu saydıklarım tamamen araştırmalarım sonucu öğrendiklerim.
Önerileninizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Edit: Bütçe konusunda problem yoktur fakat uçuk rakamlarda vermek istemem açıkçası
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ağırlıkta kullanılan programlar
Tarayıcılar
Haricinde seyrek olarak video düzenleme programları
Oyun oynamıyorum daha doğrusu oyun için farklı bir leptop var. Mac iş için alıp kullanmak istiyorum.
Mac düşünmemin sebebi şarj olayının uzun süre gitmesi ve sessizliği extra donma kasma sorunlarının olmaması kullanmadığım için bu saydıklarım tamamen araştırmalarım sonucu öğrendiklerim.
Önerileninizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Edit: Bütçe konusunda problem yoktur fakat uçuk rakamlarda vermek istemem açıkçası
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son düzenleme: