Lg G2 Almak

aemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
aeminkyr.com
Selamun aleyküm :) Lg G2 lere bakıyorum ancak fiyatlar çok saçma ve değişik..
Sahibinden den baktığımda 300-500₺ arasında %100 orijinal sattığını iddaa eden satıcılar var. Hatta aradım sordum biz yurtdışından alıyoruz imei burda atıyoruz filan dediler, pek inanamadım orjinal ve sıfır olduğuna. Aliexpressten bakıyorum 140 dolar Türkiye den alsam daha ucuza gelecek yani.

Bu gibi satıcılardan telefon almak ne kadar güvenli hatta kapıda ödemeli satıyorlar 15dk kontrol süresi var, bazıları da Get açıyor.

İkinci el fiyatları da bu civarlarda acaba ikinci el orijinal(Orjinal olduğuna emin olursam) daha mı mantıklı?

Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum...

Son düzenleme:
Satıcıların güvenliği hakkında bir şey söyleyemem ancak G2'nin ardından G3'ün, G4'ün ve son olarak G5'in piyasaya sürüldüğünü düşündüğümüzde, o fiyatlar çok normal. Yani G2 gibi bir telefonun 700 - 800 TL'den satılması pek mantıklı değil şu an.

Ben kullanıyorum şuan. 6 adet g2 gördüm, orjinal kaçak olanları almanı önermiyorum bize gelen orjinal kaçakların birkaçında sorun oldu. Ancak orjinal olan şuan çok rahat götürüyor beni. Lg nin amiral gemisi sonuçta g2 ve fazla performans isteyen oyunlar oynamıyorsanız hemen alabilirsiniz. Kaçak telefonları anlamak için bir yöntem var mı bilmiyorum ama iyice kontrol etmelisiniz. Mesela birinde arkadaki ses kısma tuşu 2 çıt yapıyor yani sesi kısarken 2 kere basıyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Ama orjinal telefonlarda böyle ufak tefek ama belirgin hatalar yok.

Isınma sorunu yok ancak oyun oynayınca güzel ısınıyor diyebilirim :). LG'yi LG yapan bu telefon zaten rahatlıkla alabilirsiniz.(telefon markası olarak)

Ben kullanıyorum şuan. 6 adet g2 gördüm, orjinal kaçak olanları almanı önermiyorum bize gelen orjinal kaçakların birkaçında sorun oldu. Ancak orjinal olan şuan çok rahat götürüyor beni. Lg nin amiral gemisi sonuçta g2 ve fazla performans isteyen oyunlar oynamıyorsanız hemen alabilirsiniz. Kaçak telefonları anlamak için bir yöntem var mı bilmiyorum ama iyice kontrol etmelisiniz. Mesela birinde arkadaki ses kısma tuşu 2 çıt yapıyor yani sesi kısarken 2 kere basıyormuşsunuz gibi hissettiriyor. Ama orjinal telefonlarda böyle ufak tefek ama belirgin hatalar yok.

Isınma sorunu yok ancak oyun oynayınca güzel ısınıyor diyebilirim :). LG'yi LG yapan bu telefon zaten rahatlıkla alabilirsiniz.(telefon markası olarak)

Oyun işi yok zaten bende :) Sadece internet + video + film gibi kullanim icin cok cok yeterli bir telefon olarak gordum herkeste tavsiye etti...

Siz nereden aldınız ? Güvenilir bir yer bulamadım da... Kaçaklar su sekilde oluyormus operatorlerin sattigi telefonu unlock yapip satiyorlarmis... Ama bu seferde guncellemede sorun cikabiliyormus. Ben cm13 ile kullanmayı dusunuyorum alırsam

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

Satıcıların güvenliği hakkında bir şey söyleyemem ancak G2'nin ardından G3'ün, G4'ün ve son olarak G5'in piyasaya sürüldüğünü düşündüğümüzde, o fiyatlar çok normal. Yani G2 gibi bir telefonun 700 - 800 TL'den satılması pek mantıklı değil şu an.

Ciddi anlamda cok iyi bir cihaz ama, mesela G3 ile karsilastirma videolari var G3 ten geri kalir yani yok. Su anki 1000 tl ustu telefonlarla yarışıyor kaç yıllık telefon...

g2 zamanının amiral gemisi olarak çıkarılmış bir telefondur hocam 3310 dan iyi olmasın sağlam telefondur sürekli telefon değiştiren biri olarak uzun süredir g2 kullanıyorum telefona atmadığım rom kalmadı coğunda stabil çalıştı. telefonun 2. el piyasası 400-500 tl civarında

Selamun aleyküm :) Lg G2 lere bakıyorum ancak fiyatlar çok saçma ve değişik..
Sahibinden den baktığımda 300-500₺ arasında %100 orijinal sattığını iddaa eden satıcılar var. Hatta aradım sordum biz yurtdışından alıyoruz imei burda atıyoruz filan dediler, pek inanamadım orjinal ve sıfır olduğuna. Aliexpressten bakıyorum 140 dolar Türkiye den alsam daha ucuza gelecek yani.

Bu gibi satıcılardan telefon almak ne kadar güvenli hatta kapıda ödemeli satıyorlar 15dk kontrol süresi var, bazıları da Get açıyor.

İkinci el fiyatları da bu civarlarda acaba ikinci el orijinal(Orjinal olduğuna emin olursam) daha mı mantıklı?

Deneyimli arkadaşlardan yardım bekliyorum...

hocam o cihazlar replika olabilir cihazın seri numarası ile müşteri hizmetlerini aradığınızda ürün hakkında bilgi verirler cihazın 2 el piyasası 400-500 tl bandında

şu an g2 kullanıyorum yarın öbürgün telefon perte çıksa gene gider g2 alırdım

Oyun işi yok zaten bende :) Sadece internet + video + film gibi kullanim icin cok cok yeterli bir telefon olarak gordum herkeste tavsiye etti...

Siz nereden aldınız ? Güvenilir bir yer bulamadım da... Kaçaklar su sekilde oluyormus operatorlerin sattigi telefonu unlock yapip satiyorlarmis... Ama bu seferde guncellemede sorun cikabiliyormus. Ben cm13 ile kullanmayı dusunuyorum alırsam

---------- Spam Engelliyici 01:35 ---------- Önceki Mesaj 01:32 ----------

Ciddi anlamda cok iyi bir cihaz ama, mesela G3 ile karsilastirma videolari var G3 ten geri kalir yani yok. Su anki 1000 tl ustu telefonlarla yarışıyor kaç yıllık telefon...
Hepsiburadadan almıştı abim ben kullanıyorum şuan, baya oldu telefon ama maşallahı var. Ailede 2 tane daha g2 var 1 i kaçak 1i orjinal. Kaçakta sensör sıkıntısı var yani telefonla konuşurken ekran kapanmıyor bazen bu da telefonu yanağınızla kapatmanıza yol açıyor. Ancak diğer ikisi sorunsuz.

o fiyata alabileceğin enn güzel en iyi telefon. tereddüt bile etme

Tereddütüm cihazın orijinal çıkmaması yanında yoksa başka bir sıkıntı yok :)

g2 zamanının amiral gemisi olarak çıkarılmış bir telefondur hocam 3310 dan iyi olmasın sağlam telefondur sürekli telefon değiştiren biri olarak uzun süredir g2 kullanıyorum telefona atmadığım rom kalmadı coğunda stabil çalıştı. telefonun 2. el piyasası 400-500 tl civarında

hocam o cihazlar replika olabilir cihazın seri numarası ile müşteri hizmetlerini aradığınızda ürün hakkında bilgi verirler cihazın 2 el piyasası 400-500 tl bandında

O zaman satıcıya seri numarasını sorayım. teşekkürler

Hepsiburadadan almıştı abim ben kullanıyorum şuan, baya oldu telefon ama maşallahı var. Ailede 2 tane daha g2 var 1 i kaçak 1i orjinal. Kaçakta sensör sıkıntısı var yani telefonla konuşurken ekran kapanmıyor bazen bu da telefonu yanağınızla kapatmanıza yol açıyor. Ancak diğer ikisi sorunsuz.

Malesef şuan hepsiburada gibi siteler satmıyor telefonu çok aradım ama yok :(

Yurt dışındaki fiyatları bu

1NZ2l5.png

imei konusuna gelince lf bazı modellerine yapılmakta.lg4 bildiğim kadarıyla yazılım koruma altında.diğer versiyonlarda değiştirilmekte.

https://akilli.be/forum/threads/snapdragon-cihazlarin-imei-tamiri-nasil-yapilir.750/

bunları paylaşmamın amacı yurt dışından getirip bu şekil işlemler uyguladıkları normal..

Tereddütüm cihazın orijinal çıkmaması yanında yoksa başka bir sıkıntı yok :)

O zaman satıcıya seri numarasını sorayım. teşekkürler

Malesef şuan hepsiburada gibi siteler satmıyor telefonu çok aradım ama yok :(

cihazı elden alın aldığınızda ödeme yapmadan seri numarasına bakarak müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz

Bende G2 çıktığında almıştım dahada telefon değiştirmedim tek sıkıntısı bende 1 yıl sonra kamera puslu çekmeye başladı bir dahada düzeltemedim

Lg g5 kullaniyorum.g2 de kullandim guzel bir telefon biraz isinma sorunu var.ama her telefonda sorunlar var..kilifli kullanin cami hassasdir.
O saticilara gelince tlf u iyi inceleyin olmazsa iade edip tekrar saglam isteyin.. Ben onlardan birinden aldim ilk gelende olu piksel vardi iade ettim baska yolladi o iyiydi ama bir sure sonrada ondada ekranla ilgili bazi sorunlar ortaya cikti sinirlendim sattim..
Temizini bulursan al dicem tlfa dicek yok cok guzel telefon.

ihtiyaç olmadan pahalı telefonlar almaya gerek yok hocam zaten onlara da yetişemezsiniz her gün bir amiral gemisi çıkmıyor anlamadım nedir bu insanlarda ki güncel telefon kullanma yarışı gerçekten lg g2 fiyat performans ürünü al 2 sene 3 kullan her işini de görür hocam tavsiye ederim

Bende G2 çıktığında almıştım dahada telefon değiştirmedim tek sıkıntısı bende 1 yıl sonra kamera puslu çekmeye başladı bir dahada düzeltemedim
aynı sorun bendede var ama benim kamera arkasındaki plastik çok çizildi ondan büyük ihtimal. bu arada g2 adamdır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri